Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Πολύ καλό το site...εκανα την εγγραφή μου, εκανα upload το βιογραφικό μου...και στην μηχανή αναζήτησης για θέσεις εργασίας επέλεξα cabin crew για ολες τις χώρες του κόσμου, και μαντέψτε τι???
Αυτή τη στιγμή η μόνη αεροπορική εταιρία που προσλαμβάνει cabin crew είναι η Etihad!!!
<<<οικονομική κρίση>>>ή <<<τεράστιος παγκόσμιος ανταγωνισμός>>> :rolleyes:

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Προφανώς η μόνη αεροπορική εταιρία που συνεργάζεται με το εν λόγω site και προσλαμβάνει κόσμο είναι η Etihad.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Μολις πριν απο λιγο η Etihad εβγαλε απο το προγραμμα των interview την Ελλαδα...
Θα περιμενουμε ποτε θα ξανα οριστει ημερομηνια για interview στην Αθήνα...
υ.γ:βγήκαν και πολλές άλλες πόλεις, επίσης απο το schedule των interview.. :rolleyes: :shock: :(

Καλησπερα σε ολους!Μήπως γνωρίζει κανείς σχετικά με interview στην Qatar Airways???Η αν υπάρχει κάποιο topic εδω για να πληροφορηθώ σχετικά με την συνέντευξη???Έλαβα πρόσκληση για Interview και θέλω να είμαι ενημερωμένος.. :)

EMIRATES RECRUITING GREECE

σημερινό (19/11) δελτίο τύπου από την EMIRATES
Ας δουν οι mods/admins μήπως πρέπει να γίνει ανεξάρτητο τόπικ ή να γίνει αυτό sticky για λίγες μέρες, ώστε να το δουν σίγουρα όσοι / όσες ενδιαφέρονται.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

«Απογειώστε» την καριέρα σας με την Emirates Airline

Ημέρα Καριέρας “Emirates Cabin Crew Open Day” στις 6 Δεκεμβρίου 2009

Έχοντας εδραιώσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά, με 11 εβδομαδιαίες πτήσεις, που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-300R και Airbus 330-200, η Emirates επιθυμεί να αυξήσει τα ελληνόφωνα μέλη πληρώματος και διοργανώνει την Ημέρα Καριέρας «Emirates Cabin Crew Open Day».

Το πλήρωμα της Emirates έχει επιλεχθεί από περισσότερες από 120 χώρες και μιλάει περισσότερες από 80 γλώσσες και ταξιδεύουν με τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη Boeing και Airbus, σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο προορισμών σε 6 ηπείρους.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 6 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385). Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία προσκαλεί φιλόδοξους επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν καριέρα στο χώρο των αερομεταφορών, να προσέλθουν στην Ημέρα Καριέρας και να γνωρίσουν πως μπορούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους.

Η Ελλάδα αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά για την Emirates Airlines σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η αεροπορική εταιρεία έχει αυξήσει τη χωρητικότητα των καθημερινών πτήσεων, ανάμεσα σε Αθήνα και Ντουμπάι, και ήδη απασχολεί περισσότερους από 40 Έλληνες σε θέσεις πληρώματος καμπίνας.

Η Emirates αναζητά εξαίρετους ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν να “κτίσουν” την καριέρα τους στην εταιρεία. Στελέχη με θετική και φιλική προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση, ευελιξία, ωριμότητα και κυρίως πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών, με αντοχή και δέσμευση για διαρκή ποιοτική απόδοση, αποτελούν τον ιδανικό υποψήφιο πληρώματος καμπίνας της Emirates Airline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας «Emirates Cabin Crew Open Day» της Emirates Airline και να χαρίσουν στον εαυτό τους ανταγωνιστικές απολαβές, ελκυστικό τρόπο ζωής, παροχή δωρεάν διαμονής στο Ντουμπάι και δυνατότητα εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης σε μία πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία. Στο πλήρωμα της Emirates, προσφέρεται διαμονή σε διαμερίσματα, πλήρης ιατρική κάλυψη και τεχνολογικά εξελιγμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις για εκπαίδευση και απασχόληση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση. Επιπλέον πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να έχουν πολύ καλή γνώση προφορικού και γραπτού λόγου αγγλικών. Η γνώση οποιασδήποτε άλλης γλώσσας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν.

