Egnatia Aviation

• Thread starter Thread starter EGNATIA STUDENT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πρίν 2 μήνες όταν κοίταζα σχολές μόνο κακά σχόλια άκουγα για τιν Εγνατία. Γιατί όλη αυτή η κακή φήμη? Πάντως ωράιο το DA-40D 8)

χθες εφερε και ενα καινουργιο simulator απο Γαλλια....τυπο δεν ξερω ομως...

καταπληκτικος....και προσφερει πλεον και mcc ...περιπου στα 2000 με 3000 οι πρωτες μου πληροφοριες...επισης σιγουρα θα μειωθει και το κοστος γενικα του atpl αφου καποια μαθηματα i r πιθανον να γινονται στο σιμ και οχι αεροπλανο.!....τελικα ολο τα χειροτερα λετε για την εγνατια οτι χρωσταει οτι θα κλεισει και αυτη ολο μας εκπλησει!!!παντως μακαρι να τα καταφερουν οι ελληνικες καδημιες μια μερα και να βγαζουμε και εγχωρια επαγγελματιες καλους πιλοτους φτιαχνοντας ενα ονομα στην αγορα!!!Βεβαια απο τη στιγμη που οι ελληνες ξενυτευονται αντε οι ελληνικες σχολες να φτιαξουν ονομα!!!Καλη η προσπαθεια τους μπορει να φτασουν και στο επιπεδο να ειναι οι καλυτερες σχολες παγκοσμιως αλλα επειδη ειναι ελληνικες ποτε κανενας μας δε θα τις εμπιστευτει!!!Παντως πρωτη φορα βλεπω κακη εταιρια να αναπτυσει το στολο της να παιρνει καινουρια αεροσκαφοι να εχει πολλους ξενους μαθητες η μαλλον μονο ξενους και αντε 3 με 4 ελληνες,ναγοραζει τετοιο σιμ...και αν δεν κανω λεθος μετα τη σεχοα ειναι η ρπωτη που προσφερει mcc edv στην ελλαδα!!
Καλη προσπαθεια παντως και ας μη τηνεπιλεξαμε σα σχολη!!

Μερικές φωτογραφίες του ALX υπάρχουν στο site της σχολής (link στη φωτογραφία πάνω δεξιά της αρχικής σελίδας) και εδώ https://www.airliners.gr/community/gallery/album.php?album_id=77.

Ήρθε στην σχολή στις 24/2/09 και θα εγκατασταθεί 2-6/2/09. Μένει η πιστοποίηση από την ΥΠΑ μέσα στον Μάρτιο.

Αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο την Ελληνική αγορά εκπαίδευσης κι ας πηγαίνουν οι Έλληνες έξω. Πάντως, οι ξένοι μαθητές έρχονται. Τώρα στόχος μας είναι και η συνεργασία / χρήση του sim και απο αεροπορικές εταιρίες.

Τα λέμε :)

Προσωπικά όσο έχω δει τα μάτια μου από τις 3 επισκέψεις που έχω κάνει αλλά και από τις τηλ επικοινωνίες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ θετικά... από κει και πέρα έχω μεγάλες προσδοκίες ότι όλα θα πάνε καλά στη σχολή ...περισσότερα "on the job"... 4+ σήμερα..ανυπομονώ για την πρώτη μου πτήση... :D

τα κρυφα κοστη ειναι ομως που πονανε πας για 55 και δεινεις 65000 ευρω στο τελος...ευχομαι να υπαρξει μια σχολη που να το καταργει ....και με φερεγγυοτητα να μιλα για φιξ τιμη!!

Πας στην FAS, 46.311ευρώ σου λέει, 46.311 πληρώνεις κι ας τελειώσεις σε 3χρόνια με 3πλάσια τιμή πετρελαίου, εργατικών, ασφαλίστρων, ανταλλακτικών, μισθών κλπ.
Υπάρχουν και μαγαζιά με τιμολογιακή αξιοπιστία!

κοίτα ακόμα και σε σχολές στο εξωτερικό...νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει δεν υπάρχει απόλυτα fix τιμή...το κόστος είναι για τις minimum ώρες που χρειάζεται κάθε rating (ppl/cpl..ktl) . Δεν μπορώ να σκεφτώ με πιο τρόπο θα μπορούσε να ήταν stadar η τιμή όταν κάποιος μπορεί πχ να τελειώσει το ppl στις 45h ενώ κάποιος άλλος θα χρειάζεται 55h... ακόμα και στο δίπλωμα για το αμάξι αν κάποιος κάνει παραπάνω ώρες από τις minimum θα πληρώσει...just my thought... :wink: