Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλημέρα Αλέξανδρε, λυπάμαι που κόπηκες αλλά μην στεναχωριέσαι και κυρίως μην απογοητεύεσαι. Θα συμφωνήσω με την Πωλίνα, κάθε εμπόδιο για καλό... ;) Πες μας για την συνέντευξη κάποια πράγματα, εντυπώσεις, γενικά ό,τι θέλεις να μοιραστείς σχετικά με αυτή σου την εμπειρία!

Εφτασα 8 παρα στο ξενοδοχειο.ημουν ο πρωτος.ηταν ατομα απο διαφορες εθνικοτητες που κατοικουσαν στην αθηνα,αλλα ημουν ο μονος που ηρθα απο αλλη πολη.100 ατομα.2 εξεταστριες της ΕΚ πολυ φιλικες και ευγενικες(μια ελληνιδα και μια γερμανιδα)μας κανανε παρουσιαση του ντουμπαι και της εταιριας.μας ελυσαν καθε απορια οσο ανφορα μισθο,διαμονη,και οτι μπορεις να φανταστεις.επισης ειπαν οτι δεν εχουν μαξιμουμ οριο ηλικιας!αυτο κρατησε ,μεχρι τις 12.μετα ενας ενας αφηνε το βιογραφικο του με μια φωτογραφια σε μια απο τις 2 κοπελες,και πηγαινες στο τοιχο με τοι χερι τεντωμενο ψηαλ να φτασεις το ποστερ που ειχαν στο τοιχο.οσο εδινες το βιγραφικο σε ρωτουσε η κοπελα:what's your current work?what's your recent work?μετα πηγαινες εξω και περιμενες.μας ειπαν οτι και να περνουσαμε σε αυτη τη μερα,η συνεντευξη προσωπο με προσωπο θα γινοταν μετα απο 2 με 3 μηνες,γιατι εχουν δεχτει πολλες μα πολλες αιτησεις!ακου να δεις! :rolleyes:
Μας φωναξαν μεσα.και εδιναν τα αποτελεσματα σε ανα χαρτι στον καθε ενα ξεχωριστα.εγω μολις πηρα το δικο μου εγραφε:Congratulations,you have been successful through to the next stage of the screening and assessment centre.Χαρηκα πολυ,γιατι θεωρω σημαντικο εστω το οτι "περασε" το βιογραφικο μου και το δεχτηκαν φυσικα μαζι με την φωτογραφια μου.50 ατομα τα κοψανε!πεσαν μαχαιρια!!μειναμε οι μισοι.50 δηλαδη.κοπηκαν ατομα που ειχαν τελεια εμφανιση,αλλοι που φορουσαν τζην,αλλοι που δουλευανν η ειχαν δουλεψει ηδη ως cabin crew και γενικα οτι μπορεις να φανταστεις!Δηλαδη,να απορεις!!
Μετα μπηκαν οι 25 και εμεις οι αλλοι 25 ειχαμε μιση ωρα διαλειμμα.οταν βγηκαν ειπαν οτι τους ρωτουσαν εναν εναν τη γνυμη τους για το καπνισμα και την απαγορευση του.
Μπαινουμε εμεις μεσα,και οι 25 καθομαστε σε εναν κυκλο.και μας λενε,σκεφτειτε για 2 λεπτα ποιο διασημο προσωπο θα θελατε να γνωρισετε απο κοντα και γιατι.lol lol lol. :rolleyes: αλλος ειπε για τη madonna,αλλος για τον barack obama κτλ.εγω ειπα οτι ειμαι φαν της celine dion.ο καθε ενας τα ειπε καλα,15" περιπου μιλουσε ο καθενας,πανω κατω.ολοι ειπαμε κατι και ολοι ειχαμε καλη προφορα και τα σχετικα.