Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Προλαβαίνω αν τα στείλω από Δευτέρα;Δημήτρη κ εσύ από Σαλόνικα;

σήμερα ήταν το open day της Αθήνας?όποιος/όποια πήγε ας μας πει εντυπώσεις :)

φυσικα και μπορειτε να πατε χωρις να εχετε κανει ηλεκτρονικη δηλωση και για αυτον τον λογο ονομαζεται open day. απλα αμα εχετε κανει ηλεκτρονικη δηλωση θα σας πουν να συμπληρωσετε ενα χαρτι με το reference number της αιτησης. για μενα μην κανετε.χαμενος χρονος.
αν καποιος πηγε στην Αθηνα να μας ενημερωσει αν ηταν παλι η παχουλοκομψη ξανθια Κυρια για recruiter....

ναι παιδια μη στελνετε, σκαστε μυτη ετσι ακυροι! :wall:

εχεις παει σε συνεντευξη της ΕΚ και δεχοταν ατομα μονο που εχουν εγγραφει ηλεκτρονικα?αν ναι ποτε?
και οσοι ειχαν κανει αιτηση και δεν πηγαν? μηπως τους πηραν τηλεφωνο για να πανε? ή τους εβαλαν απουσια?

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι αντιεπαγγελματικο να πηγαινεις καπου ξεκαρφωτος, χωρις να εχεις στειλει το οτιδηποτε προκαταβολικα. Αλλωστε, γι'αυτο υπαρχει και το αντιστοιχο link στα open days, καποια χρησιμοτητα θα εχει..
Οποτε, γνωμη μου ειναι οτι η ηλεκτρονικη αιτηση ειναι σοφη κινηση, εκτος και αν ειναι τελευταιες μερες και δεν προλαβαινει κανεις.
Το παραλληρημα με τα τηλεφωνα και τις απουσιες δεν το 'πιασα, μαλλον ειναι για τους πολυ εξυπνους!
Καλη επιτυχια σε ολους σας παιδια!

το πρωτο πραγμα που σου λενε στο OPEN DAY ειναι οτι ειναι μερα ενημερωσης και οτι ειναι ανοιχτη προσκληση για ολους. οτι ολοι μπορουν να παρακολουθησουν την παρουσιαση-γιατι περι αυτης προκειται- αλλα στο τελος αφηνουν CV μονο οσοι πληρουν τις προυποθεσεις. δλδ και ενα παιδι 10 χρονων μπορει να παει να του πουνε ποσο καλα ειναι στην ΕΚ και ποσο καλα περνανε στο DXB αλλα μετα δεν θα μπορεσει να αφησει CV.

Υ.Γ. ο παλιος ειναι αλλιως....

ηταν παλι η βλαχομπαροκ Κριστιν(α) ?

Καλησπέρα σας!!!Επειδή διάβασα αρκετά....μπορεί όποιος θέλει να πάει στο όπεν...γιατί ξαναδώσαμε τα στοιχεία και τις φωτό από την αρχή,τα μελέτησαν και μετά μας ειδοποίησαν τηλεφωνικώς!!!!Εγώ πήγα και πέρασα επιτυχώς τις 2 φάσεις μέχρι τώρα.Χθες χωριστήκαμε σε 2 γκρουπ γτ είμασταν αρκετοί.Μας έδειξαν κανα 2 βίντεο για την εταιρία,την χώρα,το προσωπικό,το που θα μένουμε κλπ.Μας έδωσαν 1 δισέλιδο με πληροφορίες για την αμοιβή,την ασφάλιση και γενικά ότι αφορά την δουλειά.Σε άλλο 1 χαρτί γράψαμε το τηλέφωνό μας και αν έχουμε ξαναπεράσει από άλλο όπεν ντεί της εταιρίας.Μας ειδοποίησαν τηλεφωνικώς όσους περάσαμε.Σήμερα ήμουν στο γκρουπ των 4 όποθ κάναμε ομαδικές προφορικές εργασίες σε κύκλο,μιλούσαμε εννοείται αποκλειστικά αγγλικά.Όταν τελιώσαμε βγήκαμε έξω για 5 λεπτά κ ξαναμπήκαμε όπου μας έδωσαν τα χαρτιά που έγραφαν αν περάσαμε στην επόμενη φάση.Αύριο το πρωί θα έχουμε το γραπτό κομμάτι.Και όσοι περάσουν θα δώσουν την τελική συνέντευξη μέσα στην εβδομάδα.Παιδιά η γνώμη μου είναι να πάτε όσοι θέλετε,μην χάσετε την ευκαιρία...και να κάτι δεν σας αρέσει δεν έχετε υπογράχει τπτ!!!! :D

ξερουμε περιπου που κυμαινονται οι αμοιβες της επιρατες?? μια κοπελα μου ειπε πως σαν βασικο δινουν γυρω στα 800κατι ευρω συν τις ωρες πτησεις και τισ διανυκτερευσεις... να υπολογιζουμε δλδ γυρω στο 1000αρικο??

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.