Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Φίλε crystal καλώς ήρθες στο φόρουμ.Εγώ από την μεριά μου εάν και είμαι flight deck crew, θα ήθελα να σου πω τα παρακάτω.Γιατί με το βιογραφικό που διαθέτεις δεν ψάχνεις για δουλειά σχετική με αυτό που σπούδασες στο Dubai όπου υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας για ξένους?Με αυτό το τρόπο και πολλά λεφτά θα βγάζεις και στο Dubai θα μένεις και με την Εmirates/Etihad θα πετάς όπου και όποτε και όσο θέλεις.
Οι μισθοί εκεί κάτω είναι καλοί όπου και εάν δουλέψεις και στον τομέα σου, ο εργοδότης σου μόλις δει το βιογραφικό σου θα ''ψαρώσει'' και θα σκεφτεί ''ο Θεός(Αλλάχ) μου τον έστειλε τούτον δω''.Ετσι πραγματικά θα κάνεις ''απόσβεση'' των χρημάτων και των κόπων σου μέχρι τώρα.Πιστεύω πως η καμπίνα θα σε φθείρει και θα σε ξενερώσει γρήγορα, ενώ ένα επάγγελμα στον τομέα σου θα σε κρατήσει ζωντανό στην Αραπιά.Καλή τύχη...

FlyHigh":m0vak1f5 said:
Φίλε crystal καλώς ήρθες στο φόρουμ.Εγώ από την μεριά μου εάν και είμαι flight deck crew, θα ήθελα να σου πω τα παρακάτω.Γιατί με το βιογραφικό που διαθέτεις δεν ψάχνεις για δουλειά σχετική με αυτό που σπούδασες στο Dubai όπου υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας για ξένους?Με αυτό το τρόπο και πολλά λεφτά θα βγάζεις και στο Dubai θα μένεις και με την Εmirates/Etihad θα πετάς όπου και όποτε και όσο θέλεις.
Οι μισθοί εκεί κάτω είναι καλοί όπου και εάν δουλέψεις και στον τομέα σου, ο εργοδότης σου μόλις δει το βιογραφικό σου θα ''ψαρώσει'' και θα σκεφτεί ''ο Θεός(Αλλάχ) μου τον έστειλε τούτον δω''.Ετσι πραγματικά θα κάνεις ''απόσβεση'' των χρημάτων και των κόπων σου μέχρι τώρα.Πιστεύω πως η καμπίνα θα σε φθείρει και θα σε ξενερώσει γρήγορα, ενώ ένα επάγγελμα στον τομέα σου θα σε κρατήσει ζωντανό στην Αραπιά.Καλή τύχη...

Φίλε ζηλευτέ (πάντα με την καλή έννοια και φυσικά λόγω της ιδιότητάς σου ως flight deck crew), καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα όσα απήντησες στο post μου. Όπως είπα και προηγουμένως, για να έχω σπουδάσει το αντικείμενό μου με 3 πανεπιστήμια κλπ.. (εν συντομία, 1ο Φιλοσοφική Αθηνών BA ΦΠΨ, 2ο University of London BSc Psychology και 3ο London City University MSc Health Psychology), σαφέστατα και όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Όμως αν μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω ως επάγγελμα/δουλειά και το μεράκι/hobby μου.. καταλαβαίνεις ότι ίσως θα ήμουν και περισσότερο ενθουσιασμένος ή και ευτυχισμένος ακόμη, και ότι θα 'πετούσα' πάνω στην δουλειά μου και θα γούσταρα πολύ! Τέτοιους ανθρώπους -εαν δεν κάνω λάθος πάντα- δεν είναι που ψάχνουν οι εταιρείες? Full απόδοση, ενθουσιασμό κλπ.. Anyway.. Έχει ο Θεός λοιπόν και ας ελπίσουμε για ό,τι καλύτερο να έρθει για όλους μας παιδιά και αξιοζήλευτε φίλε μου FlyHigh σου εύχομαι καλές πτήσεις!

