Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
flesland":2iw6xnx6 said:
Ιδιαίτερα αν σκεφτείς τον άνετο στόλο της sky express κ astra κ την αξιοπιστία της Αthens στο πρόγραμμα της , τότε ναι είναι κακό. Γιατί όχι κ για την ΗΙΑ
Δεν νομίζεις ότι είσαι λίγο αρνητικός;... Για την Athens εν μέρει έχεις δίκιο (λέω εν μέρει γιατί κάποια αεροδρόμια έχουν ως τώρα εξυπηρετηθεί άψογα από αυτήν). Ο στόλος των sky express & astra, τί έχει; Η τελευταία μάλιστα είναι νέα εταιρία... δεν νομίζεις ότι είναι νωρίς να την κατακρίνουμε; Η HIA τί σχέση έχει με τις υπόλοιπες;
Έγω απλά πιστεύω ότι τα εσωτερικά δρομολόγια, όπως γίνεται και με άλλα ανάλογα δρομολόγια σε άλλες χώρες, εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα, αποδοτικότερα και πιο οικονομικά όταν εξυπηρετούνται από εταιρίες αφοσιωμένες στο επιχειρησιακό μοντέλο.
Όσο για τις low cost, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα τις δούμε και στην Ελλάδα (αν και ήδη έχουν αργήσει). Τα γραφειοκρατικά εμπόδια δεν θα μπορούν να τις κρατούν για πάντα μακριά από ελληνικά αεροδρόμια.
Κι εδώ ένα link για να θυμηθούμε πως είχαν τα πράγματα πριν δυο δεκαετίες:
http://www.flightglobal.com/pdfarchive/view/1992/1992 - 1633.html
Υ.Γ.1: Φίλε flesland, είμαι κάτοικος εξωτερικού εδώ και 5 χρόνια και ως εκ τούτου δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση, αν και δεν νομίζω ότι χάνω και πολλά ...ειδικά απ'το Mega, όπου δεν ξέρουν τη διαφορά μεταξύ δελτίου ειδήσεων και talk show! Τέλως πάντων δεν ξέρω τι λες ότι θα έπρεπε να είχα καταλάβει απ'το Mega.
Υ.Γ.2: Θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση προς τους υπόλοιπους συμφορουμίτες, με καθόλα φιλική διάθεση: Έχουμε κάθε δικαίωμα να απαιτούμε ο ένας απ'τον άλλον τεκμηριωμένα επιχειρήματα προκειμένου να κάνουμε υγιή διάλογο και να μη λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Αυτοαναιρούμαστε όμως όταν καταλήγουμε να υπονομεύουμε τις θέσεις και τα επιχειρήματα των άλλων αμφισβητώντας τις σχετικές γνώσεις που κατέχουν. Όταν πια αρχίζετε να "βγάζετε έξω" τα πτυχία σας (λέω "σας" γιατί εγώ δυστυχώς ακόμη δεν έχω) και να "μετράτε" ποιος έχει το "μακρύτερο" σημαίνει ότι ότι η συζήτηση έχει εκτροχιαστεί για τα καλά.