Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Δλδ αν πεσεις σε αναταραξεις κα ζαλιστεις πως θα ανταπεξελθεις γλικια μου???
Ασ ειναι καλα τα medical που σε κρινανε καταλληλη.
Δεν εχω τιποτα μαζι σου αλλα τρελενομαι οταν ακουω κατι τετοια

faith82":2ys1jo91 said:
παιδια να κανω μια λίγο ανόητη ερωτηση?εχω ένα θέμα με τη ναυτία στο αεροπλάνο,την ώρα που προσγειώνεται με πιάνει μια ζαλάδα,και μάλλον δεν κανω για ccm γιατι μας είπαν ότι οι δραμαμίνες κλπ απαγορευονται.είμαι ακόμα στην εκπάιδευση αλλά φοβάμαι μήπως δε μπορέσω να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα γιατί αν ζαλίζομαι καθιστη φαντάσου όρθια και κριθω...Ι5.θέλω να ρωτήσω όσους το κάνουν χρόνια αυτο ,αν η ναυτία είνια κάτι που φεύγει η συνιθίζεται.εγω από μικρη το έχω πάντως και δε μου έχει φύγει.ευχαριστω πολύ

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Είναι σαν να σπουδάζεις κτηνίατρος και να έχεις αλλεργία στις γάτες.

Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στην ενότητα "Κριτήρια/Διαδικασίες Επιλογής Πληρωμάτων" γιατί το θέμα είναι,κατά τη γνώμη μου, άλλο και όχι οι ναυτίες.

http://www.haniotika-nea.gr/pdfs/newspaper/02A.pdf
Σήμερα έχει αγγελία της Viking Hellas για αεροσυνοδούς. (λογικά το λινκ αλλάζει αύριο, οπότε θα γράψω και την αγγελία καλού κακού, ας πουν οι mods αν επιτρέπεται να παραθέσω τα emails, τηλέφωνο επικοινωνίας.

"H Viking Hellas ζητά να προσλάβει ιπτάμενες συνοδούς με προυπηρεσία και με χωρις προυπηρεσία με βάση Χανιά και Ηράκλειο. Τυπικά προσόντα: ηλικία άνω των 18 ετών ύψος 1.58 εώς 1.90 με ανάλογο βάρος. Άριστη γνώση ελληνικών αγγλικών. Γερμανικά θα εκτιμηθούν

Πληρ. Τηλ.
Αποστείλατε βιογραφικό με φωτογραφία στα παρακάτω email:
anastelen@hotmail.com, koz@vikingairlines.net
Τηλεφωνο 10:00-14:00
(οποιος θέλει μπορεί να το δει στο pdf)

Angel Aviation":1s4apd00 said:
...με προυπηρεσία και με χωρις προυπηρεσία ..

κ μετά μπορούν να πάρουν κ μια γραμματέα που να μιλάει ελληνικά...

(ας μην σχολιάσω το hotmail καλύτερα)

flesland":18v6q6rj said:
(ας μην σχολιάσω το hotmail καλύτερα)

Που να δεις και το τηλέφωνο, που είναι κινητό (οκ, οχι ακραίο, αλλά αποκλείεται να φέρνεις αεροπλάνο και να μην έχεις ενα σταθερό τηλέφωνο της προκοπής)

Ααα, και φυσικά στο site που δίνει παραπάνω ο air dreamer, στα προσόντα δεν αναφέρει πουθενά φύλο, ύψος, και πρόσφατη φωτογραφία!

ADAMANTIA22":ua8uyyix said:
παιδια θα ηθελα να ρωτησω επιπλεον κατι....για να γινεις αεροσυνοδος πρεπει απαραιτητα νε εχεις και πτυχιο πανεπιστημιου???
Αδαμαντία μου οτι πτυχιο και να έχεις ειναι προσον αλλα αυτο που χρειαζονται ειναι σιγουρα πτυχιο αγγλικων και μια 2η ξενη γλωσσα ειναι πάλι προσον

εγω παντως παιδια εκανα αιτηση...αφου ζητανε κοσμο??γιατι οχι..ξερει κανεις αν ειναι καλη εταιρεια η οχι η vikings??

Καλημέρα σας!!σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. αρχικά με ρωτήσανε λίγα πράγματα για μένα στα αγγλικά και μετά γιατί θέλω να κάνω αυτό το επάγγελμα. τελικά δεν ήταν και τόσο αγχωτικό όπως το μου παρουσιάζαν. πιστεύω ότι πήγε καλά. είχα προετοιμαστεί για πιο δύσκολα θέματα. μας είπαν ότι θα απαντήσουν αν είναι "μόνο" θετικά τα αποτελέσματα μέχρι μέσα του μήνα. αλλά εγώ πιστεύω αν είναι να σε πάρουν σε καλούν μέσα σε μια βδομάδα. μήπως γνωρίζετε πότε βγάζουν την απόφασή?εννοώ εκείνη την στιγμή π κάνεις την συνέντευξη ή μετά συνεδριάζουν κ βγάζουν απόφαση?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.