EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πρόκειται ωστόσο για τέως αεροσκάφος της Viking που απλώς δεν έχει έρθει ακόμα ή και σε αυτό με πληροφόρησαν λάθος; :wall:

MD-80 της Viking υπάρχει κάτω, αλλά με τα χρώματα της εταιρείας. Μπορεί αυτό να προορίζεται για την Euro Air. :rolleyes:

Μα το md της viking εξακολουθεί να κάνει δρομολόγια από Αθήνα.

Παιδιά τι έγινε με το τρίτο αεροσκάφος της Euroair? Η ψηφοφορία στο site ακόμα κρατεί!
Οι πτήσεις που γίνονται με το αεροσκάφος που έχει νοικιάσει η Euroair στην Hellas Jet και η HJ που το νοίκιασε στην Volare πετάει με πληρώματα της Euroair?

Τα πληρώματα είναι της volare, εκτός τους προισταμένους και το πιλοτήριο που είναι της euroair.

Καλησπερα....Ακουσα οτι η euroair παει για κλεισιμο, ειναι αληθεια?

Για κλεισιμο μπορει οχι αλλα σιγουρα απο το κακο στο χειροτερο........

Προχτες εμαθα απο μερικα κοριτσια οτι ειχαν ενα περιστατικο στην Ανταλια στην Τουρκια.

Η ιστορια ειναι οτι το συγκεκριμενο α/φος ειχε διαροη στην μπροστινη τουαλετα, και μπηκε νερο στο Ε&Ε compartment!!!!
Καταλαβαινετε τι εγινε!!!!.......φωτα να παιζουν, γεννητριες να βραχυκυκλωνουν, CB να πεταγονται!!!!!!!
Ο κυβ/της δεν ειχε ενδειξη οτι το συστημα ηταν κατω και ετσι χρησιμοποιησαν το emergency gear extension.
Απ οτι διαβασα στο MBF οταν το συστημα αυτο χρησιμοποιηται κανει bypass τα υδραυλικα που συγκρατουν τους τροχους επανω και οι τροχοι κατεβαινουν με τη βαρυτητα. Αλλα και οι πορτες μενουν κατω επισης...... οποτε μαλλον κανανε πολυ βαρια προσγειωση και τις σπασανε!

Περιτο να πουμε οτι μετα την πτηση αυτη τα καθισματα των επιβατων επρεπε να αλλαχτουν γιατι ειχαν γινει ολιγο..... καφε!

Κριμα να ακους τετοια περιστατικα εν ετη 2008 απο εταιριες που νομιζαμε ολοι οτι ηταν απο τις καλυτερες στην Ελλαδα.....

Επιβεβαιωνει το ρητο....."οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος"

Σε ποιο αεροπλάνο όλα αυτα;;;

ειμαι 90% σιγουρος στο SX-BEU. Επισης μου ειπαν σημερα οτι η Cabin crew Manager εχει "εκδιωχθει" απο την εταιρια. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια, αλλα αυτο ειναι ευκολο να διασταυρωθει. Θα εχω περισσοτερα σε μερικες μερες.

Captain Jack":3skg2vx7 said:
... Επισης μου ειπαν σημερα οτι η Cabin crew Manager εχει "εκδιωχθει" απο την εταιρια.
Δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια ...

Φοβαμαι πως ειναι αληθεια ... :(
το εχω μαθει απο πληρωμα της Euroair , και επισης της συγκεριμενης το συμβολαιο εληξε , χωρις
ανανεωση και χωρις μιαν οποιαδηποτε ενημερωση ... :cry: