Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Γλυκια μου Ασπασια
Κοιτα να δεις που αυτη η διαφορα αποψεων στο τελος θα μας κανει φιλες ! :)

Δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε για τη κυρια αυτη. Εσυ θεωρεις δικαιο το τροπο που κανει την επιλογη της, εγω τη θεωρω αδικη και μη πολιτικα ορθη.

Αλλες εταιριες της ευρωπης ειδικα, σε εξεταζουν ε ξ ο ν υ χ ι σ τ ι κ α και δε σε στελνουν σπιτι σου απλα και μονο επειδη σε ρωτησαν "Πες μας , εργαζεσαι αυτη τη στιγμη? "
Και εσυ ειπες" Οχι, ειμαι διαθεσιμη για νεο ξεκίνημα" . Και να γυρνας σπιτι απογοητευμενη και να τα βαζεις με τον εαυτο σου αδυνατωντας να πιστεψεις οτι ΕΝΑΣ μονο ανθρωπος σε αξιολογησε
ΤΟΣΟ λαθος , ενω σε αλλα ρικρουιτμεντ σε εξεταζουν 10 διαφορετικα ατομα για να βγαλουν ολοι απο κοινου ενα συμπερασμα!

Οποτε, ειλικρινα ελπιζω εφοσον δε σε ενοχλει αυτου του ειδους η αξιολογηση (εμενα με ενοχλει το να με απορριπτουνε χωρις να με αφησουνε να δειξω πρωτα!!),
μακαρι η επομενη φορα να ειναι η τυχερη σου και να γινεις μια επιτυχημενη επαγγελματιας στα Εμιρατα :)
ΘΑ χρειαστω και εγω τις ευχες σου εξαλλου για τα νεα ξεκινηματα μου

Με απεριοριστη εκτιμηση και πολυ πολυ φιλικά,
Τζέλλα.

Κι εσύ είσαι πολύ γλυκιά!!!!!
Αμήν Τζέλα μου αμήν, να πραγματοποιηθούν όλα όσα έχουμε ως στόχο, καθότι εδώ τα πράγματα στην χώρα μας τα βλέπω πολύ σκούρα...όπου να ναι χάνω και τη δουλειά μου..Καταλαβαίνεις.
Πολλά φιλιά!

Οι πιο πολλές εταιρείες παίρνουν άτομα χωρίς πτητική προϋπηρεσία οπότε το recruitment τους είναι σχεδιασμένο ούτως ώστε άτομα χωρίς πτητικη προϋπηρεσία να μη μειονέκτουν. Ωστόσο η προϋπηρεσία στην εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα προαπαιτούμενη, οπότε ο υποψήφιος πρέπει να έχει ένα παράδειγμα. Στην εταιρεία μου δεν έχουμε ερωτήσεις τύπου πείτε μας για έναν επιβάτη, αλλά πείτε μας για μια φορά που είχατε δύσκολο πελάτη. Οπότε καθένας μπορεί να απαντήσει. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να σου δίνει έτοιμα παραδείγματα με πιθανές σωστές λύσεις. Κάτι τέτοιο θα είναι ούτως η άλλως άχρηστο μιας και οι ποιο πολλές αεροπορικές χρησιμοποιούν "star question bunks" οπότε αυτόματα αν δεν μπορείς να εμβαθυνεις την απάντηση κόβεσαι.

Τζελλα κάθε επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα, όπου κ αν είναι ( αν δεν είναι στην ΕΚ θα ναι φαντάζομαι κάπου καλύτερα)Και στη γλυκύτατη Ασπασια, καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου κ αν δεν σου κάτσει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Είσαι πολύ καλό κορίτσι με ενθουσιασμό, κ αν δεν το δει η Χριστίνα, θα το δει κάποιος άλλος

Καλή επιτυχια

Καλησπερα,
συμφωνω με οσα λες γιατι συμμετειχα στην Πατρα και εφτασα στην τελική συνεντευξη.
Πραγματι, πιστευω οτι δεν εχουν συγκεκριμενα (για εμας) κριτιρια. Εαν τους αρεσεις περνας.

Αυτο που δεν ξερω ειναι (αν τελικά περασω) αξιζει η ξενιτια για τοσα λιγα χρήματα;
Ακουσα οτι το κλιμα στο Dubai ειναι ανηπόφορο και οτι δυσκολα καποιοσ να αντέξει.
Το κόστος ζωης εκεί ποιό ειναι, και τελικά τι περίπου θα περισσεύει για να πεις οτι θα ξενιτευω με σκοπό να μαζέψω λιγα χρήματα....
Μετά οι ωρες πτήσης θα είναι περίπου εκατο ή θα παλέυουμε με το ζορι για περίπου 1500ευρω;

Αυτες τισ ανησυχίες μου θα ήθελα να μοιραστω μαζι σας.

@DLTKIR
σε ευχαριστώ θερμώς!το είχα ανάγκη...καλή συνέχεια σε όλους!!!!

@DLTKIR

Καλύτερα δε ξέρω ακόμα αλλά έχει σημασία το οτι θα είμαι με ανθρώπους που συμπαθώ πολύ, εκτιμώ και θαυμάζω.

:)

Κορίτσια και αγόρια του φόρουμ καλησπέρα.

Καλή Χρονιά, με αγάπη ακομα και στα 35.000 πόδια για όλους.

Ειστε ετοιμοι οι της Αθήνας για το Σαββατο ?
Ελεγα να παω και εγω. Μου λειψε η Γλυκια Κριστίν. Α.

Παιδιά ανεξαρτήτως του πώς είναι οι διαδικασίες της ΕΚ, προσωπικά θα πρόσεχα πολύ περισσότερο τι γράφω δημόσια - αναφέρομαι κυρίως σε όσους γράφουν με nickname το όνομά τους. Δεν είναι και πολύ απίθανο να μπαίνει κάποιος από το recruitment της ΕΚ εδώ... ;)

Γενικώς έχε υπ'όψιν ότι εταιρίες που λαμβάνουν πολλά cv ενίοτε κοιτάνε και facebook κλπ. Δε σου λέω ότι θα μπει καρφωτός, αλλά όταν υπάρχει ολόκληρο thread για το recruitment τους δεν αποκλείεται να το πάρει το αυτί τους και να ρίξουν μια ματιά. Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι πως ό,τι μα ό,τι γράφει κανείς στο internet πρέπει να το γράφει με δεδομένο ότι ΟΠΟΙΟΣ και να το διαβάσει δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα, γιατί ΟΝΤΩΣ μπορεί να το διαβάσει οποιοσδήποτε. Τέλος πάντων, εγώ μια φιλική γνώμη δίνω, από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει όπως νομίζει. ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.