Παιδια γεια σας, ειμαι νεα στο φορουμ και γραφω πρωτη φορα....αν και εχω διαβασει ολα τα σχολια που εχουν γινει κατα καιρους.Ενδιαφερομαι και γω να παω στο οπεν ντει της εμιρειτς στη Σαλονικα, το ψαχνω πολυ το θεμα, ψαχνω στο ιντερνετ, κατεβαζω πληροφοριες κτλ...δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα βοηθησει αλλα τεσπα..
Αυτο που με ανησυχει εμενα ειναι 2 πραματα...
α) δεν εχω προυπηρεσια σε θεση εξυπηρετησης πελατων....ειμαι εκπαιδευτικος(αγγλικων) τοσα χρονια, οποτε κατι πιο αμεσο με πελατη καθαρα δεν ειχα την ευκαιρια ποτε να ασχοληθω...πιστευετε θα φαω ακυρο εξαρχης απο την πρωτη φαση? (το λεω γιατι μπορει να μην μετραει η προυπηρεσια σε αναλογη θεση πληρωματος καμπινας,αλλα ισως γενικα σε εξυπηρετηση πελατων...)
β) τυχαινει να εχω μια αρκετα εμφανη ουλη στο εσωτερικο του ποδιου κοντα στο γονατο...ισως και λιγο πιο κατω δηλαδη απο τη φουστα στο γονατο....λετε να δινουν τοση σημασια και στο ποδι,περα απο τα ανω ακρα και το προσωπο???
Γενικα το ψαχνω παρα πολυ απο το παρελθον το επαγγελμα αυτο,εχω μια μουρλα με τα αεροπλανα, και λεω μην καθομαι να "βγαζω τα ματια μου" με τις τοσες πληροφοριες που μπορει να μαζευω και τζαμπα,αν ειναι να με "κοψουν" εξαιτιας μιας ουλης που και στο μελλον δεν θα υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να διορθωσω...
Οποτε αν εχει καποιος ακουσει κατι και για ουλες (περα απο τα τατουαζ), ας μου πει!!
Σας ευχαριστω πολυ! Καλη τυχη σε οσους πανε Πατρα στις 10/12!!!Περιμενουμε περαιτερω νεα!!