Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Gonso 2010

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
:thx: :thx: :thx: :thx: :great: :great:

Τα υπόλοιπα σχόλια και παρατηρήσεις αύριο. Αρκετά ξενυχτίσαμε... :D

(γκουχ γκουχ- ανεβαινει στο ποντιουμ και αρχιζει το παραληρημα)
Θελω να αφιερωσω αυτο το επαθλο στη γυναικα μου για την απεριοριστη υπομονη της, στους συμφορουμιτες με τους οποιους ανταλλαξαμε ιδεες, στις 6 κουκλαρες Μολδαβες που με προθυμια προελασαν στο σπιτι του Mernion, στο 321 της Ιρανικης κυβερνησης που πριν 1 μηνα ηταν στο βενιζελο, στο πληρωμα του Ολλανδικου DC-10 που με αφησαν να βγαλω τις φωτο του cockpit που επρεπε ωστε να φαινονται συγκεκριμενες λεπτομερειες, σε ολα τα παιδια που ελαβαν μερος και στον gonso που αν και μας ειχε εδω και 3 ωρες να κανουμε refresh για να δουμε τα μαντατα ( :P ) , μας χαρισε αλλο ενα πετυχημενο quiz για να ακονισουμε τον αεροπορικα καμμενο μας εγκεφαλο.

Δικο μας ρε! 8) :thx:

(σκουπιζει ιδρωτα και κατεβαινει απο το ποντιουμ)

Θα επανελθω με σχολια επι του κουιζ.

Πώς φτάσαμε στην βαθμολογία των τριών πρώτων?

Και οι τρείς απάντησαν σωστά τις Δ1, Δ2, Δ3

Στην Δ4 (ραδιοφάρους) κανείς τους δεν πήρε 2 βαθμούς.
Ο MerNion, συμπεριέλαβε και τα 4 σωστά νησιά με τα VOR, αλλά μετά από πολύ βαθιά ανάλυση (ίσως πιό βαθιά από όσο χρειαζόταν), έβαλε μέσα και τα NDB. Έτσι, ενώ πήρε 2 βαθμούς (είχε τα 4 σωστά νησιά), έβαλε και άλλα 11 που ήταν λάθος. Έτσι με τον κανονισμό που αφαιρεί βαθμούς από μιά απάντηση με λάθος σκέλη, του αφαιρέθηκαν άλλοι 2 και πήρε 0 (δεν πήρε το -1 που παίρνει η λάθος απάντηση).

Ο seven4seven έγραψε 3 από τα 4 σωστά (0.5χ3=1.5) και έγραψε το τέταρτο λάθος (στο λάθος αφαιρείται μισό του σωστού), άρα -0.25 με σύνολο 1.25

Ο xristos έγραψε τα 4 σωστά, αλλά πρόσθεσε και την Κρήτη που ήταν λάθος. Άρα 2-0.25=1.75 και "κέρδισε" την ερώτηση.

Και οι τρείς απάντησαν σωστά τις Δ5, Δ6, Δ7

Στην Δ8, ο μόνος που έχασε βαθμούς από τους 3, ήταν ο xristos, που απάντησε ότι είναι ο Ίκαρος. Η πλάκα είναι ότι στην απάντηση, μου αναφέρει ότι μπορεί να είναι και Ρολάντ Γκαρός, αλλά ξεκαθάρισε ...εγγράφως ότι την απάντησή του την θεωρεί σωστή. Αν δεν το έλεγε αυτό αλλά ανέφερε και τους δύο, δεν θα έπαιρνε 2 αλλά ούτε -1 (που πήρε). Θα έπαιρνε 1 βαθμό λόγω αμφιβολιών και μάλλον θα κέρδιζε κιόλας (πράγμα που δεν ήξερα όταν έβγαζα τους βαθμούς). Τί το ήθελες το ξεκαθάρισμα ρε Χρήστοοοοο?

Και οι τρείς σωστά την Δ9.

Στην Δ10, ο μόνος που έχασε βαθμούς από τους 3, ήταν ο seven4seven, που μου είπε μεν τί είναι αυτό, αλλά πολύ γενικά και πήρε το μισό του σωστού, δηλαδή 1 βαθμό.

