Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

• Thread starter Thread starter k984504
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Έχει κανείς καμιά ιδέα το τι γίνεται με την υπόθεση και την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο? Έχω ψάξει παντού και ίχνος δεν έχω βρει? Αν ρωτήσω με email προσωπικά τις εταιρείς θα απαντήσουν?

Να απαντήσουν ? :twisted:

Τους στέλνεις mail για βασικά θέματα πτήσεων, Flyer Progr και κλπ και δεν λαβάνεις ποτέ απάντηση ...

Σε ποιο mail θα τους κάνεις τέτοια ερώτηση και ποιος θα πάρει την ευθύνη να απαντήσει ?

Απλά κανένας

(Εδώ για βασικά θέματα καθημερινότητας δεν μπορείς να λάβεις μιά επίσημη απάντηση καθώς πολλές φορές δεν γνωρίζουν καν)

Greg.CHQ":3gg404rb said:
...
Τους στέλνεις mail για βασικά θέματα πτήσεων, Flyer Progr και κλπ και δεν λαβάνεις ποτέ απάντηση ...

...(Εδώ για βασικά θέματα καθημερινότητας δεν μπορείς να λάβεις μιά επίσημη απάντηση καθώς πολλές φορές δεν γνωρίζουν καν)
Δηλαδή τους έχεις στείλει ποτέ κάποιο email στο επίσημο mailbox και δεν έλαβες απάντηση;
Προσωπικά, ΠΟΤΕ δεν είχα παράπονο.
Επίσης, όταν λες "βασικά θέματα καθημερινότητας" τι εννοείς; Τις τιμές του σούπερ μάρκετ;

Αγαπητέ fotis

Θέμα Καθημερινότητας είναι : (πχ) αρκετοί είναι εκείνει που πετάν με 1 εισιτήριο το οποίο περιλαμβάνει πτήση ΟΑ & Α3 μαζί και έχουν χάσει σε connection την αποσκευή τους , δεν πιστώνονται τα μίλια σε λογαριασμό frequent fluer prog.

Τα 2 αυτά που σου προανέφερα είναι θέματα καθημερινότητας που δυστυχώς τυχαίνουν σε πολλούς (μεταξύ εμού πρόσφατα).

Που δυστυχώς η ΝΟΑ δεν τα λαμβάνει μάλλον σοβαρά υπόψη (ας στελνει και αριθμούς αναφοράς στο μαιλ με τον οποίο έχει καταχωρηθεί το αίτημά μας) μόλις πάρεις τηλεφωνο α δεν ξέρουν και θα λάβετε απάντηση (3 μήνες περιμένω)

anyway όπως χαρακτηρίζεις και εσύ ''Τις τιμές του σούπερ μάρκετ''. (εκεί πρέπει μερικές εταιρίες να κατατάσωνται) τόσο φθηνές ακόμα και σε θέμα εξυπηρέτησης όταν έχεις σκάσει τόσα χρήματα για να πετάξεις σε Υ class η απάντηση που παίρνεις είναι..........................

(προσωπικά απο την ΝΟΑ μου έχει τύχει 3 φορές)

Δικός σας.

Greg.CHQ":2pcrxktt said:
...αρκετοί είναι εκείνει που πετάν με 1 εισιτήριο το οποίο περιλαμβάνει πτήση ΟΑ & Α3 μαζί και έχουν χάσει σε connection την αποσκευή τους , δεν πιστώνονται τα μίλια σε λογαριασμό frequent fluer prog...
Για τις "χαμένες" ή "τραυματισμένες" αποσκευές απευθυνόμαστε στην εταιρεία που έχει αναλάβει το handling της εταιρείας με την οποία πραγματοποιήσαμε το τελευταίο μέρος του ταξιδιού μας και όχι στην ίδια την εταιρεία.

Για την καταχώρηση μιλίων, κάνεις την αίτηση καταχώρησης μέσω των ιστοσελίδων τους (στις αντίστοιχες ενότητες των προγραμμάτων τακτικών επιβατών).
Από προσωπική πολύ πρόσφατη εμπειρία, η πίστωση μιλίων στο λογαριασμό μου στην ΟΑ έγινε την επόμενη μέρα της ηλεκτρονικής αίτησης.

