Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
Αγαπητε gd197
Πρωτα απο ολα δεν ενεφερα τιποτε για τον Κο Κωνσταντελο , δεν τον γνωριζω, ουτε και ειδα την συνεντευξη του, δεν με ενδιαφερει.
Εαν διαβασες τα σχολια μου με προσοχη, δεν ειπα οτι με καποια δρομολογια η ΟΑ γινεται κερδοφορα.
Τα σχολια μου, επικεντρωθηκαν στα περι μη συγχωνευσης, στις συμμαχιες και πως θα μπορουσε να γινει η ΟΑ μελος μιας συμμαχιας. Εφερα καποια παραδειγματα/σεναρια πως μπορει να γινοταν αυτο, σαν υποθεση, και τιποτε αλλο. Επισημανα οτι δεν ειναι ευκολο.
Επισης ειπα οτι για να εχει ελπιδα ο Βγενο να πουλησει την ΟΑ , πρεπει πανω απο ολα να την νοικοκυρεψει. Η ΟΑ ετσι οπως ειναι η θα πουληθει με 1 ευρω, η παιει για κλεισιμο. Επισης ειπα οτι μπορει ο Βγενο να τα κανει αυτα, αλλα πρεπει να το θελει, δεν θα κρινω εγω ομως εαν το θελει η οχι.
Εσυ μαλλον ξερεις περισοτερα, εγω δεν εχω γνωση των προθεσεων του.
Οσον αφορα τα στελεχη, ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος, και δεν βλεπω γιατι η διοικηση της ΟΑ πρεπει να ειναι στο απυροβλητο, ειδικα με τα αποτελεσματα των φιλοτιμων προσπαθειων τους. Δεν ξερω ειλικρινα τι εκαναν στη Αιγαιου, εν πασει πριπτωσει δεν αποτελουσαν και τη διοικηση της Αιγαιου, κοιταζοντας απο την σελιδα του χρηματιστηριου, εχει πολλα αλλα μελη η διοικηση της ΑΕΕ. Το ελαφρυντικο το μονο που μπορω να σκεφθω ειναι το αλαλουμ που μαλλον προκαλεσε η συγχωνευση, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν ειχαν γνωση και δεν ηξεραν. Επισης δεν μπορω να φανταστω, οτι μια σοβαρη διοικηση ( συμπεριλαμβανομενου και του Κου Βγενοπουλου), οπως φαινεται, δεν εχει ενα πλανο Β που λεμε. Μπορει να υπαρχει, ας περιμενουμε να το δουμε λοιπον.
Να μην κουραζω, λιγο - πολυ τα ιδια λεμε νομιζω, ισως δεν με διαβασες προσεκτικα.
Πανω απο ολα νοικοκειρεμα, και μετα σκεψεις για πωληση, και συμμαχιες, αλλα φιλε gd197, ας ονειρευτουμε και λιγακι βρε αδερφε, καλο θα μας κανει σε μια χωρα που ειναι σε κατασταση εθνικης καταθλιψης.
Ευχαριστω.