Γειά σε όλους....Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να κατατοπήσετε....Διάβασα μόνο τις 15 πρώτες σελίδες δεν άντεξα παραπάνω....έμαθα πολλά διβάζοντας αλλά θα ήθελα μια λεπτομερή ενημέρωση αν δεν σας κουράζω δεδομένου ότι οι ημερομηνίες στις πληροφορίες που έχουν δοθεί είναι πριν 2 και 3 χρόνια....Τέλος πάντων είμαι 15 χρονών και αν και λίγο νωρίς έχω αποφασίσει εδώ καιρό πως θέλω να γινω αεροσυνοδός....
Αν δεν είναι δύσκολο θα ήθελα να μου πείτε τι θα χρειαστώ για να γινω αεροσυνοδός, τι προσόντα πρέπει να κατέχω, τι θεωρείται συν στις προσλήψεις, κάθε πότε γίνονται προσλήψεις, αν θα χρειαστεί να πάω και σε κάποια σχολή ή αν είναι πεταμένα λεφτά....κλπ
Επίσης θέλω να ρωτήσω σχετικά με την εξωτερική εμφανιση τι γίνεται...για το ύψος ας πούμε γιατι διάβασα πως μία αεροσυνοδός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,65 ενώ εγώ είμαι 1,60....ή σε θέμα όρασης επειδή φοραω γυαλιά θα μου πουν να φορέσω φακούς επαφής....
Είμαι σίγουρη πως ρωτάω πράγματα που έχουν ερωτηθεί και στο παρελθόν πολλές φορές όμως το forum έχει 58 σελίδες...κι δεν νομίζω να έχει κανείς την υπομονή ή τις αντοχές να διαβάσει και τις 58 σελίδες....
Κάτι άλλο που θα ήθελα να μάθω΄είναι αν υπάρχει όριο ηλικίας απο πόσο μέχρι πόσο χρονων μπορεί να είναι κάποιος/α αεροσυνοδός.....και πόσες ξένες γλώσσες χρειάζονται και τι επιπεδο...και και και και..........?
Πραγματικά ελπίζω να μην σας έχω κουράσει με όλα αυτά αλλά πραγματικά θέλω να μάθω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται....Ευχαρίστω εκ των προταίρων!