EUROAIR

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
OOOπα το παρεξηγησες αυτο που ειπα!! Εννοω οτι δειχνουν να ξεκιναν με τον ιδιο τροπο! Οχι οτι βρισκονται στην ιδια φαση. Η EuroAir δειχνει να περνει τα βηματα της Aegean οχι οτι ειναι το ιδιο. Ο χρονος θα δειξει.

Προς το παρον, η Euroair κανει αρκετες ναυλωμενες της Α3 κυριως προς Γαλλια.

....

Ποιος μπορει να μου πει τι πτησεις κανει η euro air?και που εχει βαση?

Ι Euroair κανει πτησεις Ευρωπη και κυριως Ιταλια..Οι βασεις της ειναι στη Ροδο,Κρητη και ενα αλλο νησι που μου διαφευγει...και ποτε μενεις Ροδο,ποτε Κρητη,ποτε Ιταλια..Δεν εχει στανταρ βαση..Σπαστικο λιγακι... :roll:

κ εγω νομιζα οτι μενεις αθηνα...δεν ηξερα..αν ξερεις κατι αλλο ενημερωσε με σε παρακαλω

Ξερω πως ο μισθος ειναι πολυ καλος...πανω απο 1000 ευρω..αρκετα πανω..επισης ξερω πως προτιμουν ατομα με προυπηρεσια...Το ενα αεροπλανο πεταει κ εχουν κ αλλο ενα το οποιο προς το παρον...καθεται...
Κ φυσικα εχει πολυ κουραση...

η βάση της Εuroair

Tina":1os7f221 said:
Ι Euroair κανει πτησεις Ευρωπη και κυριως Ιταλια..Οι βασεις της ειναι στη Ροδο,Κρητη και ενα αλλο νησι που μου διαφευγει...και ποτε μενεις Ροδο,ποτε Κρητη,ποτε Ιταλια..Δεν εχει στανταρ βαση..Σπαστικο λιγακι... :roll:

Η βάση της Εuroair το καλοκαίρι ήταν Ηράκλειο και Ιταλία. Τώρα το χειμώνα είναι Αθήνα.

κλεοπατρα τι αλλα γνωριζεις?θελω να στειλω βιογραφικο και ειμαι σε διλλημα...

Απ'ότι ξέρω τώρα που η βάση είναι αθήνα, πέρνει πληρώματα από εκεί.

3ο MD απο την EUROAIR?

Από φλικο μου ηρθε το παρακάτω e-mail:
------------------------------
Dear All,

According to EuroAir Aircraft livery Policy each aircraft will have a different colour schema.

Further to this policy we invite you to vote for our next Aircraft Livery.

Use the following link and VOTE for your favourite colour to be our next Aircraft painting.

http://www.euroair.gr/vote.html

You can only vote once.