EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
΄Παιδιά κάτι δεν πάει καλά !!!
Κολλητός μου που έχει άμεση σχέση με την Euroair μου είπε οτι οχι μόνο δεν κλείνει, αλλά επεκτείνεται με άλλα 2 αεροπλάνα και εκλεισε και συμβόλαιο από αύριο πολύ καλό για όλο το χειμώνα :!:
Τί να πώ ?

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει τπτ official ολα μα ολα ειναι nonsense.

Κοιτα, για τα συμβόλαια και τέτοια δεν τα πολυκατέχω ... θα δούμε απο αύριο που θα πετάει, αλλά για τα 2 νέα α/φη (απο την Melad Air) ξέρω σίγουρα οτι έχουν ήδη μπεί στην Euroair, έχουν και τα logo της και είναι ήδη (... νομίζω) στο Ντουμπάι για να ξεκινίσουν πτήσεις.

Σημερα υπηρχε στο Κερδος αρθρο για την εταιρια στην οποια ο προεδρος της εταιριας λεει οτι τα δυο αεροσκαφοι θα πετουν για τη Ιταλικη Volare για 6 μηνες!

kleopatra":2issl29u said:
Μόλις πληροφορήθηκα από άτομο το οποίο είναι στο χώρο, ότι η Euroair έκλεισε..

Μαλλον το ατομο δεν εχει και πολλη επαφη με το χωρο, γιατι η Euroair ζει και βασιλευει... Ρωτησα ατομα της εταιρειας και γελουσαν, οποτε, επιβεβαιωνω τους προλαλησαντες...
;)

Πετάει σήμερα για ΟΑ ???? η EuroAir!

Ναι το ΒEU πετάει απο το πρωι προς Χανιά, Ρώμη, Βερολίνο.

Κολλητος στην εταιρια εμενα μου ειπε οτι τα 2 α/φη της melad δεν ανηκουν στην euroair και δεν εχει δικαιωμα να τα χρησιμοποιει εμπορικα.....εχει γινει μια "management" συμφωνια οπου τα 2 MD πετανε απο το Amman της Ιορδανιας, και ο ιδιοκτητης τους πληρωνει τα παντα, και τα πληρωματα. Η ιστορια με το συμβολαιο της Ολυμπιακης ειναι οτι Η ΟΑ εχει ξεμεινει απο α/φη και προετοιμαζεται για τις απεργιες που θα την ταλανιζουν μεχρι να ολοκληρωθει η πωληση της.

Το γεγονος ειναι οτι η εταιρια αντιμετωπιζει προβλημα βιοσιμοτητας με τις τιμες του καυσιμου, και τα αλλα της χρεη......ο ιδιος κολλητος μου ανεφερε οτι ειναι παγια τακτικη τους να πληρωνουν εναντι τον κοσμο και μετα απο ενα ορισμενο διαστημα να τους απολυουν φεσονωντας τους χιλιαδες ευρω!

Δεν είπε κανείς ότι ανήκουν στη Euro Air ή ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Είπαμε ότι είναι υπό το AOC της EuroAir.