vani6":3jqbk6qo said:
fey22 εσυ δε περασες στις επομενες συναντησεις? και αν ναι σου ειπαν γιατι.

vani 6 όχι δεν πέρασα στην επόμενη συνάντηση και όχι φυσικά δεν μου είπαν γιατί όπως δεν είπαν και στους υπόλοιπους. Είναι η πολιτική της εταιρείας τέτοια.. Βέβαια εγώ πιστεύω ότι ένας λόγος που δεν πέρασα είναι το απίστευτο άγχος που είχα και έτρεμα σαν ψάρι που έχει μόλις βγει από το νερό :banana: ..οπότε καταλαβαίνεις..

crystal1982 said:
Αφού λοιπόν τελειώσε η κατά τα άλλα θριαμβευτική παρουσίαση (για την οποία ποτέ δεν αμφέβαλα εξάλλου!) της Emirates ως εταιρεία από την Χριστίνα και την Mirka (της οποίας τα αγγλικά για να τα καταλάβεις θεωρώ πως ήθελες να έχεις εκτός από το Cambridge Vocabulary ανά χείρας και να έχεις συναναστραφεί ξανά με ψευδούς ώστε να είσαι familiar με το πως μιλάνε

χαχαχα!!! :thx: προσκυνώ!! Είναι αλήθεια ότι όσοι καθόμασταν πίσω από την τρίτη γραμμή δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα!!

fey22":22xkkmuh said:
crystal1982":22xkkmuh said:
Αφού λοιπόν τελειώσε η κατά τα άλλα θριαμβευτική παρουσίαση (για την οποία ποτέ δεν αμφέβαλα εξάλλου!) της Emirates ως εταιρεία από την Χριστίνα και την Mirka (της οποίας τα αγγλικά για να τα καταλάβεις θεωρώ πως ήθελες να έχεις εκτός από το Cambridge Vocabulary ανά χείρας και να έχεις συναναστραφεί ξανά με ψευδούς ώστε να είσαι familiar με το πως μιλάνε

χαχαχα!!! :thx: προσκυνώ!! Είναι αλήθεια ότι όσοι καθόμασταν πίσω από την τρίτη γραμμή δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα!!

Αγαπητή fey22, καλησπέρα και σε σένα, μόλις είδα το quote σου! Μα τι να πω πια ρε παιδί μου!!! Και εγώ ήμουν στην 3η ή 4η σειρά από μπροστά, συγκεκριμένα εκεί που τελείωνε το τραπεζάκι που είχαν τοποθετήσει το laptop και με βία καταλάβαινα την Mirka και επειδή μιλούσε λες και ήταν σε εκκλησία αλλά και επειδή ψεύδιζε..
Άστα να πάνε! Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν μου γέμισε ποτέ το μάτι η εν λόγω κυρία (Mirka) για να έχει την θέση του να αποφασίζει ποιόν θα πάρει και ποιόν όχι (έστω και σε πρώτο επίπεδο), σε αντίθεση ίσως -λέω ίσως- με την Χριστίνα την οποία την έβλεπες ρε παιδί μου ότι το είχε το όλο θέμα και μιλούσε και με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ήταν πιο σαφής στις πληροφορίες που μας παρείχε..
Τελωσπάντων.. εμείς δεν περάσαμε αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει τελικά κανείς εδώ μέσα που να τον πέρασαν και στο stage 2 και στο stage 3 του interview ώστε να μας παρέξει πληροφορίες τι έγινε και πόσους τελικά πήραν για να καλύψουν τις ακόμη 4.000 θέσεις cabin crew που ζητούν...
Χριστίνα (σε ερώτηση παιδιού για το πόσους ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν από την μέρα εκείνη): ''Δεν μας έχουν πει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων από την εταιρεία, πχ. να πάρουμε 5 ή 10 ή 50 από την σημερινή διαδικασία. Δηλ. αν μασ κάνετε όλοι, θα σας πάρουμε... όλους!!!!!!'' (Ωπα ρε Christine... τι μας λες τώρα; Και εμείς να είσαι σίγουρη baby ότι σε πιστέψαμε!). Τελικά παιδιά, -επειδή το έψαξα κάπως περισσότερο- παίζει και εδώ το γνωστό μέσον και φυσικά το επίσης γνωστό του 'πέφτει και τηλέφωνο'..

