Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Είχα στείλει για την πρόσφατη προκήρυξη της Aegean στις 7/1/2009 και με ειδοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα.Αυτή την Παρασκευή περνάω συνέντευξη αν και δεν ξέρω ακόμη τι θα αντιμετωπίσω.Έχω διαβάσει τα διάφορα θέματα του φόρουμ πάνω στο σχετικό θέμα και τα σχόλια περισσότερο αρνητικά μου φαίνονται...Ελπίζω να κάνω λάθος.Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πάω γιατί θέλω να έχω μια προσωπική άποψη επί του θέματος.Μόλις έχω νεότερα θα σας ειδοποιήσω.Καμία τελευταία συμβουλή πριν τη συνέντευξη;Ευχαριστώ. :oops:

Καλησπέρα Ioli ! Έστειλα κι εγώ το βιογραφικό μου στις 8/2/09 αλλα ακόμα δεν με έχουν ειδοποιήσει... Μήπως γνωρίζεις εαν πρόκειται να κάνουν πάνω απο μία συνέντευξη? Σου έστειλα και πμ... Ευχαριστώ! ;)

καλησπερα σας!!ειμαι καινουργια στο φορουμ..θελω και εγω πολυ να ακολουθησω αυτο το επαγγελμα αλλα δεν εχω προυπηρεσια σε αυτο τον κλαδο.Εχω στειλει σε εταιρειες που ζητουσαν athensairways,euroair,interjet,hellenic imperial cv εδω και 2 εβδομαδες αλλα τιποτα..εχω τα 2 lower (αγγλικο και κρατικο) ,τα ισπανικα και χρωσταω μονο πτυχιακη στα τει λογιστικης πειραια..μηπως περιμενω αδικα??Ειναι αυτα αρκετα "εφοδια" για να με παρουν?εχουν ειδοποιηθει για συνεντευξεις καποιες κοπελες?Επισης,ειδα μια εταιρεια την nobilis να ζηταει ατομα για αεροσυνοδους..ειναι εταιρεια η σχολη που "ψαρευει" μαθητες..?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αργυρω κοπελα μου καλως ηρθες ... τα προσοντα - οσα ειπες - ειναι αρκετα για να καταφερεις καπου κατι, δεν περιμενεις αδικα ... πρεπει να γνωριζεις οτι στο χωρο στην χωρα αυτη που λεγεται Ελλαντα υπαρχει ενα ειδος σεξισμου που σημαινει δυο τινα 1) οτι οι αντρες ειναι παραπεταμενοι απο το επαγγελμα (δεν σε αφορα) και 2) οτι τις γυναικες συνηθως τις κοιταν απο πανω ως κατω σαν κρεας στη βαρβακειο (οποτε πρεπει να εχεις δυστυχως και καποια καλη)... τωρα οσο γι αυτο που ειπες για τις δυο βδομαδες θα σου πω οτι πρεπει να καταλαβεις οτι δυο βδομαδες να περιμενεις για οποιαδηποτε δουλεια δεν ειναι τιποτα ... να εχεις υπομονη ... την aegean δεν την ανεφερες ... δεν ξερω αν παρελειψες να την αναφερεις η δεν εστειλες λογω των γλωσσων που ζητανε , αλλα στειλε ισως τωρα με τη βαρκελωνη να σε βοηθησουν τα ισπανικα ... μην περιμενεις να σου δωσει παντως και πολλα το επαγγελμα στην Ελλαδα ... λειτουργει οπως ολα (λαμογια, βισματα, απατεωνιες, κακες αποδοχες, εξεφτελιστικα ωραρια κτλ κτλ ...) :wall: :wall: :wall: :with: :with: :with:

Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος θόρυβος με την εμφάνιση...Φυσικά και είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι απαραίτητη μια κομψή και όμορφη εμφάνιση σε αυτή τη δουλειά όσο και η ξένες γλώσσες!!!!
Τώρα όσο αναφορά τα κορίτσια που περιμένουν απάντηση απο την ΑΙΓΑΙΟΥ ,κάνουν περίπου 2 βδομάδες να σε καλέσουν για την συνέντευξη η οποία γίνεται στα αγγλικά και αν έχεις δηλώσει και άλλες γλώσσες συζητάνε και κάποια πράγματα στις γλώσσες που δήλωσες...Όλοι είναι πολύ φιλικοί και δεν σε ανγχώνουν καθόλου...Απάντηση για το αν σε πήρανε παίρνεις σε μια εβδομάδα περίπου ,οπου σε ενημερώνουν και για τα επόμενα βήματα (εκπαίδευση).
Να σημειώσω κάπου εδώ πως πλέον μιλάς και ελληνικά στις συνεντέυξεις με σκοπό να δούνε πόσο σωστά χειρίζεσαι την ελ. γλώσσα!!!
Καλή επιτυχία κορίτσια...!!!
:D :D :D

Γεια σου και απο εμενα ,

Καταρχας σου ευχομαι οτι πιο καλο στην δουλεια σου κ καλη αρχη. :D

Δουλευω 6 χρονια στο τομεα αυτο και ακομα με συναρπαζει το να ειμαι πανω στα συνεφα κ να κανω μια δουλεια που γινεται με πολλες θυσιες τοσο στο προσωπικο οσο και επαγγελματικο επιπεδο.
Απο εκ μερους μου σου ευχομαι να εισαι ο εαυτος στην δουλεια αυτη και να εχεις παντα ωρεξη να ξυπνας και να λες οτι σημερα παω πχ ενα Λονδινο και δεν με ενδιαφερει
τι θα γινει στην πτηση.

Καλησπέρα κι απο μένα! Να ρωτήσω εγω κάτι άλλο? Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία εκτος την Aegean Airlines και την Olympic Airlines που να έχει βάση την Θεσσαλονίκη για ιπτάμενες συνοδούς? Ευχαριστώ...

Ναι υπάρχει η νεοσυστατη στο χώρο ASTRA airlines με έδρα τη Θεσσαλονίκη..Οι θέσεις πρέπει να έχουν καλυφθεί..Με πιθανό ανοιγμα της εταιρίας όμως σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες..νομίζω 1-2 μέλη του φόρουμ έχουν εκ των έσω πληροφορίες για την astra αφού έργαζονται ή συνεργάζονται μαυτήν..μπορεις να τους στείλεις pm..Καλή επιτυχία

ευχαριστω που απαντησατε!!εχω στειλει και στην aegean αλλα δεν περιμενω κατι γιατι ζητουσε αριστα αγγλικα και γαλλικα η ιταλικα η γερμανικα..και ειχα δει σε προηγουμενη αγγελια οτι ηθελε 1,65 υψος ενω εγω ειμαι 1,62..στην νεα αγγελια εγραφε να επισημανεις το υψος και τα κιλα σου..επισης εστειλα και στην ολυμπιακη(δεν ζητουσαν αλλα μπορουσες να στειλεις cv,εγραφε).Στις αλλες εταιρειες δεν ειχε περιορισμο για το υψος,δεν αναφερουν κατι σχετικο!

Ευχαριστώ πολύ κι εγώ που απαντήσατε! Η αλήθεια είναι οτι δεν γνώριζα την Astra Airlines... Θα το ψάξω όμως,ευχαριστώ... Όσο για την Aegean Airlines έστειλα τον Οκτώβριο βιογραφικό αλλά και στην προκήρυξη που τρέχει τώρα κι ακόμα δεν με έχουν ειδοποιήσει... (εννοείται οτι πληρώ όλες τις προϋποθέσεις με τις γλώσσες κ.τ.λ.) Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως συνεντεύξεις γίνονται κάθε μήνα και οτι έχουν δεχτεί πάρα πολλά βιογραφικά... Ίσως αυτές που δεν έχουν ειδοποιηθεί ακόμη να είναι στο επόμενο γκρούπ.... ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.