Στην Δ11, ο μόνος που έχασε βαθμούς από τους 3, ήταν ο MerNion , που μου είπε ότι το αεροδρόμιο είναι η Μάλτα (-1)

Και οι τρείς απάντησαν σωστά τις Δ12, Δ13, Δ14, Δ15

Στην Δ16 έχασαν βαθμό οι MerNion και xristos, που ο μέν απάντησε ότι είναι η Independence Air και ο δέ ότι είναι η Georgian National Airlines. Όπως εξήγησα πιό πρίν, αυτοί πήραν 1,5 βαθμό αντί 2 ή -1. Ο seven4seven, ανέφερε την Med Airways και παράλληλα την Independence, με τρόπο που έδειχνε ότι ήξερε τί έχει παιχτεί με αυτά τα χρώματα.

Στην Δ17, έχασαν βαθμό οι seven4seven και xristos. Ό πρώτος βρήκε 11 από τα 13 αεροδρόμια (1.69 βαθμοί) (παρέλυψε την Σούδα και την Σαντορίνη), και ο δεύτερος (δεν ξέρω τί έγινε εκεί :shock: ), έγραψε μόνο 7 από τα 11 (1.08 βαθμοί).

Και οι τρείς σωστά την Δ18.

Ενστάσεις 4-8 απόγεύματα, πλήν Πέμπτης και Παρασκευής !

Το έπαθλο θα σταλεί με αντικαταβολή τουλάχιστον 2 από τις Μολδαβές για τον κόπο μου.

Καλά ρε? Συνεργάζεστε κιόλας? Τί λογική έχει αυτό. Να συνεργαστούν δύο που πάιζουν διαφορετικά κουίζ να το καταλάβω, αλλά στο ίδιο????? Τί νομίζατε ότι γράφετε πανελλαδικές και θα περάσετε στην ίδια σχολή? Αν πιστεύατε ότι θα μοιράσετε το έπαθλο, σας ενημερώνω ότι το έπαθλο ΔΕΝ είναι πίτσα ή μπουγάτσα.

ΥΓ. Όπως έχω πεί, θέλω κάθε χρόνο να γίνεται το κουίζ καλύτερο. Αν και δεν το είχα βάλει στους αρχικούς κανόνες, θα το βάλω τώρα. Ο νικητής, πλήν τις δόξας και του πλούτου (!) που αποκομίζει, έχει και υποχρεώσεις. Υποχρέωσή του λοιπόν είναι να με βοηθήσει ώστε να βάλουμε μία ωραία ερωτησούλα στους ισοψηφίσαντες του εύκολου κουίζ που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν. Άντε γιατί δεν μπορώ άλλο, έχω κάψει φλάτζα !

Εγινε. Δωσε λιγο δικαιωμα να σκεφτω (σσ. Με τι???)

Αγαπητέ gonso και μέλη, ευχαριστούμε για το πραγματικά υπέροχο κουίζ. Να συγχαρούμε το νικητήριο μέλος μας 747 και να πούμε απλά ότι μας κέρδισε το ομορφότερο αεροπλάνο του κόσμου. Έστω :mrgreen: Να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και στο εύκολο κουίζ (που ήταν πραγματικά σούπερ), τους υπόλοιπους στην κατάταξή μας για τον αγώνα, το φίνις και ιδιαίτερα τους "18άρηδες" γειτόνους συναγωνιστές. Αγαπητέ mernion, οι "κακές γλώσσες" σε φάγανε απ' ότι είδα, αλλά φευ...το μέλλον είναι μπροστά σου για τις μεγάλες νίκες. :D

