Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
crystal Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά τα πρώτα 5 λεπτά παραιτήθηκα της ιδέας να καταλάβω τι λέει οπότε άρχισα να σκέφτομαι διάφορα άλλα. :mrgreen: Θα συμφωνήσω στο ότι η άλλη κοπέλα μιλούσε πιο καθαρά και ήταν και πιο σαφής. Όσον αφορά το πόσους "πρέπει" να πάρουν δεν θα ήταν ότι καλύτερο να πει ότι έχουμε εντολή να προσλάβουμε 20 30 η 40 άτομα μόνο, δεν θα "ακουγόταν" καλά πιστεύω. Από την άλλη για πoιό λόγο αν τους κάνουν και τα 200 άτομα να μην τα πάρουν όλα και να ξανακάνουν πάλι σε 6 μήνες open day??

Αγαπητέ vassdel, πράγματι την πρώτη μέρα μπορεί να πάει όποιος ενδιαφέρεται. Αρκεί να ενδιαφέρεται.

Καλησπερα κατ' αρχας....

Ηθελα να κανω μια ερωτηση, περασα κ εγω απο open day της συγκεκριμενης εταιριας, και δεν μου φανηκαν πολυ επαγγελματιες. Ηταν πολυ προχειρη η διαδικασια, και τα περιμενα διαφορετικα τα πραγματα για την εν λογω εταιρια. Αυτα δεν τα λεω επειδη με απερριψαν, αλλα υπηρχαν παιδια τη συγκεκριμενη μερα που αξιζαν για ατυτη τη θεση.
Γνωριζει κανεις αν στην Etihad ειναι καλυτερη η διαδικασια συνεντευξεων και επισης αν η επιλογη πληρωματων γινεται με αξιοκρατικο τροπο???? ας με βοηθησει καποιος...!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως ότι κάποια άτομα αξίζουν να περάσουν κατά τη δική μας άποψη δεν αξίζουν κατά τη δική τους? Θέλω να πω ότι μπορεί εμείς να λέμε ότι αξίζουν όμως εκείνοι να ψάχνουν κάτι στα άτομα που θέλουν να προσλάβουν το οποίο εμείς δεν το καταλαβαίνουμε..(με την καλή έννοια πάντα)

Έλεος παιδιά. Δεν έχω επαφή με το συγκεκριμένο τομέα, αλλά πραγματικά σε ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ τους τομείς υπάρχει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή η γκρίνια. Όταν μια εταιρία σε ΘΕΛΕΙ τότε σε ΠΑΙΡΝΕΙ, είναι τόσο απλό. Κανείς δεν πρόκειται να πει "πωπω αυτός ο υποψήφιος είναι φανταστικός για τη θέση αλλά δε θα τον πάρω". Το ότι έχουμε μια εικόνα για τη συνέντευξή μας και τη συνέντευξη των διπλανών μας δε θα πει ότι η εικόνα αυτή είναι ίδια με αυτή που έχουν τα άτομα του HR της εταιρίας, ούτε τα κριτήρια είναι τόσο απλά όσο ένα βιογραφικό ή μια φωτογραφία - γι αυτό άλλωστε και κανείς δεν προσλαμβάνει με βάση τα βιογραφικά αλλά κάνει συνεντεύξεις. Δε νομίζω καμία εταιρία του μεγέθους της Emirates να μην έχει συγκεκριμένα σοβαρά κριτήρια αξιολόγησης υποψηφίων.

menelaos":122zmeb0 said:
Το ότι έχουμε μια εικόνα για τη συνέντευξή μας και τη συνέντευξη των διπλανών μας δε θα πει ότι η εικόνα αυτή είναι ίδια με αυτή που έχουν τα άτομα του HR της εταιρίας, ούτε τα κριτήρια είναι τόσο απλά όσο ένα βιογραφικό ή μια φωτογραφία - γι αυτό άλλωστε και κανείς δεν προσλαμβάνει με βάση τα βιογραφικά αλλά κάνει συνεντεύξεις.

Ακριβώς!!

Open days στη Θεσσαλονίκη 24 Σεπτεμβρίου! Ήρθε και για 'μένα η ώρα να δοκιμάσω την τύχη μου.. Αν υπάρχουν άλλοι-ες που ενδιαφέρονται να πάμε μαζί για συμπαράσταση ας μου στείλουν. Άντε να δούμε τι θα δούμε

Γειά,

Για τους ενδιαφερόμενους:
Emirates Ημέρα Καριέρας Πληρώματος Καμπίνας
Αθήνα- 17 Σεπτεμβρίου, 2011
Θεσσαλονίκη - 24 Σεπτεμβρίου, 2011

Που;
Αθήνα 17 Σεπτεμβρίου, 2011, 9 π.μ., Ξενοδοχείο Metropolitan (Λ. Συγγρού 385) και στην Θεσσαλονίκη 24 Σεπτεμβρίου, 2011,9 π.μ., Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Λ. Μοναστηρίου 305 - 307)

Η Emirates θα διοργανώσει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου και στην Θεσσαλονίκη στις 24 Σεπτεμβρίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους υποψήφιους να συναντήσουν από κοντά την ομάδα προσλήψεών μας και να μάθουν περισσότερα για τις ευκαιρίες και τα οφέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates.

Η Ημέρα Καριέρας θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. ακριβώς. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιογραφικό μαζί με φωτογραφίες, μεγέθους διαβατηρίου και ολόσωμη με επαγγελματική αμφίεση.

Πληροφορίες: https://ekgrpapplications.emirates...._day_v1_RF_185_tcm372-550643&j=f&pub=/english

Cheers

καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες κυρίως,επειδή έχω μακριά μαλ΄λιά στις φωτογραφίες είναι καλό να τα έχω μαζεμένα ή όχι και στην συνέντευξη αντίστοιχα πως να τα φτιάξω;

Μarin ναι σαφώς είναι πιο αξιοκρατικη η συνέντευξη στην etihad το γνωρίζω λόγω της αδερφής που που πέρασε και απο εmirates και etihad και είχε προϋπηρεσία μεγάλη και στην εμιρετς τα περνούσαν έτσι ήδη δουλεύει για την etihad και μ είπε ότι σε θέμα συνέντευξης είναι καλύτερη.

Καλησπερα σε ολους και ολες..!!!
Και ναι ειμαι και εγω μια καινουργια του "επαγγελματος" του φορουμ σας και μπορω να πω οτι με βοηθησε καπως να καταλαβω τι γινετε και τι συμβαινει μα ομως ακομα με αφηνει με αρκετα ερωτηματα....

Τελικα αξιζει καποιος να παει το Σαββατο 17/09 ή οχι;;
Θα εχουν αλλαξει αραγε τα πραγματα απο τον Μαϊο οπως μελετησα καλα απο τα γραφομενα των φιλων ή θα ειναι τα ιδια;

Εαν καποιος θελει να παμε παρεα παντως ας επικοινωνησει μαζι μου - ωστε να δουμε και εμεις τελικα τι γινετε εκει!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.