EUROAIR

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το αεροπλανο πρεπει να ειναι το Πηνελοπη...Και σε πτηση απο SVO για SKG επεσαν απο λανθασμενη ενδειξη οι μασκες απο οτι εχω ακουσει...

ποτε εγινε αυτο με τις μασκες;
αν επεφταν ετσι οι μασκες στα αεροπλανα τοτε θα ηταν μερος τις κανονικης διαδικασιας.... σε ολα σχεδον τα πολιτικα αεροσκαφη μονο με 2 τροπους πεφτουν οι μασκες.
1. Οταν το υψομετρο καμπινας ανεβει πανω απο τα 10-12 χιλιαδες ποδια.
2. Αν το ενεργοποιησουν οι πιλοτοι.

Αρα η αυτοι που πεταγανε δεν ηξεραν την δουλεια τους,............. η το αεροπλανο ειναι κακοσυντηρημενο.....(κοινως χρεπι!)
Φανταζεστε τον πανικο και την τρομαρα που επικρατησε εκει μεσα? υπαρχει κανενας που ακουσε κατι παρομοιο?

Παντως εμενα προσωπικα κακη συντηρηση μου βρωμαει!

Αυτό που άκουσα είναι ότι, δεν υπήρξε ένδειξη για αποσυμπίεση,ούτε συμπτώματα αποσυμπίεσης στην καμπίνα.Οι μάσκες έπεσαν λίγα λεπτά μετά την απογείωση και το αεροσκάφος βρισκόταν χαμηλά ακόμα.

Η μονη περιπτωση να εγινε αυτο ειναι βραχυκυκλωμα απο το νερο που διερεε απο την μπροστινη τουαλετα....... :?

2 περιστατικα, και τα 2 λογο κακης η ελειπους συντηρησης...... ελειψη χρηματων μου μυριζει. :shock:
Εν το μεταξυ οι φημες οργιαζουν για το επερχομενο κλεισιμο της εταιριας.

Μου ειπαν χτες οτι η πρωην αντιπροεδος της Euroair ηταν αυτη που εδωσε στοιχεια στον ιδιοκτητη της HJ για να σταματησουν την εμπορικη τους συνεργασια.
Και ανεπιβαιωτες φημες λενε οτι ηδη ο ιδιοκτητης της HJ προχωρησε σε καταγγελια στην ΥΠΑ για την υποθεση αυτη.
Γνωριζει κανεις περισσοτερα?

Αναρωτιεμαι "ποσα" ηταν τα 30 αργυρια? :?:

Πολύ πιθανό αυτή η διαρροή να έχει προκαλέσει όλα αυτά τα προβλήματα. Φήμες είχαν ακουστεί ότι η αντιπρόεδρος απελύθει από την εταιρία..Λεπτομέρειες όμως πάνω στο αν έδωσε στοιχεία στην HJ, ή αν ο ιδιοκτήτης της προχώρησε σε καταγγελία, δε γνωρίζω.

Τα δύο MD-83 της Meeland που εντάσσονται στην Euroair έχουν από σήμερα το πρωί τα ελληνικά τους νηολόγια. Όσοι πιστοί spotters προσέλθετε... (stands A45 και A30).

Η ιστοσελιδα της εταιρειας λεει οτι θα πεταει με το AOC της GainJet...

Ελληνικη νοοτροπια υπαρχει παντως... :wink:

Και τα safety cards έκδοσης Ιουλίου λένε "Operated by Gainjet Aviation".
'Η κάποιος βιάστηκε ή κάτι άλλαξε στην πορεία :?:

Μόλις πληροφορήθηκα από άτομο το οποίο είναι στο χώρο, ότι η Euroair έκλεισε..

Αντε μετά να εμπιστεύονται οι εργαζόμενοι του κλάδου και γενικότερα οι εναγωνίως αιτούντες άνεργοι, που αγαπούν και πασχίζουν να βρούν εργασία τις ελληνικές εκάστοτε επισφαλείς φούσκες, ΟΑ & Α3 και ξερό ψωμί!!!!