Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Γεια σας! Γραφω πρωτη φορα στο φορουμ! Απ'οτι εχω διαβασει εδω αλλα και με βαση την προσωπικη μου ερευνα, μαλλον οχι ειναι η απαντηση στο αν οι αεροπορικες ζητανε ατομα για ιπταμενο προσωπικο... :( ...Εκτός και αν 'ανοιξουμε φτερα' για εξωτερικο. Ειδικα για Αγγλια εχει πολθ μεγαλη προσφορα!

σωστα.και εγω εχω στειλει αρκετα βιογραφικα αλλα δε με εχουν καλεσει.προσπαθω εδω και ενα χρονο να μπω σε αυτο το κλαδο αλλα δε το εχω καταφερει μεχρι τωρα.

Δεν ξερω τι να πω. Εχω απογοητευτει πολυ παντως. Περσυ ειχα ενα τηλεφωνο για συνεντευξη απο Α3 αλλα οι θεσεις ηταν για αθηνα και ειχα ακουσει πολλα περιεργα για μισθους κλπ και δεν το τολμησα. Τωρα χτυπαω το κεφαλι μου βεβαια....Απ΄'οτι ξαναειδα ομως εδω στο φορουμ τρεχουν κ καποιες συνεντευξεις ενω δεν υπαρχει επισημη αναγγελια για αιτησεις.... :?:

γεια σας!και εγω εχω στειλει πολλα βιογραφικα αλλα τιποτα... :( και εχω 3 χρονια προυπηρεσια και 3 ξενες γλωσσες.δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. εχουν σπασει τα νευρα μου!!! :wall: αν μαθει καποιος τιποτα παρακαλω ας το γραψει εδω.ευχαριστω! :)

Γεια σου kon@ ! Η προυπηρεσια που εχεις ειναι σε καποια ελληνικη εταιρια?

γεια σου!δουλευα στην παλια ολυμπιακη.και τωρα δεν με παιρνουν στην καινουργια.απ οτι ξερω δεν θα ξαναπαρουν ατομα της παλιας ολυμπιακης. :mad: προτιμουν ανειδικευτους για να τους κανουν ο,τι θελουν... και η aegean εχει παγωσει τις προσληψεις λενε.δεν μπορω να καταλαβω ομως πως και οι 2 εταιρειες καλουν ατομα για συνεντευξεις χωρις να εχει βγει καποια προκυρηξη. :oops: :?:

Πραγματικα ειναι πολυ περιεργο και υποπτο ταυτοχρονα......τι να πω....καλη επιτυχια σε ολους μας ευχομαι...

Μη σας παραξενεύουν οι πολιτικές προσλήψεων των αεροπορικών εταιριών. Ιδιωτικά μαγαζιά είναι, όπως θέλουν λειτουργούν. Μην περιμένετε να κάνουν αξιοκρατικές προσλήψεις, δεν είναι δημόσιες επιχειρήσεις, δεν ελέγχονται για αξιοκρατίες κλπ, δεν κάνουν προσλήψεις με ΑΣΕΠ, δεν ασχολούνται με τόσο χαμηλά θέματα όπως είναι η αξιοκρατία κλπ. Το ιπτάμενο προσωπικό και ειδικά αυτό της καμπίνας είναι για τις εταιρίες παροδικό και αναλώσιμο. Οι προσλήψεις έχουν ως αφετηρία πολιτικά ρουσφέτια,μετά εσωτερικές ικανοποιήσεις (παιδιά χειριστών, ιπταμένων, υπαλλήλων ,υπαλλήλων ΥΠΑ,κλπ) και οτι περισσεύει προσλαμβάνεται από την αγορά. Φυσικά δεν θέλουν παλιούς από άλλες εταιρίες και ειδικά από την παλιά ΟΑ για δύο κυρίως λόγους: α) Στο ημερομίσθιο και το ένσημο ενός νεοπροσλαμβανόμενου συνεισφέρει και το κράτος και β) ο παλιός και ψημένος δύσκολα γίνεται καταπιεστής, τσάτσος, χαφιές, γλυφτρόνι, ρουφιάνος, οσφυοκάμπτης κλπ και δύσκολα περνάει στη λογική του δούλου που αισθάνεται ευγνωμοσύνη προς το αφεντικό για το ψωμάκι που βγάζει με αίμα κάθε μέρα στα 40.000 πόδια, ακολουθεί το latifundium στην τύχη του κλπ.

ποσο δικιο εχεις...

Ας ειναι καλα η Μεζιτη με την παλιοπαρεα της που κατεστρεψε τα ονειρα αρκετων ανθροπων εδω μεσα. :rolleyes:
Ειναι κριμα στην Ελλαδα του 2010 να υπαρχει νοοτροπια του σε κανω οτι θελω επειδη το γουσταρω εγω.
Για αυτο τους φευγουνε συνεχεια πληρωματα καμπινας????
Οταν βρεθουνε στον δρομο μακαρι να γευτουνε την ανεργεια οι κυριες της διοικησης της Olympic Air και να παρακαλανε
να τους παρουνε σε αεροπορικη εταιρια επειδη κουβαλανε το ονομα "ειμαι παλιος της Ολυμπιακης"
Α ρε και μετα θελουνε να λεγονται Ολυμπιακη
Τα 30εκ που μπαινει μεσα ο mr Mig μηνιαιος και τα ατομα που χαθηκναε στην Marfin για τιποτα γιατι δεν λεει κανεις τιποτα????
Συγνωμη αν παρεκτρεπομαι αλλα δυστηχως δεν υπαρχει μελλον για ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥς Κ Φροντιστες στην Ελλαδα του 2010

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.