Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μια και καλη.

Δε χρειαζεται εγγραφη
και δε χρειαζεται πολλες φωτογραφιες.

ΜΙΑ απλη φωτογραφια ταυτοτητας εγχρωμη.
Μη μπαινετε σε περιττα εξοδα.

ΑΝ σας παρουν, θα σας ζητησουν τοτε φωτο.
Αλλιως κρατηστε το 20ευρο να το πιειτε καφεδες.

Παιδιά καλησπέρα,έχω χαθεί από το φόρουμ αλλά επειδή τελειώνω την πτυχιακή μου δεν μπαίνω συχνά....περιμένω απάντηση της emirates για 6+ εβδομάδες και ακόμα τίποτα.....τι με συμβουλεύετε να κάνω;;;;;Στον λογαριασμό μου της emirates γράφει ακόμη application under review,δεν έχω λάβει rejection mail και το τηλέφωνο παραμένει εκνευριστικά σιωπηλό.....I NEED HELP!!!!! :?

Παιδια γεια σας, ειμαι νεα στο φορουμ και γραφω πρωτη φορα....αν και εχω διαβασει ολα τα σχολια που εχουν γινει κατα καιρους.Ενδιαφερομαι και γω να παω στο οπεν ντει της εμιρειτς στη Σαλονικα, το ψαχνω πολυ το θεμα, ψαχνω στο ιντερνετ, κατεβαζω πληροφοριες κτλ...δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα βοηθησει αλλα τεσπα..
Αυτο που με ανησυχει εμενα ειναι 2 πραματα...
α) δεν εχω προυπηρεσια σε θεση εξυπηρετησης πελατων....ειμαι εκπαιδευτικος(αγγλικων) τοσα χρονια, οποτε κατι πιο αμεσο με πελατη καθαρα δεν ειχα την ευκαιρια ποτε να ασχοληθω...πιστευετε θα φαω ακυρο εξαρχης απο την πρωτη φαση? (το λεω γιατι μπορει να μην μετραει η προυπηρεσια σε αναλογη θεση πληρωματος καμπινας,αλλα ισως γενικα σε εξυπηρετηση πελατων...)
β) τυχαινει να εχω μια αρκετα εμφανη ουλη στο εσωτερικο του ποδιου κοντα στο γονατο...ισως και λιγο πιο κατω δηλαδη απο τη φουστα στο γονατο....λετε να δινουν τοση σημασια και στο ποδι,περα απο τα ανω ακρα και το προσωπο???

Γενικα το ψαχνω παρα πολυ απο το παρελθον το επαγγελμα αυτο,εχω μια μουρλα με τα αεροπλανα, και λεω μην καθομαι να "βγαζω τα ματια μου" με τις τοσες πληροφοριες που μπορει να μαζευω και τζαμπα,αν ειναι να με "κοψουν" εξαιτιας μιας ουλης που και στο μελλον δεν θα υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να διορθωσω...

Οποτε αν εχει καποιος ακουσει κατι και για ουλες (περα απο τα τατουαζ), ας μου πει!!

Σας ευχαριστω πολυ! Καλη τυχη σε οσους πανε Πατρα στις 10/12!!!Περιμενουμε περαιτερω νεα!!

Γεια σου Στελλα
Δεν ξερουμε ποσο εμφανης ειναι η ουλή που έχεις για να σου πουμε αν αξιζει να δοκιμασεις η οχι. Πηγαινε στο OD και βλεπεις τι θα σου πουν οι recruiters αυτοπροσωπως. Στο πρώτο σου ερώτημα τώρα, θα σου πω απλά ότι πήραν φίλη μου επίσης καθηγήτρια αγγλικών με εμπειρία από φροντιστήριο και ιδιαίτερα. Οπότε μετράει πώς θα χειριστείς το όλο θέμα και τι εικόνα θα δουν στο assessment.
Και επίσης, μην υποτιμάς την όποια εμπειρία σου. Παροχή υπηρεσιας είναι και η διδασκαλία αγγλικών, yoga ή πιάνου! Με πελάτες έχεις να κάνεις, οι οποίοι σε πληρώνουν και περιμένουν κάτι από σένα..

Δημητρη ευχαριστω πολυ... :great:
ναι οκ δεν χανει κατι καποιος εστω ακομα και για την πλακα να παει να προσπαθησει...

Γενικοτερα γνωριζετε αν υπαρχει καποιο σαιτ με ερωτησεις με σεναρια , του τυπου "τι θα εκανες αν ενας επιβατης....??"
Εχω ψαξει παρα πολλα στο γκουγκλ αλλα δεν δινονται παντα οι σωστες απαντησεις σε κατι τετοιες ερωτησεις...
Αν υπαρχει καποιο αλλο σαιτ που γενικα θα βοηθουσε σε πρωτη φαση για το ιντερβιου της εμιρειτς, θα ηταν καλοδεχουμενο!

Θενξ για αλλη μια φορα!! :D

Τατουαζ κ ουλες ειναι το ιδιο πραγμα, ανω κ κατω ακρα εξισου σημαντικα κ τα δυο. Καλυτερα να πας στο regruitment oπως σου προτεινει κ ο dimitris να δεις κατα ποσο ειναι εμφανη σε αυτους. Oταν γινεται rejection δεν δικαιολογουν στο καθενα ξεχωριστα τον λογο. Κατα τη διαρκεια του regruitment δες κατα ποσο θα κοιταξουν τα ποδια σου με λεπτομερεια η οχι.

Δε φταίνε οι άλλοι που μας κράζουνε, τι να πω..Το χειρότερο είναι ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.. :rant:
Όντως δεν είναι το θέμα τι ακριβώς θα προτείνεις, αλλά πως θα φανεί ότι βοηθάς την ομάδα σου, αν θα υψώσεις τη φωνή, το ύφος σου..έτσι κατάλαβα εγώ..
Επανέρχομαι στο θέμα της ουλής. ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, ό,τι έχετε σε εμφανές ή μη σημείο. Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, είναι και identification mark (κούφια η ώρα που τ' ακούει)
H ερώτηση θα είναι ακριβώς αυτή, αν έχετε tattoos/identification marks..

dimitris chatz":9axn6o95 said:
Δε φταίνε οι άλλοι που μας κράζουνε, τι να πω..Το χειρότερο είναι ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.. :rant:

Δυο προτάσεις που τα λένε όλα...
Πρέπει να ομολογήσω ότι ο Δημήτρης είναι η πραγματική φωτεινή εξαίρεση σ' αυτό το topic και σε όλα τα υπόλοιπα που σχετίζονται με το επάγγελμα. Πραγματικά, μπράβο για την υπομονή σου.

Καλησπέρα σας
έχω μια ερώτηση ,αν και έχω διαβάσει απο την αρχή το σχετικό θέμα.αυτή η Χριστίνα που λέτε είναι μια ξανθία αδύνατη ελληνίδα που έρχεται στην επιτροπή των οpen day ????η οποία ήταν και στην πάτρα άκουσα..δεν ξέρω αν είναι η ίδια..τι γίνεται με αυτην ?είναι αυστηρη?
ευχαριστω

Καλησπέρα σας,

Είμαι η Ασπασία, είμαι ολοκαίνουρια εδώ αλλά και στην ενασχόληση με αυτήν την εργασία. Είχα την τύχη να διαβάσω αρκετές πληροφορίες που μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμες για το interview των emirates στην Πάτρα.
Καταρχήν να πω ότι, αν και λίγο ψυχοφθόρος διαδικασία, όπως άλλωστε όλα τα job interview τέτοιου βεληνεκούς, ήταν μια μοναδική εμπειρία.
Πέρασα την πρώτη και τη δεύτερη φάση και ήμουν στο τσακ να πάω για το τελικό interview αλλά κόπηκα στην τελική ομαδική άσκηση.
Επειδή διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια, από την αρχή μέχρι το τέλος εδώ στο blog, έχω να πω ένα πράγμα που σίγουρα μου έμεινε :
Δεν ξέρω τί λένε οι άλλοι για την Χριστίνα αλλά εγώ τη βρήκα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, άτομο πάρα πολύ έμπειρο, που φαινόταν να ξέρει τέλεια τη δουλειά του. Υπήρχε ένα υπέροχο κλίμα στην εξέταση, πράγμα το οποίο μη ξεχνάμε είναι πολύ σημαντικό, διότι θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ χειρότερο και πιο σκληρό και εμένα προσωπικώς μου έδιωξε αρκετό άγχος από πάνω μου και μπόρεσα να αποδώσω καλύτερα.
Πιστεύω ότι δίκαια με έκοψε σε αυτή τη φάση και πιστεύω ότι ξέρω και τί έκανα λάθος. Θα προσπαθήσω σίγουρα σε έξι μήνες να ξαναδώσω και ελπίζω ότι την επόμενη να πετύχω.
Εύχομαι πολύ καλή επιτυχία σε όποιους δώσουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το νέο έτος. Είθε να πραγματοποιήσουν όλοι το όνειρό τους!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.