Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
τελικα ρε παιδια απο οα και α3 που αξιζει περισσοτερο να απευθυνθει καποιος για δουλεια????

υπαρχει περιπτωση να σε καλεσουν κ μετα απο αρκετο καιρο για δουλεια?γνωριζει κανεις?

sofakiathens":1a1jbior said:
τελικα ρε παιδια απο οα και α3 που αξιζει περισσοτερο να απευθυνθει καποιος για δουλεια????

Αν θελεις τη γνωμη μου, στην ΟΑ!
Εχω περασει κ απο τις 2 εταιρειες και ψηφιζω ΟΑ δαγκωτο!
Καλυτερες συμπεριφορες, Καλυτερες αποδοχες, καλυτερο προγραμμα...
Γενικα καλυτερα ολα...

salsa":30yxicc0 said:
υπαρχει περιπτωση να σε καλεσουν κ μετα απο αρκετο καιρο για δουλεια?γνωριζει κανεις?

Ναι, σε καλουν και αργοτερα!
Αναλογα με τις αναγκες της εταιρειας...
Οποτε μην αγχωνεσαι...
Αν παλι θελεις να δεις την εξελιξη, παρε εσυ ενα τηλ. στα γραφεια που εστειλες το βιογραφικο σου.

Γειά σας και απο μενα. θα ήθελα να ρωτησω σχετικα με την συνεντευξη της aegean. εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα αυστηροι σε γενικα πλαισια.μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες σχετικα με το τι ερωτησεις κανουν?ευχαριστω

Αρχικα, ηρεμησε!!!
Δεν σε ρωτανε τιποτα τραγικο! Γιατι θελεις να κανεις αυτη τη δουλεια, που δουλευες πριν, τι γλωσσες μιλας...Αυτα!
Καταστασεις που τις εχεις ξαναζησει δηλαδη...
Μην αγχωνεσαι και κυριως μην ακους "καλοθελητες"....
Ολα θα πανε καλα, θα δεις...

Καλη επιτυχια....

Μπορει επισης να σου ζητησουν να πεις κατι στα αγγλικα η σε καποια αλλη γλωσσα αν εχεις δηλωσει.Και γενικα να εισαι ενημερωμενη για τους προορισμους τις εταιριας.οταν ειχα περασει εγω συνεντευξη μας ειχαν βαλει τετοια ερωτηση.Αλλα βασικα χαμογελο και ευγενεια!!!
Και να μας πεις πως πηγε!!!

εμενα μου ειχαν πει να διαβασω στα αγγλικα και τα γαλλικα ενα κειμενο....κατα τη γνωμη μ η συνεντευξη πηγε πολυ καλα αλλα τελικως δε με ειδοποιησαν ποτε......δε ξερω αλλα εχω στειλει παντου βιογραφικα!!τι αλλο να κανω!!

καλησπέρα παιδια!!
οριστε κ στα ελληνικά..¨ ειμαι καινούργια εδω μέσα κ έχω κάποιες απορίες.. εχω πάρει πρόσφατα το ΤΟΙΚ* πιστοποίηση αγγλικών! Θα ήθελα να μάθω αν πιάνετε ΄ώς καλή γνώση αγγλικόν που ζητάνε για να γίνεις αεροσυνοδος??
ευχαρστώ!!

δεν τους ενδιαφερει τοσο να εχεις πτυχια και πιστοποιησεις οσο να ξερεις να μιλας και να συννενοησε καλα και ανετα,παντα με χαμογελο χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα ριξουν μια ματια στα πτυχια σου :great:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.