FlyHigh
Economy-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Φίλε crystal καλώς ήρθες στο φόρουμ.Εγώ από την μεριά μου εάν και είμαι flight deck crew, θα ήθελα να σου πω τα παρακάτω.Γιατί με το βιογραφικό που διαθέτεις δεν ψάχνεις για δουλειά σχετική με αυτό που σπούδασες στο Dubai όπου υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας για ξένους?Με αυτό το τρόπο και πολλά λεφτά θα βγάζεις και στο Dubai θα μένεις και με την Εmirates/Etihad θα πετάς όπου και όποτε και όσο θέλεις.
Οι μισθοί εκεί κάτω είναι καλοί όπου και εάν δουλέψεις και στον τομέα σου, ο εργοδότης σου μόλις δει το βιογραφικό σου θα ''ψαρώσει'' και θα σκεφτεί ''ο Θεός(Αλλάχ) μου τον έστειλε τούτον δω''.Ετσι πραγματικά θα κάνεις ''απόσβεση'' των χρημάτων και των κόπων σου μέχρι τώρα.Πιστεύω πως η καμπίνα θα σε φθείρει και θα σε ξενερώσει γρήγορα, ενώ ένα επάγγελμα στον τομέα σου θα σε κρατήσει ζωντανό στην Αραπιά.Καλή τύχη...
Οι μισθοί εκεί κάτω είναι καλοί όπου και εάν δουλέψεις και στον τομέα σου, ο εργοδότης σου μόλις δει το βιογραφικό σου θα ''ψαρώσει'' και θα σκεφτεί ''ο Θεός(Αλλάχ) μου τον έστειλε τούτον δω''.Ετσι πραγματικά θα κάνεις ''απόσβεση'' των χρημάτων και των κόπων σου μέχρι τώρα.Πιστεύω πως η καμπίνα θα σε φθείρει και θα σε ξενερώσει γρήγορα, ενώ ένα επάγγελμα στον τομέα σου θα σε κρατήσει ζωντανό στην Αραπιά.Καλή τύχη...