Λίγα λογάκια για το κουίζ.. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μου κάπου είχε αποθηκεύσει ότι ο Σεν Εξυπερύ είχε κάποια σχέση με το Παρίσι-Ντακάρ.. (τώρα η Ντακάρ να ήταν σωστή, οι διαδρομές λάθος, τα αυτοκίνητα αεροπλάνα και δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να δώσει και το όνομά του.. κρίμα :oops:). Στα τεχνικά θέματα πήγα μέτρια ομολογώ. Και ναι, αγαπώ να βλέπω έξω από το παράθυρο πολλά αλλά η φύση δεν με προίκισε με βιονική όραση. Προτίμησα την Continental από την Alaska και "επιβραβεύτηκα". Για την οπίσθια προπέλα δε θα ήθελα να παρατηρήσω κάτι που με βασάνισε πολύ. Πέραν από την μορφολογία της εξόδου, η φώτο του κουίζ παρέπεμπε καθαρά σε 6φυλλη προπέλα. Κάτι που είχα δει μεν αλλά δεν εγνώριζα την ύπαρξη του νικητήριου αεροσκάφους που διαθέτει πράγματι 6blades. Η πλημμελής μου γνώση & έρευνα με οδήγησε στο "βούρκο" της Ινδίας και έλπιζα απλά στην "ατυχή" όραση. :P Για τα νησιά δεν θα επεκταθώ. Είναι όμορφα, διαθέτουν υπέροχα αεροδρόμια για δράση...ομολογώ ότι τα προτιμώ τους καλοκαιρινούς μήνες και ενίοτε δίπλα στους φάρους τους. :mrgreen: Η κυβέρνηση του Ιράν μου έστειλε έμπνευση την τελευταία πραγματικά στιγμή (σφε ετοιμάσου) και αφού πρώτα έκαψα όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα γνώσεων. Άξια. Επέλεξα προσωπικά να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις έστω και με την γνώση της αφαίρεσης σε περίπτωση λάθους. Η χαρά του παιχνιδιού είναι που μένει και αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο. Νά 'μαστε καλά και στα επόμενα.

δικός σας

Γενικώς, η αρίθμιση φύλλων προπέλας σε κινητήρες που είναι σε λειτουργία είναι "επικίνδυνο" σπόρ. Ο φακός παίζει παιχνίδια με τις περιστρεφόμενες προπέλες και δεν μπορεί να πεί κανείς με βεβαιότητα τον αριθμό των πτερυγίων. Αυτό το λέω απλά από την εμπειρία μου σε συμμετοχή σαν πάικτης σε παρόμοια κουίζ, πράγμα που μου λείπει πολύ!

Θα κάνει άραγε κανείς άλλος καμμιά φορά τη "μάνα", να παίξω και εγώ? :banana:

Τα gonsoquiz είναι θεσμός πλέον και μας έλειψαν πέρυσι που δεν εμφανιστήκανε! Άσχετα από τις τελικές κατατάξεις και τα βραβεία, είχε ενδιαφέρον να σαρώνεις το διαδίκτυο για απαντήσεις και να γίνεσαι σοφότερος.

Για το επόμενο κουίζ που θα λάβει χώρα σε 5-10 μέρες (άντε 15 για να ξεκουραστεί ο σύντροφος), μια μόνο παρατήρηση: ίσως χρειάζεται οι επόμενες ερωτήσεις να γίνουν ένα κλικ δυσκολότερες, ώστε να μη γίνεται σκοτωμός στην κορυφή. Προσωπικά η επιπολαιότητά μου με τα νησιά του Ιονίου και τα Επτάνησα με οδήγησε βλακωδώς στην απάντηση Κύθηρα (δεν είχα κατεβάσει και την πρωτη έκδοση για να ξέρω ότι κάτι άλλαξε στη διατύπωση, οπότε δεν ήμουνα και υποψιασμένος). Αυτός ο 1 πόντος όμως ήταν αρκετός να με ρίξει από τη δεύτερη στην έβδομη θέση! Η ιδανική κατανομή βαθμολογίας ήταν χαρακτηριστικά εκείνη του δύσκολου κουίζ. Η κατάταξη στο εύκολο δείχνει πως το επίπεδο φέτος ήταν πολύ υψηλό, οπότε ίσως απαιτεί κάποιες λίγο πιο απαιτητικές ερωτήσεις που θα μας βαλτώσουν και θα κάψουν κόσμο. Just me 2 cents.

Αυτά, και ευχαριστούμε όλοι για τις ωραίες περιπλανήσεις στον κόσμο της αεροπορίας στις εοραστικές ημέρες!