μετα μας ειπαν,οτι ειμαστε ολοι μαζι μια ομαδα σε μια καφετερια,και οτι θα θελαμε να δωσουμε 2 βραβεια σε 2 ανθρωπους η και οργανισμους ακομη.ολοι μαζι με τελεια συνεργασια και πολυ καλη ενεργεια μιλουσαμε και ψηφισαμε τον ερυθρο σταυρο και τον δαλαι λαμα.lol!!!δεν συζητησαμε ομως το γιατι τουσ επιλεξαμε,και ξαφνικα η μια μας λεει οτι τελειωσαν τα 10 λεπτα που ειχαμε και αμεσως με κοιταει στα ματια και μου λεει:number 65(εγω ημουν το 65)please stand up and tell us what you have decided.εγω για 3 δευτερολεπτα παγωσα!ειπα 2 πραγματα που μου ηρθαν για τον ερυθρο σταυρο,και για τον δαλαι λαμα ειπα ελαχιστα γιατι δεν ξερω και πολλα γι'αυτον!ελεος δηλαδη!αν ηταν για την εφη θωδη πιο πολλα θα ειχα να πω!!χαχαχα!!!και μετα εκατσα.αυτο ηταν.περασαμε ολοι εξω και περιμεναμε.ακομη δε μπορω να καταλαβω γιατι διαλεξε εμενα απο τα 25 ατομα!!!παντως το χρεος ηταν ολης της ομαδας γιατι κανεισ δεν ειπε γιατι επιλεξαμε αυτους τους 2,αλλα ολοι προσπαθουσαμε να ψηφισουμε.μετα μας φωναξαν μεσα και παλι μας εδιναν το μαγικο χαρτακι!το ανοιξα:Unfortunately,you have not been successful through to the next stage of the screening and assessment centre.21 ατομα απο τα 25 κοπηκαμε!!!ειμασταν 12 αγορια.και οι 12 δε ξεραμε το γιατι!ολοι ημασταν σιγουροι οτι τα πηγαμε πολυ καλα,και βαλαμε τα γελια εξω γιατι ηταν πολυ παραξενο!!δε ξεραμε το γιατι!!!εκει που ολα πηγαν καλα,ξαφνικα μας διωξανε... :(3 η ωρα ηταν. μετα παντως ειχε το τεστ αγγλικων και τελος ακομη ενα ομαδικο και το ψυχομετρικο τεστ.πηρα τα πραγματα μου,ταξι,και κατευθειαν στο αεροδρομιο για να γυριοσω σπιτακι μου.
γενικα,ηταν πολυ δυσκολα απ'οτι καταλαβα,αλλα οι εξεταστριες ηταν πολυ φιλικες και αυτο σε εκανε να μην αγχωνεσαι και τοσο.δεν υπαρχει προετοιμασια για την πρωτη μερα(αλλο η συνεντευξη η προφορικη την αλλη μερα)πας και οτι γινει.που να ηξερα οτι επρεπε να ξερω για τον δλαλι λαμα!!!!ουτε ηθελα ποτε μου να γνωρισω καποιον διασημο απο κοντα.!αυτα ειναι τα απροοπτα!!!τι να πω...παμε για Etihad τωρα!!!
αυτο που καταλαβα ειναι οτι ουτε η εμφανιση μετραει.ουτε η προυπηρεσια,ουτε η εξυπναδα,ουτε η απταιστη προφορα αγγλικων.ολα τα ατομα που κοπηκαμε τα ειχαμε ολα αυτα πιστευω(χωρις παρεξήγηση)και ομως...πηγαμε σπιτι... :|
οτι ερωτηση εχετε ευχαριστως να σας την απαντησω :) :) :)
υ.γ συγνωμη που δεν γραφω με τονους και κεφαλαια,αλλα εγραψα στην αρχη ενα πολυ μεγαλο μηνυμα και επειδη δεν ειχα βαλει το καλωδιο στο λαπτοπ,εσβησε και δεν αποθηκευτηκε!γι'αυτο... :)

Ευχαριστούμε Αλέξανδρε για την εκτενή περιγραφή της συνέντευξης και για τον κόπο που έκανες να τα γράψεις όλα αυτά!
Τελικά πόσα άτομα τα κατάφεραν μέχρι το τελικό στάδιο? Άνδρες-γυναίκες,γνωρίζεις?
Νομίζω πως δεν μας άφησες περιθώρια για άλλες ερωτήσεις,απο μένα τουλάχιστον.
Ευχαριστούμε και πάλι και καλό κουράγιο για την επομένη συνέντευξη... :great:

Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μας έδωσες. Να μην στεναχωριέσαι,κανείς δε χάνεται..Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά αυστηρότερα τα κριτήρια επιλογής,λόγω της υψηλής ζήτησης,καθώς και του κύρους που έχει σαν εταιρία.

Αλεξανδρε ευχαριστουμε πολυ και μπραβο σου που αντεξες και αυτα που αντεξες... ετσι που τα ειπες ειναι τελικα χειροτερα απο οσα εχω ακουσει ως τωρα... παντως πληροφοριακα ξερω οτι η Ετιχαντ επειδη ειναι απεναντι στην ΕΚ, εχει ανταγωνισμο με αυτη, ειναι πιο καινουρια, παιρνει λιγοτερο κοσμο, ειναι η επισημη των Εμιρατων κτλ κτλ... ειναι πολυ πιο απαιτητικη στις συνεντευξεις τις απο οτι η ΕΚ. Αλλα πηγαινε κι εκει οταν ερθει η ωρα να μας πεις...

Υποχρέωσή μου!!Και οποια άλλη ερώτηση υπάρχει ευχαρίστως να απαντήσω!Ειδικά ότι αφορά την εταιρία,γιατι μας τα εξήγησαν ολα οπως ειπα και πριν.Και φυσικά τα θυμαμαι όλα κατα λέξη!!Γνώρισα αρκετά άτομα εκεί,και ειδικα με μία κοπέλα Αθηναία είπαμε οτι θα αλλάζαμε κινητά να μου έλεγε τι εγινε μετα,αλλα ηθελα τοσο γρηγορα να φυγω για το αεροδρομιο οπου το ξέχασα τελείως!!!
Δε γνωρίζω πόσα άτομα πέρασαν στο τέλος,και φυσικά,ακόμη και στη τελική συνέντευξη να περνούσα,πάλι δε θα μάθαινα πόσους προσλάβανε,εκτός και αν άλλαζα με όλους κινητά!
Απ'ότι ξέρω,πάνω κάτω,στατιστικά, προσλαμβάνουν το 2%-3%!!!Καταλαβαίνεις...
Επίσης,η συγκεκριμένη εταιρία,έμαθα εκείνη τη μέρα,οτι δέχεται τις περισσότερες αιτήσεις (για cabin crew)απο κάθε άλλη εταιρία στο κόσμο!!Πίστεψέ το.... :thx:

cabincrew4ever":1ld7fwrp said:
παντως πληροφοριακα ξερω οτι η Ετιχαντ επειδη ειναι απεναντι στην ΕΚ, εχει ανταγωνισμο με αυτη, ειναι πιο καινουρια, παιρνει λιγοτερο κοσμο, ειναι η επισημη των Εμιρατων κτλ κτλ... ειναι πολυ πιο απαιτητικη στις συνεντευξεις τις απο οτι η ΕΚ. Αλλα πηγαινε κι εκει οταν ερθει η ωρα να μας πεις...

Ειλικρινά,έτσι άκουσα πολλά και διάφορα για την ΕΚ,αλλα πιστεύω καλύτερα είναι να λέμε πράγματα για τα οποία είμαστε 100%και τα γνωρίζουμε πολύ καλά.Αυτά που ακούμε απο'δω και απο 'κει μονο σύγχυση δημιουργούν.Το πόσο απαιτητική είναι μία εταιρία πιστέυω οτι το μαθαίνεις αφού σε προσλάωουν και εχεις και μια εμπειρια.
Όσο για τη συνέντευξη της Εtihad,δε πας πρώτα εσυ καλύτερα,να μας πεις πως είναι,μη πάμε πάλι τζάμπα!!!(πλάκα κάνω..)

Θα μπορουσαμε να καλεσουμε καποιον να μας γραψει εμπειρια του απο συνεντευξη στην Ετιχαντ, δεν θα υπαρχει καποιος εδω μεσα??? ισως να δημιουργουσαμε νεο τοπικ Emirates interview vs Etihad interview...???

Θα μπορουσε καποιος να μας ενημερωσει αν υπαρχει καποιο οριο στις συμμετοχες σε συνεντευξεις σε εταιρειες οπως οι Emirates και Etihad? Δηλαδη ποσες φορες εχει κανεις την ευκαρια να αποτυχει ?

Πολύ καλή ερώτηση!!Επίσης , γνωρίζει κανείς γιατί η ΕΚ ξαφνικά έκλεισε ολα τα open days που ειχε μεχρι το Μάρτιο???Στο sit της δέν υπάρχει τίποτα για open day ,αν και πριν λιγο καιρο είχε προγραμματισμένα open days και για το Μάρτιο...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.