Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Gonso 2010

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ "ΜΠΑΡΑΖ"

Η ερώτηση τέθηκε στους δύο διεκδικητές του "τίτλου" τα μεσάνυχτα χθές βράδυ (Πέμπτη). Η ερώτηση ήταν η εξής:

Όταν η Easyjet πρωτοάρχισε να πετάει στην Αθήνα, στα τέλη της πρό-προηγούμενης δεκαετίας, τα αεροπλάνα της έγραφαν κάτι στα ελληνικά στο πλάι με μεγάλη γραμματοσειρά. Ψάχνω να βρώ τί έγραφαν.

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, απάντησαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ σωστά ότι τα αεροπλάνα της ΕΖ έγραφαν στο πλάι :

ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Συγχαρητήρια και στους δύο που το βρήκαν σωστά και τόσο γρήγορα.

Συνεπώς, βάσει κανονισμού, ο νικητής θα αναδειχθεί από κλήρωση (καπελάκι, δυό κλειστά χαρτάκια με τα ονόματα, και ο GonsoJunior τραβάει ένα).

Η ανακοίνωση το βραδάκι.

Παρεπιπτόντως, προτίθεμαι για του χρόνου (καλά να'μαστε), να αποκλείεται ο τελικός νικητής του εύκολου της προηγούμενης χρονιάς από την συμμετοχή στο εύκολο. Θα μπορεί να παίξει μόνο στο δύσκολο.

Τα λέμε σε λίγο.

gonso":34aqr1t8 said:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ "ΜΠΑΡΑΖ"
Όταν η Easyjet πρωτοάρχισε να πετάει στην Αθήνα, στα τέλη της πρό-προηγούμενης δεκαετίας, τα αεροπλάνα της έγραφαν κάτι στα ελληνικά στο πλάι με μεγάλη γραμματοσειρά. Ψάχνω να βρώ τί έγραφαν.
Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, απάντησαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ σωστά ότι τα αεροπλάνα της ΕΖ έγραφαν στο πλάι :

ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
Τι εννοούσε;;;

Συγχαρητήρια στους:
seven4seven
mimithem
spinal
Αλλά κυρίως ευχαριστούμε τον Gonso :laola: για το κουίζ!!!!!!!! Άντε και του χρόνου!!!

Αναφέρεται σε γνωστό μέλος του φόρουμ, γνωστό και με το ψευδώνυμο 'υπερπρακτορας' :wink: .

Gonso πολλά ευχαριστώ για την οργάνωση, τα συγχαρίκια στους νικητές και όσους συμμετείχαν , γιατί (και) αυτό μετράει (με τρανό παράδειγμα τον Αίολο Κεντέρη :twisted: ) . Θα επανέλθω με σχολιασμό- κουτσομπολιό σε ερωτήσεις.

Παιδια υπαρχει φωτο :?:

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΚΟΥΙΖ

μετά την σχετική κλήρωση, ο ..................

mimithem
:laola:

Αποστέλει με πμ την διευθυνσή του (άμα θέλει), και θα λάβει το έπαθλο το οποίο θα είναι μικρής αξίας αλλά πάντα αεροπορικά ενδιαφέρον !

Και του χρόνου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Και βέβαια θέλω μετά χαράς να λάβω το δωράκι! Συγχαρητήρια και στο φίλο Spinal, ο οποίος μπορεί να μην ευνοήθηκε από την τύχη αλλά είναι κι αυτός νικητής. Και να μη στενοχωριέται γιατί τον επόμενο μήνα που θα έρθει Γιάννενα θα του κάνω εγώ δώρο μερικά τσίπουρα να έρθει στα ίσια του :D :banana: !!!

Gonso ευχαριστούμε πολύ για το κουίζ! Και του χρόνου νά'μαστε καλά να συμμετάσχουμε πιο πολλοί! Μπράβο σε όλους παιδιά!

Να πω την αλήθεια είμαι λίγο απογοητευμένος αλλά αφού ο mimithem τάζει τέτοια κεράσματα απαλύνει λίγο τον πόνο! Δεν πρόλαβα να τάξω και στο gonsojunior κανένα παιχνίδι από το Jumbo! Δεν πειράζει τι να κάνουμε αυτά έχει η τύχη, χαίρομαι πολύ που αποκόμισα ακόμα περισσότερες γνώσεις και γι'αυτό ευχαριστώ θερμά και πάλι τον gonso, μπράβο στους υπόλοιπους αεροπορωμένους για την άξια προσπάθεια και ελπίζω του χρόνου να έχω τα φόντα για συμμετοχή στο δύσκολο κουίζ. Ως τότε να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί!

Καλημέρα και καλή χρονιά και από εμένα. Να πω καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον gonso για το quiz, ευχαριστώ γιατί με έβαλε στη διαδικασία να ψάξω να βρω πράγματα στο internet, τα οποία αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτώ να τα ψάξω. Ίσως να μη μου είναι χρήσιμα στην καθημερινότητα μου, αλλά αποτελούν γνώσεις ως προς την αεροπορία και ευρύτερα τα ταξίδια που λατρεύω. Μπράβο γιατί αφιέρωσε πολύ από τον χρόνο του για να ετοιμάσει τα quiz, να δει τις απαντήσεις μας αλλά και να εξηγήσει τον τρόπο βαθμολόγησης. Όταν είδα τα δυο quiz, σκέφτηκα να πάρω μέρος στο δύσκολο, γιατί με την πρώτη ανάγνωση ήξερα τις απαντήσεις περίπου στον ίδιο αριθμό ερωτήσεων από το καθένα. Τελικά με λίγο (τι λίγο, αρκετό :P ) ψάξιμο απάντησα σε όλες και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να πιάσω την 6η (ή 7η) θέση. Του χρόνου ίσως προσπαθήσω για το δύσκολο. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και μακάρι του χρόνου ο gonso να έχει πάλι την όρεξη και το κουράγιο να μας ετοιμάσει πάλι κάτι καλό! :D :great:
Πολυλογία, το κλείνω :P :rant:

Αγαπητέ gonso, ό,τι και να πούμε είναι λίγο για τα αξεπέραστα κουίζ σου. Να ‘σαι πάντα καλά!

Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, τώρα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία, αφού ζητήθηκε από αρκετούς μαζί με τον gonso κι έτυχε να έχω όρεξη και χρόνο ελεύθερο προκειμένου να μαζέψω κάποιες ερωτήσεις για ένα ταπεινό κουιζάκι για όλα τα γούστα, εφόσον το θέλετε μπορώ να το δημοσιεύσω σύντομα. Είναι χτισμένο πάνω στην gonsική λογική αλλά σίγουρα δεν μπορεί να καυχηθεί ότι είναι ισάξιο. Αναμένω τις απόψεις σας αν ενδιαφέρεστε προκειμένου να το προχωρήσω ή όχι!