Οι επιλαχόντες από το πρώτο στάδιο της συνέντευξης, θα κληθούν σε δεύτερη συνέντευξη. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, προτείνεται η έγκαιρη κράτηση θέσης. Το “εισιτήριό” για μια ξεχωριστή καριέρα θα είναι η συμπλήρωση της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα http://www.emiratesgroupcareers.com.

Καλησπέρα σε όλους τους μπερδεμένους αλλά και "διαφωτιστές" του forum..λοιπόν,έχω να δηλώσω πως πρόσφατα έχω πραγματοποιήσει κι εγώ εγγραφή στη σχολή Τ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης...ήμουν και παλαιότερα στο forum,κι επικρατούσε ο ίδιος χαμός!!! Ρωτούσα εάν χρειάζεται σχολή για να γίνει κάποιος/-α αεροσυνοδός...έλαβα τόσο θετικές,όσο και αρνητικές απαντήσεις..δεν ξέρω τί γίνεται!! Όπως και να 'χει,γράφτηκα στη σχολή και -δικαίως θαρρώ- την εμπιστεύομαι όσον αφορά την επαγγελματική μου κατάρτιση,δίνοντας κι εγώ βέβαια τα κίνητρα εμπιστοσύνης προς το άτομό μου...κατατάσσομαι στα άτομα που έχουν ως στόχο και απώτερο σκοπό τη -διάσημη πλέον- αεροπορική εταιρία του Dubaj,Emirates...το θέμα είναι πως ακούω τα 1002 και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω...τόσο απελπιστικά είναι πια τα πράγματα?? Εγώ από τον εαυτό μου πάντως,ξέρω ότι είναι το όνειρό μου και θα το παλέψω μέχρι τελικής πτώσεως...και έχω πολλή υπομονή..και θα το κάνω με οιοδήποτε κόστος!!!........Δεκτή οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Δήμητρα-Αναστασία Σολωμού

Λοιπόν γλυκιά μου Δήμητρα-Αναστασία χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω σου λέω πως άδικα γράφτηκες στη συγκεκριμένη σχολή. Κι εγώ τελείωσα τη συγκεκριμένη σχολή και πήρα και το πολυπόθητο πτυχίο IATA. Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμμία σχέση με το επάγγελμα της αεροσυνοδού. Και δεν σου κρύβω πως σε όσες συνεντεύξεις και να πήγα , σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα πουθενά δεν αναφέρθηκε , όχι μόνο ως προσόν , αλλά ούτε σαν απλή πληροφορία το γεγονός οτι φοίτησα στη σχολή ή οτι είμαι κάτοχος του IATA. Η σχολή σου δίνει ένα τίτλο σπουδών ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν σε καθιστά αεροσυνοδό ή ο,τιδήποτε άλλο.Πεταμένα λεφτά και χρόνια απο την πολύτιμη ζωή σου. Το μόνο που μπορεί να σου χρειαστεί είναι το IATA , και μόνο εάν θέλεις να εργαστείς σε τουριστικά πρακτορεία. Είμαι στη διάθεση σου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς.

Επειδή με ρώτησε κάποιο μέλος του φόρουμ για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησα με το PR της Emirates που μου είπε ότι με τη συμπλήρωση της εγγραφής στο http://www.emiratesgroupcareers.com δίνεται κάποιος αριθμός αναφοράς.
Σημειώστε τον να τον έχετε πρόχειρο, όταν σας ζητηθεί.
Μου ανέφεραν επίσης ότι θα σταλεί και μέσω email πρόσκληση για την εκδήλωση της 6/12 στο Μετροπόλιταν
phantomas

Tωρα με την Olympic θα εχει συμμετοχη λετε?? Περυσι γινοταν κακος χαμος! :cool:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.