ΥΓ1: Το 757 στην Ε17 ποιο είναι; είναι το έτερο σημείο που έχασα πόντους μαζί με την Κεφαλονιά.
ΥΓ2: Δυστυχώς για το κουίζ δεν υπήρξα ποτέ μεταλλάς, οπότε άρχισα να ψάχνω έναν έναν τους γνωστούς πιλότους για να πέσω στον Bruce Dikinson, το συγκρότημα του οποίου το γνωρίζω μονάχα κατ' όνομα.

gonso":36beqz1y said:
Στην Δ8, ο μόνος που έχασε βαθμούς από τους 3, ήταν ο xristos, που απάντησε ότι είναι ο Ίκαρος. Η πλάκα είναι ότι στην απάντηση, μου αναφέρει ότι μπορεί να είναι και Ρολάντ Γκαρός, αλλά ξεκαθάρισε ...εγγράφως ότι την απάντησή του την θεωρεί σωστή. Αν δεν το έλεγε αυτό αλλά ανέφερε και τους δύο, δεν θα έπαιρνε 2 αλλά ούτε -1 (που πήρε). Θα έπαιρνε 1 βαθμό λόγω αμφιβολιών και μάλλον θα κέρδιζε κιόλας (πράγμα που δεν ήξερα όταν έβγαζα τους βαθμούς). Τί το ήθελες το ξεκαθάρισμα ρε Χρήστοοοοο?
Καλά εδώ με έφαγε η βιασύνη να απαντήσω το test σε 2 μέρες. :roll: Τον Roland Garros τον βρήκα εκ των υστέρων, αλλά εξαιτίας του κανονισμού να μην δέχεσαι διορθωτική απάντηση, δεν μπορούσα να κάνω κάτι, γι'αυτό και απλώς στον ανέφερα. Εδώ σε αυτό το σημείο, μάλλον προτείνω αλλαγή αυτού του κανόνα. Εφόσον δεν μας ανακοινώνεις αν η απάντηση μας είναι σωστή ή λάθος, δεν έχει ίσως και νόημα ο περιορισμός ως προς τις απαντήσεις που μπορούμε να στείλουμε. Αν δλδ στην πορεία ανακαλύψουμε πως η απάντηση που δώσαμε αρχικά δεν είναι σωστή, θα μπορούσαμε να στείλουμε διορθωτική απάντηση και θα λαμβάνεις ως έγκυρη την πιο πρόσφατη.

Στην Δ16 έχασαν βαθμό οι MerNion και xristos, που ο μέν απάντησε ότι είναι η Independence Air και ο δέ ότι είναι η Georgian National Airlines. Όπως εξήγησα πιό πρίν, αυτοί πήραν 1,5 βαθμό αντί 2 ή -1. Ο seven4seven, ανέφερε την Med Airways και παράλληλα την Independence, με τρόπο που έδειχνε ότι ήξερε τί έχει παιχτεί με αυτά τα χρώματα.
Παρόλα αυτά, προσπαθώντας να είμαι δίκαιος, δεν έλαβα ώς λάθος τις απαντήσεις Independence Air και Georgian National Airlines, μιάς και το αεροπλάνο με αυτά τα χρώματα πέταγε και για τις δύο στο παρελθόν. Από την άλλη, δύο παίκτες απάντησαν (ή ανέφεραν) την εταιρεία για την οποία πετάει τώρα.
Ένσταση!
Πρόκειται για 2 διαφορετικά αεροπλάνα.
OD-AMR: (cn 7255) Από Independance Air πέρασε σε Flying Carpet Airlines και Med Airways
4L-GND: (cn 7644) Από Independance Air πέρασε σε Georgian National και τώρα είναι Stored.
Από τη φωτογραφία που μας δείχνεις δεν φαίνεται ποιο από τα 2 έχεις τραβήξει. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε. Έχω τραβήξει το 2ο στην Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2006, γι'αυτό πήγε το μυαλό μου κατευθείαν σε αυτό.

