EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα το SX-BEU πετάει για την Cyprus

Εννοεις ότι θα μισθώσει η Cyprus α/φος της Euroair ? :?

Δεν ξέρω για πόσο χρόνο θα το μισθώσει.
Σήμερα είναι η 3η μέρα που πετάει για Cyprus.Xθες και σήμερα έκανε CYP302/303 LCA-VIE-LCA
Aύριο πετάει και για ΑΤΗ.. CYP 336/337

ισως καποιο απτα Α-319/320 πάει για ελεγχο/συντηρηση και παιρνουν προσωρινα α/φη Euroair?

Έχετε ακούσει νεώτερα για προσλήψεις αεροσυνοδών στη EuroAir;
Μια φίλη μου είπε οτι προσλαμβάνουν και μάλιστα με τους καλύτερους όρους (και μισθούς :) ) της αγοράς.

Ξέρετε τίποτα;

Τι πιο απλό να μπεις στη σελίδα της εταιρείας και βρεις τις απαντήσεις. Ακόμη μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να μάθεις. Τι να περιμένεις να σου απαντήσουν εδω..

Για να σε βοηθησουμε πιο πολυ: ΕΔΩ

:mrgreen:

Πριν από 20 ημέρες έγιναν οι πρώτες συνεντεύξεις για πρόσληψη ιπταμένου προσωπικού με βάση το Ηράκλειο. Τη Δευτέρα θα γίνει ξανά συνέντευξη και επίσης θα ξεκινήσει η εκπαίδευση.

Ένα πουλάκι μου ψιθύρισε πως η EuroAir έχει κλείσει το τρίτο της MD-83 (αυτό το οποίο θα ερχόταν τον Μάρτιο) από την Viking. Μάλιστα μου λάλησε πως το αεροσκάφος πρόσφατα πήρε το νέο του νηολόγιο και πως βρίσκεται παρκαρισμένο στο LGAV.
Ωστόσο, αν δεν δω φωτογραφία από το πουλάκι, για του λόγου το αληθές, προτιμώ να κρατήσω μια πισινή και να αναμείνω ανακοινώσεις. :twisted:
Όποιος βέβαια γνωρίζει κάτι περισσότερο, τον παρακαλούμε να το παραθέσει...

Το αεροσκάφος δεν έχει έρθει ακόμα...άκυρες οι πηγές σου.