Και εκεί ρε παιδιά..τι να πω.Είχα την εντύπωση ότι μόνο στην αιγαίου γίνονται αυτά.

ε παιδια αυτα δεν γινονται πραγματικα! πεφτουν τηλεφωνηματα για την emirates?????????? δε το πιστευω! πιστευα οτι ειναι ακρως αξιοκρατικη εταιρεια. οπωs κ η gulf.την οποια εχω περασει κ τον κοσμο τον διαλεξανε αφου περασε απο ολο το interview. κ απο οτι ξερω ολες εκει κατω , μια φορα παραβρεθηκα σε interview στην emirates καθυστερημενη κιολας 1μερα μου ειπαν να μεινω, δεν ηθελα να ξαναφυγω, τελοςπαντων δε μου φανηκε κ πολυ αξιοκρατικη. crystal οι πηγες σου ειναι εγκυρες για τα τηλεφωνηματα που λες?

Να ρωτήσω κάτι άσχετο, χωρίς να θέλω να παίξω με τον πόνο σας;
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να λάβει μέρος σε αυτές τις παρουσιάσεις/συνεντεύξεις; Είναι δηλαδή όντως open day όπως περίτρανα δηλώνει ο τίτλος τους;
Με τόσα κ τόσα που έχω διαβάσει για αυτούς τους ανθρώπους, πραγματικά έχω την όρεξη να έρθω σε μία. Και για να δω τις παρουσιάσεις τους και το στυλάκι τους (με τα ποπ-κορν μου ανά χείρας φυσικά), αλλά και για να γελάσω αφάνταστα με τη βερμουδίτσα, την παντόφλα μου, τα 40 μου χρονάκια και το CV μου σε χαρτοπετσέτα, να αναζητώ μια θέση στο όνειρό τους...
Γιατί κάποια πράγματα μπορεί να τα αγοράζει η mastercard, αλλά κάποιες στιγμές είναι ανεκτίμητες...

Crystal, τη British airways τη σκεφτηκες ποτε; Έδω δεν έχουμε τέτοια περιστατικά, και εφ όσον γνωρίζεις την Αγγλία, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πληροφοριακά, Εμεις δίνουμε στον υποψήφιο δυνατότητα να περάσει όλα τα στάδια επιλογής και στο τέλος αποφασίζουμε αν θα προσληφθεί, η όχι. Και όσο είσαι έδω, βγαλε ένα ppl στα αμέτρητα aeroclubs,να σου φύγει και ο καημός. Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει έτσι για το αεροπλάνο και τις πτήσεις. Υπάρχουν λύσεις αρκεί να κανείς σωστές επιλογές

Όσον αφορά για το τι γίνεται σε διαδικασίες προσλήψεων εταρειων στυλ ek, ey,qr απο ath, τα ζούμε πει χίλιες φορές.. Διαβάστε απο την αρχή.. Ότι λέμε ισχύει. Πηγαιντε Τίρανα για open day (αν κ εκεί η Χριστίνα παει) πάντως εκεί έχετε πιθανότητες. Η ath είναι hit&miss.. Σχετικά με ποσοστό προσλήψεων, αν δε μας έκανε κανένας, δεν τους περνάμε. Αν μας κάνανε 50, τους παίρναμε όλους, οπότε σε κάτι είχε δίκιο η Χριστίνα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.