Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
Φίλε 0Α701, προ λίγων ημερών,παρατήρησα ακριβώς το ίδιο με αυτό που λες...Οι τιμές είναι καρμπόν! Μάλιστα ήθελα να το κάνω post,αλλά τελικά το άφησα γιατί όπως είπες και συ δουλευόμαστε μεταξύ μας!
Πραγματικά πάντως,ας μην έχουμε καμία απαίτηση απ'την ΟΑ και την Α3 αλλά και απ'την επιτροπή ανταγωνισμού...Προσωπικά τουλάχιστον,δεν περιμένω τίποτα περισσότερο απ'τη διαιώνιση του δουλέματος...Ή μάλλον περιμένω! Να πέσουν με κάποιο τρόπο οι φόροι του Ελευθέριος Βενιζέλος,να μπεί δυναμικά στο παιχνίδι ο
Στέλιος ή κάποιος άλλος,με σοβαρό business plan και να τους κοπεί ο τσαμπουκάς... :evil:
Εν τω μεταξύ,ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το μοίρασμα των άγονων απ'τα συνεταιράκια...Κάτι μου λέει οτι θα κινηθούν στο πλαίσιο: "Παίρνω εγώ αυτές,πάρε εσύ αυτές...Θα πετάξουμε και ένα κομμάτι ψωμί στη Sky Express και στην Astra για να μη μιλάνε και είμαστε μια χαρά..."
Υ.Γ. Το τελευταίο κομμάτι είναι προϊόν της κακής μου φαντασίας! Ποτέ στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο,οπότε ελπίζω να μην έχουμε παρεξηγήσεις...