Στην Δ17, έχασαν βαθμό οι seven4seven και xristos. Ό πρώτος βρήκε 11 από τα 13 αεροδρόμια (1.69 βαθμοί) (παρέλυψε την Σούδα και την Σαντορίνη), και ο δεύτερος (δεν ξέρω τί έγινε εκεί ), έγραψε μόνο 7 από τα 11 (1.08 βαθμοί).
Εδώ όντως έχασα τα Καβάλα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Μύκονος, Χανιά, Σαντορίνη. Η πηγή μου ήταν το MAIP του 2009... στο οποίο τα συγκεκριμένα δεν αναφέρονται. Είναι εποχικά (και καινούργια) μήπως και αναφέρονται για την ώρα μόνο σε NOTAM; Φαντάζομαι τα εντόπισες μέσω κάποιου εταιρικού εγχειριδίου.

Και σχετικά με την Ε6 του εύκολου:
Η ερώτηση που απαίτησε πολλές διευκρινήσεις και στην ουσία άλλαξε η διατύπωση στην δεύτερη έκδοση του κουίζ, ψάχνοντας το αεροδρόμιο με τον μεγαλύτερο διάδρομο που "βρέχεται" και από τις δυό μεριές από θάλασσα. Η ερώτηση μου "ήρθε" όταν πρωτοείδα αυτό το αεροδρόμιο από ψηλά. Απάντησαν σωστά 20 από τους 29, ένας δεν απάντησε και 8 απάντησαν λάθος. Δεν είναι ο Άραξος, μιάς και η θάλασσα είναι πολύ μακρυά, δεν είναι η Κέρκυρα, η Κάρπαθος ή η Κεφαλλονιά, μιάς και σε αυτά η θάλασσα στην μία τους άκρη είναι μακρυά αλλά ούτε και η Σκιάθος η οποία είναι μικρότερη του Ακτίου στην Πρέβεζα, που είναι η σωστή απάντηση
Εξαιρώντας το Άκτιο που είναι η σωστή και προφανής απάντηση (ειδικά μετά την διευκρίνιση) να αναφέρω απλώς πως και η Κεφαλονιά έχει θάλασσα και από τις 2 πλευρές (στα νότια υπάρχει ένα κολπάκι -παραλία Άμμες-, η θάλασσα μπαίνει μέσα, με αποτέλεσμα το άκρο του διαδρόμου να απέχει γύρω στα 110 m από το νερό). Στην Σκιάθο η ακτή απέχει 270 m περίπου στα βόρεια από το κατώφλι του 20 ενώ για την πληρότητα της απάντησης να αναφέρουμε και την Κάσο και την Αστυπάλαια, με θάλασσα εκατέρωθεν και στα 2.

Θα κάνει άραγε κανείς άλλος καμμιά φορά τη "μάνα", να παίξω και εγώ?
Κάτι έχω στο μυαλό... Έχω να ανεβάσω quiz από το 2007! :shock:

Κατά τ΄άλλα να σ' ευχαριστήσω κι εγώ για το χρόνο που αφιέρωσες για να το στήσεις όλο αυτό! :thx:

Hunting a Shadow":23mvm68j said:
ΥΓ1: Το 757 στην Ε17 ποιο είναι;

Υπάρχουν 2. Της και Monarch και της Icelandair . Είναι ανάμεσα στο Α300-600 της Monarch και το 737 της Thomson.

Σχετικά με την ευκολία του..... εύκολου. Είναι προτιμότερο κατά τη γνώμη μου, να βλέπει κάποιος κάποιο κουίζ το οποίο να του δείνει την δυνατότητα να συμμετέχει, ώστε να παίρνουν μέρος περισσότεροι, και ας γίνει σκοτωμός στο τέλος. Από 29 συμμετέχοντες, να έχουμε μόνο 2 ισοψηφίες στην κορυφή, είναι οκ νομίζω.

Αγαπητέ Χρήστο,

xristos":23mvm68j said:
Τον Roland Garros τον βρήκα εκ των υστέρων, αλλά εξαιτίας του κανονισμού να μην δέχεσαι διορθωτική απάντηση, δεν μπορούσα να κάνω κάτι, γι'αυτό και απλώς στον ανέφερα. Εδώ σε αυτό το σημείο, μάλλον προτείνω αλλαγή αυτού του κανόνα. Εφόσον δεν μας ανακοινώνεις αν η απάντηση μας είναι σωστή ή λάθος, δεν έχει ίσως και νόημα ο περιορισμός ως προς τις απαντήσεις που μπορούμε να στείλουμε. Αν δλδ στην πορεία ανακαλύψουμε πως η απάντηση που δώσαμε αρχικά δεν είναι σωστή, θα μπορούσαμε να στείλουμε διορθωτική απάντηση και θα λαμβάνεις ως έγκυρη την πιο πρόσφατη.

