Emirates cabin crew

Re: Emirates info

bhive":1i7uez0u said:
πιο κάτω γράφει τα εξής: PLEASE BE ADVISED: If you have already received this invitation and have attended an open day or an assessment for the cabin crew position within the last six months and/or have attended an interview within the last twelve months, kindly ignore this invitation. :!:

Έχεις δίκαιο. :( Δε το διάβασα όλο το mail.
Ευχαριστώ πολύ!

Γειά σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το ιπτάμενο προσωπικό. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω αίτηση αλλά δεν ξέρω πως λειτουργούν και πως είναι οι συνεντεύξεις. Θα μπορούσε κάποια κοπέλα που έχει περάσει από αυτή την φάση να με διαφωτίσει με την διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ, Έμμα

Ισις":283o8k4r said:
Καλησπέρα σας.

Μια απορία σχετικά με το Ref Number. Τι ακριβώς είναι; Μου χρειάζεται για το Open Day; Δεν υπάρχει στο μειλ που έλαβα, αλλά στο μήνυμα που μου στάλθηκε στο προφιλ μου στο site της ΕΚ. Εκεί αναφέρεται το Application Number, είναι το ίδιο;

To application number na exeis apo edo ke pera...

Cabin crew, θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι.

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, μετά από τις assessment days, να περνάνε σε final κοπέλες που δεν μιλάνε καλά αγγλικά, δεν έχουν την εμφάνιση που τόσα και τόσα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά να περιγράφουν, με το προσεγμένο στυλ -μαλλιά,νύχια κοκ- ή (αν και τραβηγμένο, έχω δει κ η ίδια περιστατικό) κοπέλες που βάζουν τα κλάματα από το άγχος, και προφανώς ανίκανες να ελέγξουν τον εαυτό τους υπό πίεση. Σε αντίθεση με άλλες που θα ήταν αναμενόμενο να συνεχίσουν. Σας αναφέρω συγκεκριμένα το περιστατικό, γιατί το έχω ακούσει κ από παλαιότερα ad, ότι προωθούνται κοπέλες χωρίς βάσεις στα αγγλικά. Και ρωτάω, που πήγε το fluency λοιπόν;;;

Και κάτι άλλο..

Ποιο είναι το σκεπτικό του "σε κόβω, αλλά δε σου λέω τι έκανες λάθος", ούτε καν σαν υπόνοια, για να το διορθώσεις την επόμενη φορά. Ποια είναι η θέση σας επάνω σε αυτό;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές οι υποψήφιοι απορούν για τις επιλογές των recruitment officers. Θα έπρεπε να έχετε παρακολουθήσει όλη την εκπαίδευση των recruiters για να καταλάβετε τις επιλογές που κάνουν. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να κάνουν λάθος επιλογές, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα άτομα που επιλέγονται είναι ικανά για αυτή τη δουλειά.
Είναι πάγια εντολή πολλών εταιρειών να μη δίνουν feedback στους μη επιτυχόντες. Αυτό γίνεται γιατί είναι φοβερό χάσιμο χρόνου να δώσεις πληροφορίες σε χιλιάδες ανεπιτυχόντες ,γιατί και πώς...

Καλησπέρα!θα πάω στο OD στις 7/12 και ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.Εχω ύψος 1.63 φτάνω κανονικά το 2.12 που πρέπει ειμαι ομως 45 κιλά.Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γιαυτο;Δεν εχω κάποιο πρόβλημα υγείας απλά πάντα ημουν αδύνατη.

Αν και δεν περίμενα να το πω πότε σε υποψήφια, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ. Το bmi σου είναι κάτω από 18, οπότε είναι μη αποδεκτό..

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να πήγε στο OD που έγινε τώρα στις 23/11 στη Θεσσαλονίκη;;; Να μας δώσει καμιά πληροφορία;;; τι προσέλευση είχε;;; πήραν αρκετά άτομα;; ή αν έχει κανείς να μας περιγράψει την δική του εμπειρία;;;;

Ευχαριστώ πολύ!Το προσπαθώ εδω και αρκετό καιρό ελπίζω να τα καταφέρω...αν και δεν εχω φτάσει ποτέ πάνω απο 47.

Περιμένουμε νέα από όσους πήγατε στο OD της Αθήνας σήμερα! :D