Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Θράσος δεν χρειάζεται πουθενά. Θάρρος ναι, και πολύ ομαδικότητα, χωρίς φλυαρίες..
Στην τελική συνέντευξη είμασταν 15 άντρες και 40 γυναίκες, για Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Απ ότι ξέρω οι επιτυχόντες είναι πάρα πολλοί. Από τα άτομα που γνωρίζω, περίπου 20, μόνο 3 απορριφθήκαμε..
Ρε συ tzella, η εμφάνιση δε μπορεί να παίζει πολύ ρόλο..Ολυτε η ηλικία. Οι περισσότεροι που έχουν πάρει είναι 27 απ αυτούς που ξέρω. Μόνο δυο κοπέλες 22 και 24 ετών είναι οι μικρότερες που εγώ προσωπικά γνωρίζω..Πολύ εμφανίσιμα άτομα άλλοι πέρασαν, άλλοι κόπηκαν, δεν είναι απόλυτο..Το να είσαι αδύνατος, οκ, όσοι πήραν απ αυτούς που ξέρω, αδύνατοι είναι, αλλά όχι κοκαλιάρες, σε καμία περίπτωση..

Ναί λοιπόν!!
Emirates Open Day ξανά στην Ελλάδα!!
7/1/2012 Αθήνα και 28/1/2012 Θεσσαλονίκη!! :D

δεν υπαρχει ρε σεις σωστη και λαθος απαντηση.
Πως αντιδρας θελουν να δουν.

Επισης καθε 2 μηνες Αθηνα?

Ειμαστε σοβαροι?

700 ατομα λετε και παιρνουν 20 - 30 ?

Γιατι το κανουν αυτο μπορω να μαθω και δε παιρνουν παραπανω?
Παιζουν με τις ελπιδες του κοσμου προφανως.

Μα είναι πράγματα αυτά?
Ακούς εκεί να θέλουν να προσλάβουν ΜΟΝΟ 20 με 30 άτομα την φορά όταν πηγαίνουν στο όπεν ντέι 700 υποψήφιοι!
1000 δίκια έχεις Τζέλα μου που εξανίστασαι!
Και επίσης έχεις δίκιο που συμπεραίνεις πως το κάνουν αυτό γιατί τους αρέσει να
Παιζουν με τις ελπίδες του κοσμου προφανώς
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ θα πω εγώ πως είναι Άραβες οπαδοί του Μαρκήσιου Ντε Σάντ που ικανοποιούν τα άρρωστα ένστικτα τους παίζοντας με τις ελπίδες τόσο φοιτητριών νομικής του καλύτερου πανεπιστημίου της Βαλτιμόρης όσο και πολύπειρων γκαρσόνων των καφετεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής!
Ντροπή τους και καλά κουράγια στα θύματα τους!

Αυτό το τοπικ τελικά έχει περισσότερο γέλιο και από το παλιό "Επάγγελμα Αεροσυνοδός" viewtopic.php?f=62&t=4475 που διαβάζοντας μέχρι δύο σελίδες το πολύ έκανες καινούργιο στομάχι και ταυτόχρονα ένιωθες μια οσμή τσιχλόφουσκας να απλώνεται στο χώρο...

Έχουμε καμιά εικόνα πόσοι περίπου θα δώσουν/έδωσαν final interview στην Αθήνα?

dimitris chatz":2dwvqrjg said:
Έχουμε καμιά εικόνα πόσοι περίπου θα δώσουν/έδωσαν final interview στην Αθήνα?
Απο τους πρώτους 70 έμειναν 13 αλλά κ την τριτη θα πήγαν άλλοι τόσοι.. Σήμερα είναι το τελικό interview...
dimitris chatz":2dwvqrjg said:
Όλα στα αγγλικά, ναι. Αλλά μην ανησυχείς τόσο για το επίπεδό σου, δεν είναι το πρώτο πράγμα που μετράει. Ούτε η προφορά. Εκείνο που έχει σημασία είναι ο ''αέρας'' σου, πώς θα πεις αυτό που θα πεις. Η περιγραφή που έδωσε η Kiki πιο πάνω είναι χαρακτηριστική.

