Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τραγικό..... έχασα πάσα ιδέα. :banana:

Δεν ξαναπετάω easyJet αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι. Ευτυχώς που ο Belavia μας άνοιξε τα μάτια.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Πρώτη φορά που πέταξα με την Εasy - ATH-FCO και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλά.Ευχαριστώ τα παιδιά που μου έδωσαν πληροφορίες για την εταιρία.Το ταξίδι ήταν αρκετά καλό, μικρά καθίσματα,κάθεσαι όπου θέλεις (ούτε στα ΚΤΕΛ δηλαδή!) αεροσυνοδοί για γέλια ( αξύριστοι - ακούρευτοι-άσχημοι ).Βέβαια για 60Ε πήγαινε/ελα δεν σε απασχολούν και πολύ αυτά.Τα αεροπλάνα γεμάτα με πληρότητα απο Αθήνα περίπου 80% και απο Ρώμη σχεδόν 100%.Το καλό είναι ότι μπορείς να κλείσεις εισιτήρια με λεωφορείο για Ρώμη μέσα απο το αεροπλάνο με 8€ και 15€ με επιστροφή ( στάση στο Βατικανό και τερματικό στο Terminal) Πάντως αν πηγαίνει κάποιος για λίγες μέρες μπορεί να πάρει μια μικρή βαλίτσα και να μην πληρώσει.Το θεικό ήταν στην επιστροφή, όπου ένας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ αφού του είπαν ότι η βαλίτσα του ήταν μεγάλη και δεν χωρούσε στο ειδικό κουτί έσπασε τις ρόδες της βαλίτσας μπροστά στην υπάλληλο ...τελικά εκτός ότι χάλασε την βαλίτσα πλήρωσε και από πάνω.Α ρε ΕΛΛΗΝΑ!

Naousaios":38grcpia said:
αεροσυνοδοί για γέλια ( αξύριστοι - ακούρευτοι-άσχημοι ).

Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, δε θα σε σώσει το όμορφο πλήρωμα αλλά το έμπειρο. Μην πέφτεις θύμα της εικόνας, που σου πλασάρουν διάφορες εταιρείες, αλλά της ουσίας των πραγμάτων (άσε που νομίζω ότι υπερβάλλεις με το να λες ότι ήταν "για γέλια").

Δεν θα διαφωνήσω με αυτό που λες.Αλλά μία εμφάνιση (όχι μοντέλα) περιποιημένοι θα μπορούσαν να ήταν.Τώρα για γέλια..δεν είπα ότι σκάσαμε και στα γέλια.Αλλά αεροσυνοδό με φαβορίτες άλα Κόκοτα και αφάνα πρώτη φορά έβλεπα :)

Πάντως στην Π.Α που ετίμησα επί 20 και πλέον μήνας οι αγυάλιστοι, αξύριστοι και ακομβίωτοι ήσαν αστέρια πιλότοι....κατά τα urban legends της πτέρυγας...

Φίλε dvixos, εκτός του ότι η τελευταία απάντησή σου, είναι τελείως άσχετη με το θέμα Easyjet, είναι και άσχετη με την πραγματικότητα. Στην ΠΑ που εγώ τιμώ επί 20 και πλέον έτη, οι αξύριστοι, αγυάλιστοι και ακομβίωτοι, όχι μόνο δεν είναι αστέρια, όχι μόνο δεν γίνονται urban legends, αλλά απλά θεωρούνται περίγελως. Δεν ξέρω τι ικανότητες έπρεπε να έχει ένας πιλότος επί Henry Farman για να θεωρηθεί αστέρι, αλλά από τότε που γεννήθηκαν οι τακτικές, τα flight manuals και το CRM & ORM, οι άπλυτοι είναι για να γελάμε οι υπόλοιποι.

Τώρα, όσον αφορά την εσωτερική κατανάλωση, ναι, και εμένα μου αρέσουν οι αμφισβητίες και οι μάγκες. Μου αρέσει που χτυπάνε τη γροθιά στο μαχαίρι και δείχνουν στα αφεντικά ότι δεν είναι πρόβατα. Αρκεί να μην είμαι επιβάτης σε μέσο που αυτοί πετάνε...

Συγνώμη για το δηκτικό τόνο της απάντησής μου, αλλά πιστεύω πως τέτοιες απόψεις δυσφημούν την ΠΑ και εμένα προσωπικά.

Επειδή είμαστε Off topic ανέφερα οτι αυτά ελέγοντο πρό 17 ετίας. Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα. Τα σημείωσα ώς urban legends-δεν τα υιοθέτησα. Νομίζω οτι θα ήταν καλύτερα να μου τα έλεγες όσο δηκτικά θες αλλά ιδιωτικώς. Θα σου γράψω ιδιωτικώς λοιπόν για να μην κουράζουμε με off topic.

Έχασα κάποιο επεισόδιο;Από πότε πήγε η χρέωση βαλίτσας στην ΕΖΥ 15ευρώ η διαδρομή,δλδ ενα 30άρι το ταξίδι!!!??? :shock: Δεν θυμάμαι καμιά ανακοίνωση ούτε κάποιο ποστ..εκτός αν δεν το πρόσεξα..Την πρωτοχρονιά με ΕΖΥ ανέβηκα Λονδίνο και ήταν ακόμα στα 11Ε..Τι πακέτο ήταν τούτο α λά Ryanair method..!!!

και γω μόλις πριν έκλεισα με την πορτοκαλιά και η χρέωση για μπαγάζι ήταν 30 ευρώ.τρέλα πουλάνε.μονο loco δεν είναι πλέον.