Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Βασικα πιστευω οτι το εννοει ειρωνικα καυτηριαζοντας την τακτικη της εν λογω.. μαδαμ!

Ε ναι βρε παιδιά, ειρωνικά το λέω..Νόμιζα πως ήταν προφανές!

Γεια σας παιδια,
Εγω πιστευω οτι το ολο θεμα εχει να κανει καθαρα με την εκαστοτε αεροπορικη εταιρια...Η αληθεια ειναι πως στην Ελλαδα τα πραγματα στο χωρο αυτο ειναι οπως τα λενε τα κοριτσια...
Δεν ισχυει ομως το ιδιο παντου...Μια φιλη μου ειναι στις Κυπριακες και ειναι πολυ ευχαριστημενη...Βγαζει 2.000-2.500 ευρω το μηνα,δουλευει 5 φορες τη εβδομαδα,παιρνει τις αδειες της κανονικα και σε λιγους μηνες που θα γινει μονιμη θα παιρνει 4.000 ευρω(!!!!!) και θα εχει περισσοτερες μερες αδεια κλπ..Και γενικοτερα ειναι πολυ ικανοποιημενη απο τη συμπεριφορα της εταιριας στο προσωπικο κλπ..
Οποτε δεν φταιει το επαγγελμα ή οι συνθηκες εργασιας....Το θεμα ειναι πως στην Ελλαδα κοιτανε πως με οσο το δυνατο λιγοτερα λεφτα και λιγοτερο προσωπικο,βγαζοντας σου το λαδι, να φερουν εις περας το εργο τους, και αυτο γινεται παντου στον ιδιωτικο τομεα...Αντιμετωπιζεται ο κοσμος σαν ρομποτ που δεν εχει προσωπικοτητα και αξιοπρεπια...Αλλα that's Greece my friends!!!! :(

Μισθολογικα ποια απο τις ελληνικες εταιρειες ειναι καλυτερη;

Καμία αλλά μεταξύ των δύο σοβαρών υπερέχει ελαφρώς η Ο.Α
Μιλάμε για 40-50€ παραπάνω στους νέους,μικρή διαφορά δηλαδή...

Καλησπέρα και από μένα!!!!!
Πραγματικά διάβασα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτό το φόρουμ!! Συγχαρητήρια σε όλους!!
Έχω μία ερώτηση.. πήγα στην ΟΑ για συνέντευξη πριν από 2 εβδομάδες περίπου για τη θέση ιπταμένης συνοδού...αλλά ακόμα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση.. μου είπαν πως αν τελικά με επιλέξουν θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, διαφορετικά θα μου στείλουν μια επιστολή σπίτι ( με τα κακά μαντάτα!!)
Από ευγένεια και για να μη πιέζω καταστάσεις δεν ρώτησα πόσο είναι αυτό το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περιμένω.. μήπως έχει κaνεις κάποια ιδέα να μου πει αν έχω ακόμα ελπίδες? πραγματικά έχω αγωνία...if somebody has any idea please reply!!

Thanks guys!! :!:

Για τις συνοδούς εδάφους γνωρίζει κανεις να μου πει ?είναι το ίδιο τρέλα με τις αεροσυνοδούς ή λίγο πιο normal ?δηλαδή ωραρια νυχτερινα και εδώ όπως αεροσυνοδούς ?..ξέρετε εταιρίες που ενδιαφέρονται για προσωπικό εδάφους ?ευχαριστώ.

Γεια σας. Είδα στο skywalker http://www.skywalker.gr/host/hellenicairways1x.htm τις αιτήσεις για την Hellenic airways. Eστειλα βιογραφικό πριν 15 μέρες, αλλά δεν με έχουν καλέσει ακόμα. Επίσης έστειλα και στην Ετζήαν πριν 28 μέρες στην αγγελία που είναι απο Σεπτέμβριο δημοσιευμένη που επίσης δεν με κάλεσαν. Επειδή στείλαμε μαζί με την αδερφή μου τα βιογραφικά μας στις εταιρίες, από προσωπικά μέηλ αλλά έχουμε το ίδιο επίθετο και μοίαζουμε και στις φωτογραφίες, αναρωτιέμαι μήπως είναι πολιτική τους να μην επιλέγουν συγγενείς. Θα μπορούσε κάποια άλλη κοπέλα να μας ενημερώσει για το αν έχουν εποικωνήσει μαζί τους για κάποιο Interview?

Καλησπερα..Η αγγελια που ειδες στην hellenic ειναι παλια..Καμμια φορα δεν ειδοποιουν με την πρωτη οποτε συνεχιζεις να στελνεις..Μπορει να σε ειδοποιησουν σε μια μερα,μπορει και σε 1 βδομαδα..Ειναι σχετικα αυτα.. :great:

Σε ευχαριστω για την απάντηση..Kρίμα γιατι ήθελα πολύ να πάω σε κάποιο ιντερβιου της Χελλένικ, έχω τρομοκρατηθεί λιγάκι με αυτά που διαβαζω για την Ετζήαν...Συνθηκες, μισθούς .. Γνωρίζεις αν θα ξαναβγάλουν αμεσσα κάποια ανακοινωση για αεροσυνοδούς?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.