Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπερα οσο αφορα την ταξιδιωτικη ασφαλιση δεν νομιζω να ειναι κατι το σημαντικο ...για ποιο λογο να χρεωθεις εξτρα???

Οσο για τις τσαντες ωμου νομιζω μια μπορεις να παρεις...ετσι ειχανε κανει με το λαπτοπ

Καλα να περασετε¨) :great:

Σ' ευχαριστώ πολύ :great: Απλά επειδή δεν έτυχε να ταξιδέψω με την Εasy είπα να ρωτήσω και επειδή το ταξίδι στην ουσία θα κρατήσει 1,5 μέρα είπαμε να μην πάρουμε βαλίτσα.Επίσης επειδή το εισιτήριο είναι πάρα πολύ φτηνό ..λέω μήπως κρύβει καμιά "έκπληξη" :)

Θα σου προτεινα εαν εχεις την ευκαιρια να κανεις το speedy boarding...Στο Μιλανο οταν εφυγα μονο εγω το ειχα και διαλεξα αμεσα την θεση..α μην ξεχασεις να παρεις και κατι αεροπλανακια που προσφερουνε μεσα... :wink: :great:

Πρόσεξε γιατί η EasyJet μπορεί εύκολα να σου χρεώσει κάτι που δεν το έχεις σκεφτεί. Σαν χειραποσκευή μπορείς να έχεις μόνο μία (πχ η γυναικεία τσάντα, όσο μικρή και να είναι, πιάνεται για χειραποσκευή) και μάλιστα συγκεκριμένων διαστάσεων. Αλλιώς θα πληρώσεις έξτρα.

Πολύ σωστά οπότε πρέπει να υπάρχει χώρος για να μπεί στην κυρίως χειραποσκευή που πρέπει να είναι αυστηρά όσο ορίζει ο κανονισμός της easy.. Επίσης για μένα το speedy boarding είναι άχρηστο και περιττό έξοδο ειδικά όταν προσπαθούμε να πετάξουμε φτηνά. Θέση θα βρεί και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες να είναι στην έξοδο κινδύνου αφού οι επιβάτες της easy για κάποιο περίεργο λόγο τις αποφεύγουν. Καλύτερα να δώσει τα 20 ευρώ για μια βαλίτσα αν έχει σκοπό να κάνει πολλά ψώνια παρά αυτό.

Easyjet Winter Sale

Εκπτώσεις έως 30% σε όλες τις θέσεις και όλες τις πτήσεις για το διάστημα 2/2-13/7/2001. Κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 11/1/2011.

Μια ερώτηση σχετικά με το check ın της Εύκολης προς τους γνωρίζοντες σχετικά.
Η Easy δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης της κάρτας επιβίβασης (αυτή υπάρχει σε μορφή pdf) όπου αναφέρει πως δεν χρειάζεται να περάσεις από τα γκισέ, αλλά πηγαίνεις απευθείας στην πύλη αναχώρησης. Μέχρι εδώ καλά! Ωστόσο επειδή μου φάνηκε λίγο πρόχειρη η διαδικασία (μπορείς να την κάνεις όσες φορές θέλεις, να κατεβάσεις το αρχείο κλπ), χωρίς μια βαρύγδουπη ανακοίνωση του στυλ: το e-check in σου ολοκληρώθηκε και προχώρα παρακάτω, αναρωτιέμαι για την εφαρμογή της στα διάφορα αεροδρόμια και το πόσο μπορεί κανείς να βασιστεί σε αυτή τη διαδικασία αν τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Βλέπετε η άφιξη στον σιδηροδρομικό σταθμό του αεροδρομίου στο FCO είναι στις 6:23, το check in κλείνει στις 6:50, η πύλη λίγο αργότερα και ο έλεγχος ασφαλείας στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο παίρνει ώρα...

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις εκτυπωμένες κάρτες επιβίβασης της Easyjet.
Το μόνο που θα πρέπει λίγο να σε αγχώνει (με τους χρόνους σου) είναι ότι χρειάζεσαι αρκετό χρόνο από το σταθμό του τρένου μέχρι τις πύλες ελέγχου.
Επίσης, να γνωρίζεις ότι είναι πολύ αυστηροί με τις διαστάσεις των χειραποσκευών. Τις δοκιμάζουν ΟΛΕΣ στο σχετικό "καλούπι".

εμένα πάλι μέχρι τώρα δεν μου έχουν "βάλει" ποτε βαλίτσα στο σχετικό καλούπι αν και ήταν αρκετά σοβαρού μεγέθους τις περισσοτερες φορές.ανάλογα τον υπάλληλο :roll: