Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
Καμια επιτροπη και κανενας " σοφος δικαιος και καλοκαγαθος επιτροπος " δεν νοιαζεται για τον καταναλωτη , ας το εχουμε υπ' οψιν μας , η δουλια του ειναι να κραταει τα προσχηματα χωρις να θιχτουν κυριοι παιχτες , αναρωτιεμαι αν στην Ελλαδα υπηρχε μια εταιρια που θα καλυπτε ας υποθεσουμε την αεομεταφορα εσωτερικα τι θα γινοταν θα την αναγκαζαν να αναστειλει τη λειτουργεια της γιατι... θα ηταν μονοπωλειο ? ποιος εμποδιζει και οποιον θελει ακομα να δραστηριοποιηθει ? με συγχωνευση η οχι των δυο εταιριων ? το " προβλημα δεν ειναι στο εσωτερικο το προβλημα ειναι στο εξωτερικο και στην προοπτικη που μπορει να εχει μια μεγαλυτερη εταιρια συν το προηγουμενο που θα δημιουργηθει και για αλλους και ισως ταραξει η αλλαξει καποιες " ισορροπιες " ουτε οι εταιριες φυσικα θα τα βαψουν σκουρα αν δεν εχω εγω πολλες επιλογες και ειμαι αναγκασμενος να χρησιμοποιησω αυτο που υπαρχει στην τωρινη μορφη η σε μια συγχωνευμενη αρκει να αγορασω το εισητηριο , ε λοιπον εμενα με συμφερει να υπαρχουν και πολλες επιλογες και οχι μονο αεροπορικες γιατι δυστηχως και ετσι ειναι, οπως παμε μετακινηση με αεροπλανο, για εσωτερικο μιλαω, μονο σε πολυ εκτακτη περιπτωση που πρεπει να παω γρηγορα. σε μεγαλη αναγκη δηλαδη , τωρα για καποιους που δεν εχουν πολλες επιλογες σε καποια μερη της Ελλαδας μην περιμενετε να νοιαστει κανενας.