EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ποτε παραλαμβανει το επομενο?

GP707":1i3exmrq said:
...Ελπίζω να γίνει η τρίτη μεγάλη εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοκιμαστεί και σε schedule δρομολόγια.

Δε νομίζω απαραίτητα οτι μεγάλη εταιρεία είναι μόνο αυτή που κάνει schedule. Εξάλλου νομίζω οτι η πρόθεση της EuroAir είναι να παραμείνει στο charter (όπως φαίνεται και απο το νέο site της).

Ασε που προσωπικά νομίζω οτι θα είναι πολύ έξυπνη κίνηση να μην ασχοληθεί καθόλου με τα schedule και να επεκταθεί στο χώρο των charter που άλλωστε δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και καμιά σοβαρή προσπάθεια και έχει πολύ χώρο για αναπτυξη.

Ντίνα

èá äéáöùíÞóù åäþ, ç Viking åßíáé Þäç áíáðôõãìÝíç óôá charter k Ý÷åé k êÜôé ëßãá óå scheduled :)

Edited: Ìçí êÜíåôå quote ïëüêëçñá posts êáé äåí ÷ñåéÜæåôáé quote üôáí áíáöåñüìáóôå óôï ðñïçãïýìåíï post!

Ti scheduled εχει η Viking?

H Viking εχει μεινει πλεον με ενα μονο αεροπλανο,αρκετοι κυβερνητες της απο οτι εμαθα ηδη οδευουν προς Euroair

seven4seven":3nq018zr said:
Ti scheduled å÷åé ç Viking?

4P688 LGAV - LGTS - ESSA
4P692 Beirut - EKCH - ESSA

Ôï wikipedia Ýëåãå üôé õðÜñ÷ïõíå k áëëá regular flights (óýíïëï 5) áëëá óôï site ìðïñåßò íá êáíåéò book ìïíï ãéá ôá 2 áðü áõôÜ. (Äåí îÝñù ôé ðáßæåé). Ôï êáëïêáßñé ôáîßäåøá ìå áõôÞ ôçí åôáéñßá áðü ÅSSÁ ãéá LGAV k ìðñïóôÜ ìïõ êáèüôáíå ï ðñüåäñïò ôçò åôáéñßáò k "Üêïõóá" üôé óêÝöôïíôáé íá áíôéêáôáóôÞóïõí ôá md...

cavo_paradiso":1y9qbq5e said:
seven4seven":1y9qbq5e said:
Ti scheduled εχει η Viking?

4P688 LGAV - LGTS - ESSA
4P692 Beirut - EKCH - ESSA

Το wikipedia έλεγε ότι υπάρχουνε k αλλα regular flights (σύνολο 5) αλλα στο site μπορείς να κανεις book μονο για τα 2 από αυτά. (Δεν ξέρω τι παίζει). Το καλοκαίρι ταξίδεψα με αυτή την εταιρία από ΕSSΑ για LGAV k μπροστά μου καθότανε ο πρόεδρος της εταιρίας k "άκουσα" ότι σκέφτονται να αντικαταστήσουν τα md...

Αααα, για το Wikipedia μιλαμε τοση ωρα? Tιποτε επισημο εχουμε? Και αν εχει προγραμματισμενες, ΠΟΥ τις προωθει?

Η STO είναι σίγουρα προγραμματισμένη.

Μέχρι πρόσφατα είχα δει στο site της πτήσεις και για Erbil, σε προνομιακές τιμές (600 ευρώ oneway..)