Θα μοιραστώ εδώ ένα αστείο περιστατικό από Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβρη. Κάνουμε το τελευταίο ομαδικό (ένα βήμα πριν τη συνέντευξη) και μας βάζουν το QUIZ που παρέθεσε η Kiki πιο πάνω. Αποφασίζουμε λοιπόν, με τα πολλά, να στείλουμε στην οικονομική μεταξύ άλλων τη διάσημη ηθοποιό. Ανακοινώνουμε τις επιλογές μας και τότε μας λέει το ''Χριστινάκι''(το οποίο ήταν εξαιρετικό, έχω να πω, από όλες τις απόψεις, μην ακούτε φήμες) ''Ok then, I am Angelina Jolie''(you wish)''make me go to economy'' και άρχισε να μας ρωταει. Ρώτησε δυο κοπέλες και μετά μου κάνει ''ok, you'' και τελικά την έπεισα, λέγοντάς της τα απίστευτα...Εκεί νόμισα πως το είχα, και πράγματι έδωσα συνέντευξη αλλά δυστυχώς...δεν πάμε Ντουμπάι...Σε 6 μήνες μπορώ να ξαναπροσπαθήσω(και όχι σε 1 χρόνο, όπως νόμιζα) αλλά θα δούμε..

Όσοι πάτε στη συνέντευξη, μην αγχωθείτε, να είστε φυσιολογικοί, χαμογελαστοί και να απαντάτε σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις..Να θυμάστε: ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει κανείς γι' αυτή τη δουλειά, κατά τη γνώμη μου..
Δημητρη οσοι φτανουν στην τελικη συνεντεξη μπορουν να διαγωνιστουν ξανα μετα απο ενα χρονο 100% διασταυρωμενο οι υπολοιποι μπορουμε μετα απο 6 μηνες...τι πιστευεις οτι εκανες λαθος κ δεν σε πηραν τελικα παρολο που περασες ολες τις φασεις?εμαθες ποσους πηραν τελικα??σ εμας εδωσαν συνεντευξη 25 αρα 10 ατομα θα παρουν παλι...2 προς 1 θεση

Ναι ισχύει τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, σε διαβεβαιώνω πως το ρώτησα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Η recruiter μου είπε ότι συνήθως είναι ένας χρόνος, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, ''if we see potential'' μπορεί να είναι και 6 μήνες. Θα μου πεις, για να φτάσεις τελική συνέντευξη, το potential το έχεις. Ρώτησα μια κοπέλα που κόπηκε και μου είπε ότι το mail της έλεγε όντως ένα χρόνο. Το rejection mail που έλαβα εγώ όμως, είναι το εξής:

Dear Mr. χχχχχχχχχχχχχ,

Further to your recent interview for the post of Cabin Crew with our organization, it is with considerable regret that I have to advise you that we are unable to proceed with your application.

Should you still be interested in pursuing a career with Emirates Airline, you can re-apply after a period of six months.

We would nevertheless like to thank you for attending the interview programme, and wish you every success with your future endeavours.

Yours sincerely,

Cabin Crew Recruitment

This is a system generated message, please do not reply.

Προχθές μου το έστειλαν.

Τώρα, στην ερώτησή σου γιατί πιστεύω ότι απορρίφθηκα, δε μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα, αν μη τι άλλο.

Αισθάνθηκα ότι δεν τα πήγα καλά είναι η αλήθεια. Αργότερα άρχισαν να καταφθάνουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων και είδα ότι μάλλον δεν τα κατάφερα. Για να είμαι ειλικρινής, με το interview που έδωσα, ούτε εγώ θα με προσλάμβανα. Δύο εβδομάδες αφού είχαν λάβει οι υπόλοιποι θετικές απαντήσεις, μου ήρθε εμένα και μιας φίλης μου το rejection mail.

