Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Κι εγω οτι διαβαζω λεω..Η αγγελια ειναι στη ξενη εταιρια.Και γραφει οτι θελει να απασχολησει απο τον Ιανουαριο μεχρι τον Οκτωβρη.. :?:

τι να πω!!!μακαρι να μην ηταν εποχιακες!!αν παω για συνεντευξη θα ρωτησω παντως!!

salsa":1rlj5ld8 said:
εγω περασα συνεντευξη στην vikings την περασμενη δευτερα κ ακομη τιποτα.τι εννοεις εποχιακη?
μεσα σε ποσο διάστημα σε ειδοποιήσαν απο τότε που έστειλες βιογραφικό?

ADAMANTIA22":101tilgh said:
τι να πω!!!μακαρι να μην ηταν εποχιακες!!αν παω για συνεντευξη θα ρωτησω παντως!!
Ναι,εννοειται να ρωτησεις!καλη επιτυχια να χεις!!

Μπηκα στη σελιδα της ελληνικης εταιριας και δεν αναφερει τιποτα για θεσεις εργασιας.Μπηκα και στην αντιστοιχη ξενη και οντως εχει καποιες θεσεις με εδρα την Αθηνα,το Ηρακλειο,κτλ.Οπως αναφερει καποιος πιο πανω,πραγματι πρεπει να ειναι εποχιακη,το διαβασα κι εγω.Δεν ξερω αν παιρνουν αντρες,δοκιμασα κι εγω να στειλω.Εσυ salsa εκανες την on line αιτηση η εστειλες σε καποιο mail?

εγω αγαπητε μου george εκανα αιτηση μεσω του site.να σου πω εχεις ακουσει για αυτην την εταιρεια??τι παιζει?

Τωρα εχει ξεκινησει,τωρα αν θα παει καλα η οχι ειναι πολυ νωρις ακομα για να ξερουμε..Ουτε απο λεφτα ξερω τι γινεται.
Τωρα θα δειξει....Αυτα πρεπει να τα ρωταμε και στη συνεντευξη για να ξερουμε τι γινεται.Μετα απο ποσο καιρο ειδοποιουν αφου στειλεις βιογραφικο ξερουμε?Και εσυ την αιτηση στη ξενη ιστοσελιδα εκανες Αδαμαντια?

ναι την εκανα στη ξενη σελιδα την αιτηση...αν ειναι εποχιακοι πρεπει να το ρωτησουμε και στη συνεντευξη....παντως ειναι καινουργια εταιρεια απ'οτι φαινεται...θα δουμε τωρα θε δειξει...

οσο για τ ποσο καιρο κανουν να ειδοποιησουν δε το ξερω!!!θα το δουμε στη πραξη.

Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι καινουριο μελος στο forum και μπορω να πω οτι μου εχετε λυσει πολλες αποριες.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε καποια θεματα γιατι ειμαι ασχετη. :oops:
Θελω να στειλω καποια βιογραφικα ομως δεν εχουν καμια σχεση οι σπουδες μου και η προυπηρεσια μου με το επαγγελμα της αεροσυνοδου.πχ στο σημειο που γραφει για προυπηρεσια ενα βιογραφικο,εγω δεν θα γραψω τιποτα? Η θα γραψω την προυπηρεσια μου σε αυτα που εχω?Και ακομα σε ποιο σημειο θα βαλω ξεκαρφωτα το υψος και το βαρος?
Και κατι ακομα,ειδα σε προηγουμενες σελιδες οτι καποιες εταιριες ζητανε 2 φωτογραφιες,μια κοντινη προσφατη και μια ολοσωμη(οπου πρεπει να εχεις ντυθει με φουστα φουλαρι κτλ.).Ισχυει το ιδιο και για την ολυμπιακη και την aegean?Και αν ναι,στελνωντας με μειλ ενα βιογραφικο,επισυναπτω και τις φωτο,η ειναι καλυτερα να στελνονται ταχυδρομικα?
Ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα και συγγνωμη για το τεραστιο post :oops:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.