Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και εγώ νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα . Βασικά θα ρίξω ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσω κιόλας και αν χρειαστεί πάω από τον Βενιζέλο για αλλαγή .

..Αν και το Mr k Ms είναι τίτλος προσφώνησης νομίζω και δεν προσδιορίζει φύλο ή κάποιο χαρακτηριστικό-δεδομένο του διαβατηρίου.

Δεν υπαρχει προβλημα το επιβεβαιωνω και εγω.

Πριν απο κανενα 3μηνο πετουσα για Μαλτα απο Gatwick και δυστυχως με ειχαν bookαρει ως Ms...
Μια επισκεψη στο counter της Easy και 3 λεπτα αργοτερα ημουν ετοιμος να επιβιβαστω.

Αν πάω Βενιζέλο έχει γραφειάκι εκεί η έυκολη ? Γιατί νομίζω ότι δεν έχει και θα πάω άσκοπα :cry:

Το ότι η Easyjet εξακολουθεί να μου στέλνει ειδοποίηση για να προσθέσω στοιχεία ταυτότητας για μια πτήση προς το Η.Β. (έχω ήδη δώσει αριθμό αστυνομικής ταυτότητας) πρέπει να με ανησυχεί, ή το mail φεύγει αυτόματα ανεξάρτητα από το αν το έχεις κάνει;

@ lewton

Καλησπέρα! Πέρσι πέταξα με Easyjet για LGW και μου έστεΙλαν ακριβώς το ίδιο mail...Δεν πρόσθεσα κάποιο παραπάνω στοιχείο και πέταξα κανονικά! Οπότε δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα...

το μηνυμα συνεχίζει και το βγαζει παρολο που εχεις δωσει στοιχεια.δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με ταυτότητα κανονικά :great:

Σας ευχαριστώ και τους δύο. :great:
Έχω ολοκαίνουρια κολαριστή ταυτότητα και θέλω να τους την τρίψω στη μούρη.

Γεια σας,

Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις που σε κάποιους ίσως φανούν χαζές αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
Έχω κλεισει εισητηρια με την εταιρία για Αθήνα - Μιλάνο και επιστροφή. Θα μπορώ να ταξιδέψω με την ταυτοτητά μου έτσι? Δεν χρειάζεται διαβατήριο (;).
Επισης θα υπάρξει πρόβλημα με το ότι είναι ελαφρά χαλασμένη η πλαστικοποίηση;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Καλώς ήρθες,
δεν θα έχεις πρόβλημα, αρκεί να μπορεί να διαβαστεί το όνομα σου και να μην είναι σε άθλια κατάσταση..