Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
panti":2xv8ckpq said:
καλησπέρα και παλι!!! Ήθελα να ξέρω μιας και εχω στείλει βιογραφικό στην Aegean για αεροσυνοδος και με εχουν καλέσει για interview . . .ποιες ειναι οι πιθανότητες μετα απο την εξάμηνη σύμβαση να προχωρήσουν σε αορίστου??? Μήπως λόγω θερινής περιόδου προσλάβουν προσωπικό και μετα απο Νοέμβρη με τη λήξη της 6μηνης σύμβασης με στείλουν κανονικά??? Απλα επειδή αυτη τη στιγμή εργάζομαι και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να χάσω την δουλειά μου για μια δουλεια 6μηνών και μετα ξανα παλι να ψαχνομαι. . .αυτα. . .αναμένω απάντηση απ όποιον εχει έστω και την παραμικρή ιδεα για αυτο που ρωτάω.

Θα σε κάνουν αορίστου, αν όχι με την πρώτη, σίγουρα με το τέλος της δεύτερης σύμβασης. Αυτό είναι 100% σίγουρο, δεν κάνει τέτοιες βλακείες η Α3.

Καλησπέρα aas59 & al.porto,

Σας ευχαριστώ πολυ για την απάντησή σας. Ειναι δύσκολο το δίλημμα όντως . . .

Οι αεροσυνοδοι μιας εταιριας πρεπει να εχουν και την ιδια κομμωση; Ή το ιδιο χτενισμα; Ειναι πχ απαραιτητο τα μαλλια να ειναι ισια και πιασμενα κατα τη διαρκεια της πτησης; Στην οα ειπαν σε μια φιλη μου οτι αν θελει να προσληφθει θα πρεπει να ισιωνει παντα τα μαλλια της

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσον αφορά τις προσλήψεις στην νέα ολυμπιακή.Έχω περάσει και απο το δεύτερο στάδιο και μου είπαν να περιμένω τηλεφώνημα αρχές Ιουνίου,το αργότερο μέχρι τις 15 του μηνός.Απλά επειδή διάβασα οτι ήδη έχουν γίνει κάποιες προσλήψεις πρέπει να ανησυχώ ή υπάρχει ακόμη περιθώριο?Γνωρίζει μήπως κάποιος να μου απαντήει αν ξέρει κάποιο άτομο που πέρασε και την δεύτερη συνέντευξη και τον έχουν κόψει?Μου άφησαν πάντως να εννοηθεί οτι θα είναι θετική η έκβαση.Αν είναι εύκολο ας απαντήσει κάποιος γιατί έχω πολύ άγχος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

marion1":2v3d56fa said:
Οι αεροσυνοδοι μιας εταιριας πρεπει να εχουν και την ιδια κομμωση; Ή το ιδιο χτενισμα; Ειναι πχ απαραιτητο τα μαλλια να ειναι ισια και πιασμενα κατα τη διαρκεια της πτησης; Στην οα ειπαν σε μια φιλη μου οτι αν θελει να προσληφθει θα πρεπει να ισιωνει παντα τα μαλλια της

Έλεος ρε παιδιά, τι ερωτήσεις είναι αυτές;
Δεν λέω, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε ασχοληθεί με το επάγγελμα ή με τον χώρο της αεροπορίας, καταλαβαίνω και την αγωνία και το άγχος που έχετε, αλλά ορισμένα πράγματα είναι θέματα κοινής λογικής! Σε αεροπορική εταιρεία πάτε όχι στα ΟΥΚ!
Φιλικά, porto

Γεια σας,

Ειμαι και εγω μια απ'τις κοπελες που ενδιαφερετε να εργασθει ως αεροσυνοδος.Ζω στο ηρακλειο κρητης, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εγγραφω σε μια σχολη αντιστοιχη και στην συνεχεια να εργαστω...Εχω ακουσει για την σχολη ΤΑΣ και θα ηθελα να εγγραφω το προβλαμμα ειναι οτι η σχολη εχει μεταφερθει μπορει και να εχει κλεισει δεν το γνωριζω, αν γνωριζει κανεις κατι γι' αυτη την σχολη θα ηθελα να με βοηθησει....ευχαριστω :D

Καλησπέρα Ρενάτα!
Αν ψάξεις παλαιότερα ποστ θα δείς οτι έχουμε πεί επανειλλημένα πως δεν χρειάζεται να πάς σε κάποια σχολή για να γίνεις ιπτάμενη συνοδός... Η εταιρεία που θα σε προσλάβει θα σου κάνει την απαιτούμενη εκπαίδευση... Επίσης είσαι τυχερή γιατί αυτόν τον καιρό η Aegean ζητάει άτομα με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης... Οπότε δεν χάνεις κάτι αν στείλεις το βιογραφικό σου... Ορίστε και το link http://www.aegeanair.com/jobs.aspx?job=33 Καλή επιτυχία!!! :great:

marion1":1bsnexey said:
Τα μαλλιά πρέπει να είναι πάντα πιασμένα για λόγους υγιεινής...
Το οτι πρέπει να έιναι και ίσια δεν ισχύει ...Εκτός αν το απαιτεί η MIG αν και το βρίσκω παρατραβηγμένο... :rolleyes:
Τα θέματα του Grooming είναι στην διάθεση της εταιρίας...
Τα βασικά όμως είναι:
Περιποιημένα και βαμμένα νύχια...
Αν βάφεις τα μαλλιά σου θα πρέπει να φροντίζεις να μην φαίνεται η ''ρίζα''...
Το μακιγιάζ είναι απαραίτητο (κραγιόν,σκιά ή μολύβι και ρούζ)
Η στολή θα πρέπει να είναι πάντα καθαρή...
Τα πολλά αξεσουάρ είναι ανεπιθύμητα...
Και φυσικά όπως σε κάθε επάγγελμα που συναναστρέφεσαι με κόσμο ,θα πρέπει να είσαι πάντα καθαρή!!!

καλησπερα!!Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις ιατρικες εξετασεις..Γνωριζετε αν γινονται μετα την εκπαιδευση? :(

Καλησπέρα.
χωρις μεντικαλ δεν αρχιζεις το line training.η εκπαιδευση αρχιζει οταν εχεις περασει και την τελευταια φαση του interview και εχεις medical..τωρα εξαρταται απο την εταιρια αν θα στο ζητησει πριν ή μετα τη συνεντευξη.η αιγαιου(οπως και οι περισσοτερες) στο ζητουν να το χεις πριν, ενω καποιες αλλες σου το ζητούν μετα όπως η etihad και η emirates..αυτο που κανουν συνηθως μετα το interview και αφορα ιατρικούς σκοπούς ειναι τα ψυχομετρικα τεστ..ελπιζω να βοηθησα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.