Ξέρει κανείς αγαπητός συμφορουμίτης αν υπάρχει κάτι νεότερο για την προσφυγή Olympic & Aegean? Θεωρείτε ότι υπάρχει ακόμη ανοιχτή η περίπτωση της συγχώνευσης;

Απ' ότι ξέρω δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση...

Ψάχνοντας εισιτήρια για αρχές Δεκέμβρη, ίδιες ημερομηνίες, διαφορετικές ώρες, η τιμή της ΟΑ είναι 478,92 ενώ της Α3 ... 478,92. Παράπονο για τις τιμές δεν έχω, περίπου 160 το άτομο R/T βγαίνει (χωρίς χοιρινή στα κάρβουνα) αλλά είναι συγκλονιστική η ακρίβεια έως κ το τελευταίο σέντ...

Θα δουλευόμαστε καιρό ακόμη άραγες??? :with:

Φίλε 0Α701, προ λίγων ημερών,παρατήρησα ακριβώς το ίδιο με αυτό που λες...Οι τιμές είναι καρμπόν! Μάλιστα ήθελα να το κάνω post,αλλά τελικά το άφησα γιατί όπως είπες και συ δουλευόμαστε μεταξύ μας!

Πραγματικά πάντως,ας μην έχουμε καμία απαίτηση απ'την ΟΑ και την Α3 αλλά και απ'την επιτροπή ανταγωνισμού...Προσωπικά τουλάχιστον,δεν περιμένω τίποτα περισσότερο απ'τη διαιώνιση του δουλέματος...Ή μάλλον περιμένω! Να πέσουν με κάποιο τρόπο οι φόροι του Ελευθέριος Βενιζέλος,να μπεί δυναμικά στο παιχνίδι ο Στέλιος ή κάποιος άλλος,με σοβαρό business plan και να τους κοπεί ο τσαμπουκάς... :evil:

Εν τω μεταξύ,ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το μοίρασμα των άγονων απ'τα συνεταιράκια...Κάτι μου λέει οτι θα κινηθούν στο πλαίσιο: "Παίρνω εγώ αυτές,πάρε εσύ αυτές...Θα πετάξουμε και ένα κομμάτι ψωμί στη Sky Express και στην Astra για να μη μιλάνε και είμαστε μια χαρά..."

Υ.Γ. Το τελευταίο κομμάτι είναι προϊόν της κακής μου φαντασίας! Ποτέ στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο,οπότε ελπίζω να μην έχουμε παρεξηγήσεις... :roll:

Εν τω μεταξύ,ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το μοίρασμα των άγονων απ'τα συνεταιράκια...Κάτι μου λέει οτι θα κινηθούν στο πλαίσιο: "Παίρνω εγώ αυτές,πάρε εσύ αυτές...Θα πετάξουμε και ένα κομμάτι ψωμί στη Sky Express και στην Astra για να μη μιλάνε και είμαστε μια χαρά..."

Με τον πόνο μας παίζεις...; Από Χίο, πρώτη φορά είδαμε μία αξιοπρεπή εξυπηρέτηση και συμπεριφορά αεροπορικής εταιρίας (προσωπική γνώμη αλλά και από γνωστούς - φίλους) στο όνομα της Astra και, από ότι ακούγεται, την άνοιξη τα €58,76 που χρεωνόταν ο επιβάτης για τη μονή διαδρομή, μάλλον θα αποτελούν ένδοξο παρελθόν...
Για άγονη γραμμή (Θεσσαλονίκη - Χίος), η Astra την τίμησε (και τιμήθηκε βέβαια) δεόντως. Δεν ξέρω αν η Α3 ή ΟΑ θα το κάνουν με τον ίδιο ζήλο... Στο παρελθόν τουλάχιστον, δεν θυμάμαι να έγινε.
Στο δε θέμα της διαδρομής Αθήνα - Χίος, μόλις έκλεισε το δρομολόγιο της η Α3, τα εισιτήρια της ΟΑ πήραν ελαφρώς τα πάνω τους και πλέον το πιο φθηνό που βρίσκεις είναι στα €145,67 (χαμηλότερη προσφορά ναύλου στα €47 από €18 που ήταν πριν).

Τελικά μάλλον ναι, θα δουλευόμαστε για πολύ καιρό ακόμα... :(