Αν δεν κάνω λάθος (και έτσι δείχνουν τα "ντοκουμέντα" μου, έγραψες στο ίδιο πμ και τα δύο ονόματα. Δεν μου έστειλες τον Ίκαρο πρώτα και μετά τον Γκαρός. Γράφοντας όμως "την απάντηση που έδωσα στη Δ8 την θεωρώ σωστή", μου έδεσες τα χέρια !

Για το άν θα επιτρέπεται η αλλαγή στην απάντηση ή όχι το συζητάμε, αλλά λάβε υπ'όψιν σου ότι με τον ισχύων κανόνα και έχασα τη μπάλα από των όγκο των απαντήσεων. Πού να είχα να αλλάζω κι'όλας τις απαντήσεις! Θα υπήρχαν σίγουρα λάθη. Μιλάμε για συνολικά πάνω από 80 πμ ώς έχει.

Ένσταση!
Πρόκειται για 2 διαφορετικά αεροπλάνα.

Ναί, αλλά εγώ δεν ρωτάω ποιό αεροπλάνο είναι αυτό αλλά ποιά αεροπορική εταιρεία. Όπως είπα, θα μπορούσα να είχα κάνει κάπως αλλιώς την ερώτηση, ή να έβαζα άλλο τμήμα του αεροπλάνου. Απλά δεν είχα ψάξει πλήρως την ιστορία του αεροπλάνου, ώς θα όφειλα Συγκεκριμμένα, δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση όταν το πρωτοείδα το καλοκαίρι. Το βάψιμο γύρω από τα παράθυρα και το λόγκο που έχει στην ουρά (μιά φωτογραφία με βραχονησίδες). Στην αρχή, ήθελα να βάλω το κομμάτι με τις βραχονησίδες στο κουίζ (οπότε δεν θα υπήρχε θέμα), αλλά άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή.

Προσανατολίζομαι να βάλω αγγελία για πρόσληψη τεχνικού συμβούλου για το κουίζ του χρόνου! Δεν κάνω πλάκα. Τέσσερα μάτια είναι καλύτερα από δύο.

Εδώ όντως έχασα τα Καβάλα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Μύκονος, Χανιά, Σαντορίνη. Η πηγή μου ήταν το MAIP του 2009... στο οποίο τα συγκεκριμένα δεν αναφέρονται. Είναι εποχικά (και καινούργια) μήπως και αναφέρονται για την ώρα μόνο σε NOTAM; Φαντάζομαι τα εντόπισες μέσω κάποιου εταιρικού εγχειριδίου.

Όπως λές και εσύ, είναι καινούρια (καλοκαίρι 2010). Όταν αυτό που κοίταξες ήταν έγχειρίδιο του 2009, προφανώς δεν θα τα περιείχε. Και όχι, δεν τα βρήκα σε κάποια "ειδική" έκδοση ή εγχειρίδιο. Είναι δημοσιοποιημένα παντού, (χάρτες κλπ) και δεν είναι νοταμ. Απλά πρέπει να είναι τελευταίας "εσοδείας" η πηγή. Ευκαιρία και για ενημέρωση του σάιτ εδώ.

Σχετικά με το θαλασσοδαρμένο αεροδρόμιο. Απλά στο πόστ με τις απαντήσεις του κουίζ, εκ παραδρομής δεν έβαλα την Κεφαλλονιά στην ίδια κατηγορία με τη Σκιάθο (ναι μέν αλλά, κοντύτερα του Ακτίου) και όντως παρέληψαν την Κάσο και την Αστυπάλαια στην ίδια κατηγορία (αεροδρόμια θεωρούνται αυτά? :twisted: )

Όντως έχεις χρόνια να βάλεις κουίζ, και αν θυμάμαι καλά ήταν και πολύ ωραίο !