Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέρει κανένας πως προκύπτουν οι τιμές για τις χρεώσεις του Speedy Boarding; Το ρωτάω αυτό γιατί η τιμή του π.χ. στην διαδρομή SKG-LGW είναι 11.00 Ε ενώ στην διαδρομή ΑΤΗ-LGW είναι 9.25 Ε. Σαν γεγονός μου φαίνεται παράλογο, μιας και στην Αθήνα η επιβίβαση γίνεται μέσω φυσούνας ενώ στην Θεσσαλονίκη χρησιμοποιείται λεωφορείο ...

Αυτό που πληρώνεις είναι η προτεραιότητα έναντι των άλλων και όχι τον τρόπο επιβίβασης (αφού όλοι οι επιβάτες θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο μέσο και αυτό έχει ήδη χρεωθεί)

Το καταλαβαίνω αυτό που αναφέρεις, αλλά κάποιος που πληρώνει το Speedy Boarding στη Θεσσαλονίκη υπάρχει περίπτωση να μην επιβιβαστεί απο τους πρώτους. Αυτό αναγράφεται κ στα ''ψιλά γράμματα'', απλά μου φαίνεται περίεργο κάποιος να πληρώνει παραπάνω για μια υπηρεσία που ίσως απολαύσει από κάποιον που σίγουρα θα την απολαύσει.

Ποσο κοστιζει ενα γευμα κατ την διαρκεια της πτησης??

metanastis83":nyb087b9 said:
Το καταλαβαίνω αυτό που αναφέρεις, αλλά κάποιος που πληρώνει το Speedy Boarding στη Θεσσαλονίκη υπάρχει περίπτωση να μην επιβιβαστεί απο τους πρώτους. Αυτό αναγράφεται κ στα ''ψιλά γράμματα'', απλά μου φαίνεται περίεργο κάποιος να πληρώνει παραπάνω για μια υπηρεσία που ίσως απολαύσει από κάποιον που σίγουρα θα την απολαύσει.

Δεν ξέρω τι κάνουν στο SKG πάντως όσες φορές υπήρχε λεωφορείο έξω, τα Speedy Boarding πάνε με το πρώτο δρομολόγιο και ύστερα οι υπόλοιποι.

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στην πορτοκαλιά καθώς απ' τη μία σκοπεύουν να εντείνουν τον ανταγωνισμό με μεγάλους παίκτες σε μεγάλες αγορές (Λονδίνο, Παρίσι, Γενεύη) προσπαθώντας να τραβήξουν business κίνηση με μεγαλύτερες συχνότητες και το flexifare σύστημα (είχε αναφερθεί η δοκιμαστική λειτουργία του εδώ) ενώ απ' την άλλη έπεσε (έξοδος απ' το Ελσίνκι) και θα συνεχίσει να πέφτει τσεκούρι σε μη αποδοτικά δρομολόγια.
:arrow: CAPA

Παιδια αυριο πεταω με την ευκολη και ηταν προγραμματισμενο να εχω και συνταξιδιωτη. Τελικα δεν θα ταξιδεψει και δεν θα γινει αλλαγη καθοτι ειναι ασυμφορη, απλα θα το αφησω να χαθει το εισητηριο. Θα εχω καποιου ειδους επιπτωση που δεν θα παρουστιαστει ο ετερος ταξιδιωτης του booking??

Καμία. Μας είχε τύχει σε παρέα 4 να λείπει ο 1 από ATH>MXP>MAD και πίσω μα όλα ΟΚ.

Ευχαριστω πολυ latinsoapsfever για την αμεση απαντηση. :great: