Easyjet

Μου έστειλε και e-mail η Easyjet ότι θα πρέπει να δηλώσω αριθμό δελτίου ταυτοποίησης (η ορολογία δική μου :D ) πριν την πτήση, αλλιώς δε θα μπορώ να πετάξω!
Έχω λόγω να βάλω διαβατήριο αντί ταυτότητας; Συνήθως το διαβατήριο το ξεχνάω ενώ η ταυτότητα είναι μόνιμα πάνω μου. Την έχω ολοκαίνουρια, με τα στοιχεία εκτυπωμένα και όχι χειρόγραφα. Αν πήγαινα Stansted μπορεί να την περνούσαν για ψεύτικη αν κρίνω από αυτά που έχουν γραφτεί στο παρελθόν για το εν λόγω αεροδρόμιο, αλλά δυστυχώς θα περάσω μόνο από Gatwick και Luton.

Εχει βγαλει αυτη τη φημη το Stansted...αναρωτιεμαι γιατι :D και νομιζα οτι ημουν ο μονος που ειχε προβλημα.

Βαλε ταυτοτητα...αν σου πουνε τπτ πες τους τα παραπονα σας στο Ελληνικο προξενειο...αν το συνεχισουν, που δεν νομιζω, ρωτα τους αν κανουν profiling κ αν εχουν προβλημα που δεν εισαι Αγγλος, γενικα μην τους αφησεις να παρουν το πανω χερι ;)

Εξαλλου δεν κανουν cross check οποτε και στοιχεια ταυτοτητας να ειχες βαλει μπορει να πεταξεις με το διαβατηριο... Προσωπικα το εχω κανει 10αδες φορες με Ryanair και online check in (ποτε στο check in desk παντως).

Το τελευταίο σου σχόλιο (ότι δεν κάνουν cross-checking μου έδιωξε ένα άγχος).
Έχω συνηθίσει να παίρνω ότι βρίσκω πρόχειρο από τα δύο. :banana:

Τα (ψιλο)βρήκανε λοιπόν οι 2 πλευρές έστω και με δικαστήρια. Καιρός ήταν γιατί είχαν κολλήσει με τα εσωτερικά τους ενώ ο χρόνος τρέχει. Ένα ενδιαφέρον άρθρο-ανάλυση για την ουσιαστική σημασία της απόφασης και την επόμενη μέρα που αφορά, τι άλλο, περιορισμό στα κόστη.
:arrow: WSJ

ΥΓ
Οι μόνοι που δεν έχουν παράπονο είναι οι δικηγορικές εταιρείες. Μια χαρά τους έκατσε η διαμάχη :twisted:

Ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η Easyjet το άνοιγμα βάσης στη LIS..Φιλοδοξεί να φθάσει τα 7 αεροσκάφη και θα προσθέσει στα 15 δρομολόγια που ήδη εκτελεί άλλα 10 (ελπίζω και το ATH-LIS, γιατί η TAP προς το παρόν κοιμάται...). Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν το W11 όμως, γεγονός που δίνει το αβαντάζ στη Ryanair να ανοίξει βάση το καλοκαίρι του 11, όπως είχε εκδηλώσει επιθυμία.

http://corporate.easyjet.com/media/late ... 10-en.aspx

Ερώτηση κρίσεως και όποιος ξέρει ας βοηθήσει.

Έκλεισα με εύκολη Ιανουάριο Αθήνα-Βερολίνο-Αθήνα. 2 άτομα εγώ και η φίλη. Αλλά ο λακαμάς έβαλα Ms στο όνομα μου και Mr στης φίλης !
Σκέφτηκα ότι λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα αλλά ρωτάω εδώ αν έχει τύχει σε κάποιον μήπως χρειαστεί να κάνω αλλαγή στοιχείων == €50 ( νομίζω ?)

Αν σε παρει η βολτα απο το Βενιζελο το επομενο διαστημα μπορεις να πας απο τα γραφεια της Easyjet!
θα στο διορθωσουν και θα σου δωσουν και εκτυπωμενη την διορθωμενη κρατηση χωρις καμια επιβαρυνση!
Κι εγω σε μια αντιστοιχη κρατηση MAD-RAK ειχα γραψει το επιθετο της φιλης μου (ANRITSOU) αντι ANDRITSOU
και μου το διορθωσαν χωρις μαλιστα να τους δειξω καν ταυτοτητα!
Αν θες καλου κακου κρατα και τις ταυτοτητες μαζι!

Δεν ξέρω αν αυτό που λέει ο red_9fly ισχύει, αλλά ό,τι κι αν κάνεις, κάνε το γρήγορα. Εγώ έκανα λάθος σε κράτηση σε κάποια άλλη loco (σχεδόν της ίδιας νοοτροπίας είναι όλες τους πάντως) και μου ακύρωσαν την κράτηση μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Μετά περίμενα 5 εργάσιμες μέχρι να μου επιστρέψουν τα λεφτά στην πιστωτική και να κάνω νέα κράτηση... Δεν νομίζω πως με την easyjet υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά σου προτείνω να κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

edit : Μόλις παρατήρησα τον αριθμό των δημοσιεύσεών μου :evil:
Να μείνω ανενεργός για λίγο; :twisted:

amoydar δεν υπάρχει πρόβλημα. Μου έχει τύχει να κάνω κι εγώ το ίδιο λάθος και δεν υπήρχε ποτέ κάποιο πρόβλημα στο check-in.