Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
payneful_tales":1cx021z2 said:
που τους ενδιαφέρειπολύ όταν αναζητούν προσωπικό, δεν είναι τόσο η εμφάνιση αλλά η σοβαρότητα του χαρακτήρα που δείχνει κάποιος στο σύντομο διάστημα που αξιολογείται

Αυτα κανουν και χαλανε την πιατσα.... αστειευομαι καλη επιτυχια σε ολους οσοι συμετασχουν :great:

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας!!Καλή επιτυχία και σε σας σε ότι και αν κάνετε!
Ελπίζω την άλλη βδομάδα να επιστρέψω απο Αθήνα με καλά νέα και με πολλές πληροφορίες!!! :) :)

Γεια σου Alexandros ( IATA ),

Επειδη και εγω εχω φιλη στην ΕΚ που ειναι αεροσυνοδος, απ'οτι μου εχει περιγραψει η ιδια ειναι δυσκολα τα πραγματα στην Emirates οσον αφορα τις εργασιακες συνθηκες αλλα και την διαμονη στο Ντουμπαι γενικοτερα.

Εργαζεσαι παρα πολυ σκληρα, παρα πολλες πτησεις αναχωρουν μεσα στα αγρια μεσανυχτα και υπαρχουν μερικες πτησεις εξαιρετικα δυσκολες, π.χ. οι πτησεις προς Ινδια, Πακισταν, Ντακκα, Λαγος και Αγγλια ( λογω επιβατων ), και αλλες οπως Αθηνα, Κων/πολη οπου επειδη το πληρωμα γυριζει πισω την ιδια μερα, βρισκεται γυρω στις 15 ωρες στο ποδι ( flight time + duty time ).

H ζωη στο Ντουμπαι υπο καταλληλες προυποθεσεις ειναι ενα μεγαλο παρτυ, αφου πολλα ειναι τα χαπενινγκ που διοργανωνονται μεταξυ των πληρωματων, αρκει να μπεις στα πραγματα και να ξερεις προσωπα και καταστασεις. Το Ντουμπαι θα σε τρελλανει με την αφορητη ζεστη ειδικα μεταξυ Μαιου και Οκτωβριου, η ελλειψη πρασινου μπορει να σε κουρασει, οι οδηγοι στον δρομο ειναι σκοτωστρες, και ως ξενος δεν εχεις νομικα δικαιωματα αν εμπλακεις σε νομικες περιπετειες ( π.χ. τροχαιο με εναν ντοπιο ).

Να σιγουρευτεις οτι πραγματικα θα μπορεις να αντεξεις τετοιου ειδους καταστασεις, προτου παρεις καποιες αποφασεις.

Δες το παρακατω μπλογκ ενος Γαλλου που δουλευει σαν πληρωμα καμπινας εκει. Θα σε κατατοπισει καλυτερα για τις απαιτησεις της Emirates.

http://240plan.ovh.net/~redcandy/airboy ... abin-crew/

http://240plan.ovh.net/~redcandy/airboy/faq/

Πάλι χαμός!!! :shock: Το κάθε άτομο που εχει μπλοκ στο νετ,είτε δουλεύει ήδη στην ΕΚ,είτε πέρασε τη συνέντευξη,λέει διαφορετικά πράγματα!!!Μήπως σε κάθε χώρα είναι διαφορετικά?Εμένα όταν μου έστειλαν το email για το open day μου είπαν απλά να φέρω το CV μου και μία ολόσωμη φωτογραφία!!Άλλοι λένε να φέρω 8 ολόσωμες,6 διαβατηρίου,άλλες 2 σε casual ντύσιμο,4 σε business,κτλ... :? Τί να κάνω?Να πιστέψω αυτούς που πήγαν σε συνέντευξη, ή το email που μου έστειλε η EK?!?!?!
Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... :? Γι'αυτό και θα περιμένω το σάββατο μέχρι να μάθω πραγματικά πως είναι απο κοντά!!!!Εννοείται,περάσω δε περάσω θα σας δώσω ότι πληροφορίες θα έχω :)

Τοσες πολλες φωτο απλα για τη συνεντευξη???μαλλον λαθος καταλαβες...Προφανως ολες αυτες χρειαζονται σε περιπτωση που σε επιλεξουν...ειναι απλη λογικη...Εσυ θα παρεις τοσες οσες σου λεει το e-mail...

Καλησπέρα Αλέξανδρε... Κι εγώ έτσι κατάλαβα απ'όσα έχω διαβάσει φυσικά... Οτι αρχικά σου λένε να φέρεις μία ολόσωμη,εάν όμως φτάσεις μέχρι το τελικό στάδιο σου δίνουν κάποιο χρονικό όριο ή αν η συνέντευξη γίνεται σε 2 μέρες,να τους πάς κι άλλες πολλές... Αν διαβάσεις το site που σου έστειλα σε κάποια σελίδα (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά) αναφέρουν τα παιδιά οτι τους κόστισε ακριβά να πάνε να βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες.... Δεδομένου οτι εσύ είσαι απο Θεσσαλονίκη και δεν θα έχεις την ευκαιρία να πάς σπίτι σου θα σε συμβούλευα να πάς προετοιμασμένος... Δηλαδή να έχεις όλες τις φωτογραφίες που αναφέρουν και καλού-κακού πάρε μάζι σου ό,τι άλλο αποδεικτικό έχεις... π.χ. απολυτήριο λυκείου,πτυχία ξένων γλωσσών,σχολής κ.τ.λ. Η ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή,μπορεί να κάνω και λάθος... :great:

Αλέξανδρε καλή τύχη αύριο στην συνέντευξη, εύχομαι όλα να πάνε όπως επιθυμείς! :great: Περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου! :)

Σ'ευχαριστώ πολύ Fly_high αλλά κόπηκα... :cry: είμαι τόσο μπερδεμένος :| έγιναν τόσα πολλά πράγματα που δε μπορώ ακόμη να τα χωνέψω.είμαι off.
Παιδιά,όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι να το ρωτήσει.Θα απαντήσω με όσες πιο πολλές λεπτομέρειες γίνεται.!ούφφφ..... :(

Kαλημέρα. Μήπως θα μπορούσες να μας γράψεις αναλυτικά τη διαδικασία της συνέντευξης;

Καλημέρα Αλέξανδρε! Μην στεναχωριέσαι βρε... Κάθε εμπόδιο σε καλό... ;)
Θα μπορούσες να μας πείς κάποια πράγματα για την συνέντευξη?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.