Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

• Thread starter Thread starter k984504
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

βρεγμένο κάρβουνο πρέπει να καίει η Επιτροπή ανταγωνισμού και ζορίζεται τόσο να βγάλει πόρισμα.
το ότι δεν πέφτει ποτέ η μία εταιρία πάνω στην ώρα της άλλης, δλδ φεύγουν εναλλάξ για δημοφιλείς προορισμούς του εσωτερικού θέλει μεγάλη τέχνη να το ανακαλύψεις.
το ότι οι τιμές των εισητηρίων είναι πανομοιότυπες μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ θέλει ακόμα μεγαλύτερη τέχνη για να το δεις....

και κάτι άλλο.
έχουν ανεβάσει τους νάυλους για το νέο έτος ή ιδέα μου είναι???

... ενώ να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη ημέρα τόσο οι μεσημεριανές όσο και οι απογευματινές πτήσεις από Αθήνα προς Λονδίνο των δύο εταιριών είναι ταυτόσημες και ως προς την ώρα αναχώρησης...
:arrow: http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/ooooooooooooooooo-2011121946615/[/quote]

Analύσεις...

Όταν ανακαλύψουν και το μαγικό κόσμο του code share, τα ξαναλέμε...

και κάτι άλλο.
έχουν ανεβάσει τους νάυλους για το νέο έτος ή ιδέα μου είναι???

Για το Λονδίνο-Αθήνα-Λονδίνο που γνωρίζω ξέρω ότι τον Φεβρουάριο έκλεισα με BA σημαντικά φτηνότερα από ότι με την A3, όταν όλα αυτά τα χρόνια η BA δεν ήταν ανταγωνιστική (το ένα σκέλος ήταν ακριβότερο από ολόκληρο το εισητήριο με OA ή Α3). Δεν νομίζω ότι έπεσαν οι τιμές της BA.

Εδώ συζητάμε ότι η business της BA ήταν ό,τι φτηνότερο βρήκα :wall: (και όχι επειδή ήταν πολύ φτηνή)

(αναφέρομαι στο ATH-LHR)

aakunz":3j27tfdc said:
Όταν ανακαλύψουν και το μαγικό κόσμο του code share, τα ξαναλέμε...
Πες τα, γιατι σε λιγο θα αρχισω να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!!! :wall:

Δεν φτάνει που είναι χοντροάσχετος θέλει και ανάλυση :wall:

Μία πληροφορία : Εδώ και μέρες κρατήσεις από τα official site OA & A3 από 01/04 και μετά δεν μπορεί να αγοράσει κάποιος εισιτήριο πχ IOA - VIE. Προορισμούς πχ domestic ΟΑ international A3 δεν δίνουν όπως πρώτα (και το αντίθετο) :roll:

Λέτε να έχουμε κάποια αλλαγή και σε αυτή την συνεργασία ; Το ρωτάω αυτό διότι από διεθνείς πτήσεις η ΟΑ κ Α3 είχαν κοινές μόνο IST. Γιατί άραγε πρόσθεσε η ΟΑ και TLV ?

Ίσως γιατί τα δρομολόγια που διαλέγεις δε συμπίπτουν. Στα GDS οι συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι και τιμολογούνται κανονικα. Το κακό είναι ότι λόγω της συρρίκνωσης των δρομολογίων και συχνοτήτων και των δύο εταιρειών, δεν υπάρχουν πλέον πολλοί διαθέσιμοι συνδυασμοί.

Φίλε aakunz δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου καθώς πχ IOA - VIE λίγο καιρό πριν έδινε την τελευταία πτήση της ΟΑ από ΙΟΑ και την επόμενη μέρα την πτήση της πτήση για VIE της Α3 τώρα γιατί δεν την δείχνει ;

Το LHR που όπως και να το πάρεις έχει Connection καλό από ΙΟΑ γιατί δεν εμφανίζεται ; Επίσης και το Παρίσι ..

http://www.olympicair.com το site της Olympic Air για προσπάθησε να κάνεις μια κράτηση ... Θα δείς ότι δεν μπορείς ...

Μήπως το CodeShare γίνει ticketing Agreement ; Στο γράφω αυτό καθώς δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την κοστολόγηση που μ ανέφερες

Τσουπ ! ! ! Η άνοιξη μπήκε,τα πουλάκια τιτιβίζουν,τα λουλούδια ανθίζουν,οι μελισσούλες...μελισσουλίζουν και τα σενάρια για συγχώνευση ξανά ακούγονται στους παροικούντες την ΕλΒενιζελουήμ! Το έχουν ακούσει και άλλοι;