Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
ωραια αυτο επρεπε να της το εξηγησεις με ποιο ωραιο τροπο.κατινιασμα εννοω ολο το κλιμα!!!δεν ειμαστε εδω για να προσβαλλουμε ατομα.

Α)Δεν απευθύνθηκα σε κάποιον/α προσωπικά.
Β)Δε θεωρώ οτι υπήρξα αγενής.Για αυτό και δε θεωρώ οτι υπάρχει λόγος για εξηγήσεις με "καλύτερο τρόπο".
Γ)"Κατινίστικο" είναι οτι διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα,αποκρύπτει πτυχές της πραγματικότητας και "χαϊδεύει αυτιά".Όχι οτι περιγράφει τη πραγματικότητα.Ένα μέλος πληρώματος δε πρέπει να χρειάζεται προστασία απο κανέναν στη δουλειά του.

τελοσ παντων...σε καποια εχεις δικαιο αλλα εγω εχω πιο γλυκο τροπο να τα λεω συνηθως.και εκει που πρεπει να επιμεινω θα ειμαι αυστηρη.ας πουμε στη κοπελα οτι καποια πραγματα οπως εκει που γραφει προυπηρεσια θα γραψει ολη τη προηγουμενη προυπηρεσια της!!ολη!!τωρα για τις φωτο πρεπει να στειλεις μια πανω απο τους ωμους και μια ολοσωμη κατα προτιμηση να φορας φουστα.οι φωτογραφιες να ειναι απο φωτογραφο!!!στειλε με e-mail σε ολες τις αεροπορικες.δεν εχεις να χασεις τιποτα.ουτος η αλλος τα βιογραφικα τα κρατανε...καλη τυχη.....κ μη μασας πουθενα!!το αν κανεις για αεροσυνοδος η οχι θα το δεις και μονη σου..γιατι στις εταιρειες δε χαιδευουν...αν κανεις κατι στραβα πολυ απλα δε σε ανανεωνουν.

Σε αυτό σχετικά με τη προϋπηρεσία είναι ακριβώς όπως το λές.Χαίρομαι επίσης για το οτι γράφεις οτι "δε χαϊδεύουν αυτιά".Είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος.

ε βεβαια!!αν δε τους κανεις σε διωχνουν βεβαια και κρατανε τον καλυτερο....

Προσωπικά δεν προσβάλλομαι από ανθρώπους που δεν γνωρίζω και δεν με γνωρίζουν, και δη όταν υπάρχει στη μέση ο γραπτός λόγος.
Παρόλα αυτά αν κάποιοι εκνευριστήκατε από τις αστείες ερωτήσεις μου, θα μπορούσατε να αδιαφορήσετε
.Είδα ότι και σε προηγούμενες σελίδες έχετε κάνει κάποιοι το ίδιο και σε άλλες κοπέλες που απλά ήθελαν να πάρουν μια δεύτερη γνώμη. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο στόχος σας με το να αντιμετωπίζετε έτσι κάποιους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν από άλλους που έχουν παραπάνω πείρα σε αυτό το θέμα!
Και αν έχετε σκεφτεί ποτέ το γεγονός ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας χρειαστείτε και εσείς κάποια βοήθεια ή διευκρινήσεις και τότε μπορεί και εσάς να σας κρίνουν για το πως θα συμπεριφερθείτε σε μια δουλειά ,από τις αρχικές χαζές απορίες που μπορεί να έχετε και τότε μην είστε εσείς αυτοί που θα βρεθείτε “προ εκπλήξεων”
Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :)

Δε θεώρησα αστείες αλλά δευτερεύουσας σημασίας τις ερωτήσεις.Δεν είναι σημαντικότερο να προσπαθεί να μάθει κάποιος τα βασικά;Επίσης δε παρακολουθώ τι γράφει καθένας ώστε να απαντάω κάθε φορά.Γράφω όταν μπορώ.Γιατί όμως δε διαβάζουμε να ρωτάει κάποιος:"Ρε παιδιά,είμαι καινούργιος/α,θέλω να γίνω Ι/Σ-Φ,τι προσόντα,χαρακτηριστικά,γνωρίσματα κλπ πρέπει να έχω;Πως είναι ένα καλό μέλος πληρώματος¨;"Γιατί;Αυτό σχολιάζω και ΜΟΝΟ.

seli":2cx7da3x said:
Προσωπικά δεν προσβάλλομαι από ανθρώπους που δεν γνωρίζω και δεν με γνωρίζουν, και δη όταν υπάρχει στη μέση ο γραπτός λόγος.
Παρόλα αυτά αν κάποιοι εκνευριστήκατε από τις αστείες ερωτήσεις μου, θα μπορούσατε να αδιαφορήσετε
.Είδα ότι και σε προηγούμενες σελίδες έχετε κάνει κάποιοι το ίδιο και σε άλλες κοπέλες που απλά ήθελαν να πάρουν μια δεύτερη γνώμη. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο στόχος σας με το να αντιμετωπίζετε έτσι κάποιους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν από άλλους που έχουν παραπάνω πείρα σε αυτό το θέμα!
Και αν έχετε σκεφτεί ποτέ το γεγονός ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας χρειαστείτε και εσείς κάποια βοήθεια ή διευκρινήσεις και τότε μπορεί και εσάς να σας κρίνουν για το πως θα συμπεριφερθείτε σε μια δουλειά ,από τις αρχικές χαζές απορίες που μπορεί να έχετε και τότε μην είστε εσείς αυτοί που θα βρεθείτε “προ εκπλήξεων”
Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :)

Δεν αντιλήφθηκα ότι κάποιος θέλει να σε προσβάλλει, ούτε εσένα ούτε οποιονδήποτε που ρωτάει πράγματα. Εύλογο είναι να προσπαθεί κάποιος να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο για κάτι που τον ενδιαφέρει. Είναι άλλο πράγμα όμως οι απορίες και άλλο ο "μπούσουλας". Αν χρειάζεσαι διευκρινήσεις για κάτι τόσο απλό, αν σε προσλάβουν και χρειάζεται να πάρεις σημαντικότατες αποφάσεις μέσα σε δευτερόλεπτα, τι θα κάνεις?
Προτιμώ προσωπικά να πάρω μια απόφαση μόνη μου και να φάω τα μούτρα μου, παρά να περιμένω τον κάθε άγνωστο και άγνωστη εδώ ή οπουδήποτε αλλού να μου δωσει "μασημένη τροφή" -και που στην τελική μπορεί να μου πει και επίτηδες ψέματα προκειμένου να μην προσλάβουν εμένα.
Υ.Γ. Επίσης συμφωνώ πολύ με το ποστ του αλεξ96 ακριβώς από πάνω. Άντε και μπήκαμε κάπου, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα?

Ποιά ειναι τα κριτήρια για να γίνει καποιος αεροσυνοδός??
θέλω να γ'ινω αεροσυνοδός οποσδήποτε!!εχω πτυχίο στα αγγλικά και τελιώνω κοινωνιολογια.Ειναι το ύψος και η εμφάνιση κριτήρια??Που θα μπορούσα να κάνω αίτηση στο μέλλον?ευχαριστώ!!!

Σε 64 σελιδες δε βρηκες απαντηση? :doubt: Ας ειναι.. Καλως ηρθες και καλη τυχη στα μελλοντικα σου σχεδια..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.