Αυτό που μπορώ να υποθέσω, είναι ότι το γενικότερο performance μου στην τελική φάση δεν τους άρεσε. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις ερωτήσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν με πραγματικά περιστατικά από τις προηγούμενες δουλειές που έχω κάνει, και κυρίως με άσχημα περιστατικά. π.χ. παρεξηγήσεις μεταξύ συναδέλφων, καταστάσεις που με έφεραν στα άκρα και άλλα παρόμοια. Οι απαντήσεις μου έδειχναν εσωστρέφεια, δηλαδή, ότι δε θα μπω σε διαδικασία να ζητήσω το λόγο από κάποιον που θεωρώ ότι μου φαίρεται ασχημα ή ότι με πιέζει υπερβολικά σε σημείο που να βγαίνω εκτός εαυτού. Άρα, δε μπορώ να χειριστώ δύσκολες καταστάσεις και να λειτουργήσω σωστά υπό πίεση, που είναι βασικό προσόν σ' αυτή τη δουλειά, και σε κάθε δουλειά που έχει να κάνει με customer service. Η μάλλον, για να το πω καλύτερα, ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑ εαν μπορώ όντως να ανταπεξέλθω σε τέτοιες συνθήκες.

Ίσως να έφταιξε το άγχος, ίσως το γεγονός ότι μάλλον υποτίμησα τη δυσκολία της διαδικασίας, ίσως να είχα υπερβολική αυτοπεποίθηση και όταν ήρθαν οι δύσκολες ερωτήσεις δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ. Ίσως η απειρία που με απέτρεψε από το να μπορέω να αντλήσω παραδείγματα από την, έστω μικρή, εργασιακή εμπειρία που διαθέτω. Αυτά μπορώ να υποθέσω, και νομίζω είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Πάντως δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος από τον εαυτό μου μετά τη συνέντευξη. Οπότε σε μεγάλο βαθμό την περίμενα την αποτυχία.

Μακάρι να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη αν μου ξαναδοθεί η ευκαιρία της τελικής συνέντευξης.

Από Θεσσαλονίκη που ξέρω, 55 είμασταν στο final interview. Ξέρω τρεις που έχουμε απορριφθει και πάνω από 15 που τους έχουν πάρει. Αλλα΄δυστυχώς δεν ξέρω ακριβή αριθμό.

Εσυ λοιπόν έχεις το οκ για 6 μήνες ωστόσο στο openday είπαν ανοιχτά όσοι έχουν φτάσει στο interview στο παρελθόν πρέπει να περιμένουν 1χρονο.να πας ξανά προετοιμασμένος ελπίζω να πάρουν κάποια απ τις φίλες μου κ να μάθουμε αν
σίγουρα αξίζει κ αντεχεται να προσπαθήσουμε ξανά! Προσωπικά πήγα για να δημιουργήσω προοπτικές κ αν ήμουν τυχερή να άφηνα τη δουλειά μου κ να πήγαινα Ντουμπάι.έτσι δεν είχα προετοιμαστεί όπως θα έπρεπε ούτε με τα αγγλικά μου ούτε τις απαντήσεις μου και υπό πίεση δεν τα κατάφερα κάτι ανεπίτρεπτο για cabin crew.

θα ηθελα να ρωτησω οσους ειχαν την εμπειρια να παρευρεθουν στις ημερες καριερας, αν ηταν υποχρεωτικη η εγγραφη στο site της Emirates με τα σταδια...του application form, πριν προσελθουν στους χωρους διεξαγωγης για να παραδωσουν και τα απαιτουμενα διακαιολογητικα..ή απλα αρκει να πας εκει χωρις καποιο κωδικο απο καποια εγγραφη,αρκουμενος στο CV-φωτογραφιες διαβατηριου-επαγγελματικη φωτο???

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.