Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re:

LoulouFly":308bd28d said:
Επίσης θέλω να ρωτήσω σχετικά με την εξωτερική εμφανιση τι γίνεται...για το ύψος ας πούμε γιατι διάβασα πως μία αεροσυνοδός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,65 ενώ εγώ είμαι 1,60....ή σε θέμα όρασης επειδή φοραω γυαλιά θα μου πουν να φορέσω φακούς επαφής....
Αφού είσαι μικρή ακόμα για να ανησυχείς για το ύψως,πίνε μπόλικο γάλα προς το παρών ;) όσο για την όραση,λίγο δύσκολο να οδηγήσεις το αεροπλάνο εσύ οπότε πάλι μην αγχώνεσαι! καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου κ χαίρομαι που βρήκες κάτι να σε συναρπάζει,ειναι καλό να ψάχνεσαι αλλά μην ξεχνάς οτι μπορεί στο μέλοον να αλλάξεις γνώμη οπότε διάβαζε καλά για να έχεις πάντα ανοιχτέσ επιλογές κ να μην σε πιάσουν κορόιδο! αυτά σε συμβουλεύω εγώ κ καλη τύχη σε ότι ακολουθήσεις!

Re:

LoulouFly":wy5wwutm said:
Γειά σε όλους....Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να κατατοπήσετε....Διάβασα μόνο τις 15 πρώτες σελίδες δεν άντεξα παραπάνω....έμαθα πολλά διβάζοντας αλλά θα ήθελα μια λεπτομερή ενημέρωση αν δεν σας κουράζω δεδομένου ότι οι ημερομηνίες στις πληροφορίες που έχουν δοθεί είναι πριν 2 και 3 χρόνια....Τέλος πάντων είμαι 15 χρονών και αν και λίγο νωρίς έχω αποφασίσει εδώ καιρό πως θέλω να γινω αεροσυνοδός....
Αν δεν εχεις υπομονη να διαβασεις ολα τα ποστ,τοτε δυσκολα θα βρεις υπομονη για να κανεις αυτο το επαγγελμα..Φιλικα παντα. :great:

καλησπερα ειμαι κ εγω νεο μελος στο φορουμ!θα ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι.....στις 10/12/09 περασα απο συνεντευξη στην aegean κ μου ειπαν οτι αν η απαντηση ειναι θετικη θα ειδοποιηθω μετα τις γιορτες.αυτο που με απασχολει βεβαια ειναι οτι δεν εχω παρει το πτυχιο αγγλικων κ δευτερον οτι ειμαι 30 ετων.φοβαμαι μηπως απορριφθω γι αυτους τους λογους.θα ηθελα αν ηξερε να μου πει καποιος κατα ποσο μετρανε αυτοι οι παραγωντες...ευχαριστω!

Στην Aegean γνώριζαν ήδη τους δύο αυτούς παράγοντες όταν σε κάλεσαν για συνέντευξη, αφού εξέτασαν το βιογραφικό σου σημείωμα. Αν υπήρχε πρόβλημα, δε θα επικοινωνούσαν ποτέ μαζί σου. Από εκεί και πέρα, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις επιδόσεις σου στη συνέντευξη και τις ανάγκες της εταιρίας. Καλά αποτελέσματα!

και εγω αυτο σκεφτηκα,αφου μου τηλεφωνησαν για συνεντευξη οτι εχουν εξετασει το βιογραφικο μου...ας ειναι λοιπον!θα κανω υπομονη!σ ευχαριστω για τις ευχες κ την απαντηση σου!

Δεν είναι σιγουρο οτι όντως εχουν εξετάσει το βιογραφικό σου. Εχουν διωξει την ωρα της συνεντευξης κοπελες επειδη ηταν παχουλες (ενω η αναλογια βαρους-υψους αναγραφοταν στο βιογραφικο), έχουν παει κοπελες που δεν ξεραν ουτε τα βασικα απο αγγλικα κτλ.

γεια σας!!!καλη χρονια!!
ειμαι καινουργια στο παρεακι αν και εχω διαβασει ολα τα ποστ.. δουλεψα κι εγω στην ολυμπιακη πριν 2-3 χρονια και το λατρεψα το επαγγελμα αλλα το αφησα λογω σπουδων μετα απο 6 μηνες...εχω πολυ ωραιες αναμνησεις και πιστευω οτι ειναι πολυ φανταστικο επαγγελμα αρκει να μην αντιμετωπιζεται με μιζερια.
θα ηθελα παρακαλω λιγη βοηθεια....!!! ειναι λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αν και πολλοι απο εσας ειστε πολυ σχετικοι μ'αυτο.
κανω μια εργασια για τη σχολη μου η οποια θα ειναι σχετικη με την ασφαλεια κατα την πτηση και την αναλογη εκπαιδευση του πληρωματος καμπινας!! λογω της εμπειριας μου γνωριζω αρκετα πραγματα (ενω αλλα τα εχω ξεχασει :( ..) αλλα πολλοι απο εσας πετατε χρονια και ειστε πολυ πιο εξοικιωμενοι σε θεματα καμπινας και ισως μπορειτε να με βοηθησετε λιγουλακι :) ! θα ηθελα μερικες πληροφοριες που ισως εχετε και μερικες παραπομπες σε ιστοσελιδες απο εσας που το ψαχνετε πολυ στο ιντερνετ.
την παρασκευη παραδιδω και δυστυχως εχω πολυ λιγο χρονο μπροστα μου οποτε αν καποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα η καλυτερα μειλ (νομιζω υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο φορουμ?) το γρηγοροτερο (σημερα-αυριο) να του πω τι ακριβως θελω.. ευχαριστω προκαταβολικα οποιονδηποτε εχει διαθεση να ασχοληθει.
. . . . . . . . . . . _ κ α λ ε ς π τ η σ ε ι ς _ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

H Ρενατα εχει δικιο δυστυχως..Δεν τα εξεταζουν τα βιογραφικα..Την ωρα της συνεντευξης παρατηρουν τις λεπτομερειες,οπως ηλικια,βαρος,ξενες γλωσσες..

στην συνεντευξη τα πηγα πολυ καλα.βεβαια αυτο το λεω εγω,αυτοι μπορει να ειδαν κατι που δεν τους εκανε...μονο η αναμονη θα το δειξει!σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Καλησπερα κ απο μενα κ καλη χρονια σε ολους..

Με λενε Ελενα ειμαι 23 ετων κ "δυστυχως" προσπαθω κ εγω να μπω στον κλαδο των αεροσυνοδων με πολυ προσπαθεια αλλα με κανενα αποτελεσμα...
Περασα απο συνεντευξη απο την Olympic Air στις 01/10/09 αλλα ακομα καμια απαντηση...Οπως κ απο την Goldair απλα σε αυτη την περιπτωση αφου περασα συνεντευξη οπου , νομιζα, οτι εδωσα καλη εντυπωση δε με πηραν...Ουφ...δυσκολα τα πραγματα!!
Γνωριζω δυο γλωσσες πολυ καλα (Γερμανικα-Αγγλικα), ειμαι 1.68 κ 52 κιλα...
Οποια συμβουλη δεκτη...
Σας ευχαριστω

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.