Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
mtsagk":lo4f0iep said:
παιδια ειμαι gold member star alliance

mtsagk":lo4f0iep said:
και χωρίς να μου καταχωρηθούν μίλια στην miles + bonus, χωρίς να έχω pass στις ουρές, χωρίς priority στις αποσκευές, χωρίς να έχω εξασφαλισμένη θέση κλπ...

Cross":lo4f0iep said:
Το από που βγαίνει το Cross δεν το πέτυχες, πρέπει να σκεφτείς λίγο πιο λογικά και ψύχραιμα και θα το βρεις, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Επίσης, δεν με απασχολεί καθόλου τι θα κάνεις στο ταξίδι σου, είναι κρίμα όμως να ταξιδεύεις για αναψυχή και να είσαι μέσα στη μιζέρια.

Πραγματικά δεν ξέρω αν απορώ πιο πολύ με την ξιπασιά του mtsagk ή με την απίστευτη υπομονή του cross. :?

νομίζω το καλύψαμε το θέμα που στο κάτω κάτω ήταν και off topic. Φτάνει ως εδώ!!!

spotterakis":1065xz5t said:
Kαι επειδή αρκετά ξεφύγαμε,ας επανέλθουμε με τα πρώτα νέα του 2014..Ήδη ανέβασε τις πτήσεις μέχρι 15 Ιουνίου 2014..Μεγάλες διαφορές δεν βρήκα με εξαίρεση ότι σταματάει το ATH-FCO από 28.3.14 και μετά...Επίσης το ΑΤΗ-ORY το έχει 3,6,7...Φαντάζομαι,την υψηλή σεζόν θα αυξήσει συχνότητες...

Από SKG...what did you have John,what did i have always.... :D
To SKG-BSL το κάνει 1,3,6 (αντί 1,4,6) απτην αρχή του εαρινού προγράμματος όπως και 6w το SKG-LGW..Εξυπακούεται ότι έχουμε πολύ ψωμί ακόμα για προσθαφαιρέσεις δρομολογίων...
Από 31 Μαρτίου 2014 αναβαθμίζει και το Αθήνα-Βερολίνο σε 12345.7.

Βάση στη Νάπολη από τον Απρίλιο και 5 νέα δρομολόγια εκ των οποίων 2 στην Ελλάδα, CFU, JMK...Λέτε στο εγγύς μέλλον να αναλάβει και το NAP-ATH της AP;

NAP-CFU 07:10-09:25 (37)
CFU-NAP 10:05-10:20 (37)

NAP-JMK 09:20-12:20 (25)
JMK-NAP 13:00-14:00 (25)

http://corporate.easyjet.com/media/late ... sc_lang=en

Re: Transavia στην Ελλάδα

Εχουμε και λέμε απτα νέα δρομολόγια, για Ελλάδα: HER-EDI 2,6 από 1η Απριλίου (απτις 26 μπαίνει το Σαβ), KGS-GLA 2,6 από 5 Απρίλη..Και απτα ενδιαφέροντα..LGW-CDG, LGW-NCL 2daily από 30 Μαρτίου...Και τα 2 πολύπαθα και αμφίβολης αποδοτικότητας...ειδικά το Παρίσι ελέω Eurostar...

http://www.easyjet.com/en/book/new-rout ... he-uk-2014

Γειά σας φίλοι μου. Έχω κλείσει δυο εισιτήρια με την Easyjet για Λονδίνο και με προτρέπει να κάνω διαδικτυακό check in. Επειδή ειναι η πρώτη φορα που θα πετάξω μαζί της, και ως ¨ψάρι¨, θα ήθελα να με ενημερώσετε αν είναι οπωσδήποτε απαραίτητο να γίνει μόνο μέσω internet το check in και όχι στο αεροδρόμιο. Η ερώτηση μου ισχύει και για το Ελ. Βενιζέλος και για το Gatwick.

Γεια χαρά φίλε Μάριε.
Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό το online check in στην easyjet όπως στη ryanair, μπορείς να το κάνεις κανονικά στο αεροδρόμιο χωρίς επιπλέον χρέωση.
Οι μόνες διαφορές είναι ότι αφενός θα επιλέξεις τις θέσεις που θέλεις στο αεροσκάφος, αν δεν το έχεις ήδη κάνει με χρέωση όταν τα έκλεισες, και δε θα πάρεις ό,τι έχει μείνει διαθέσιμο, όπως συμβαίνει στο αεροδρόμιο μιας και το online check in της easyjet ξεκινάει 1 μήνα πριν την πτήση και αφετέρου θα γλιτώσεις την ουρά του counter, αν δεν έχεις αποσκευή, ή, αν έχεις, θα περιμένεις σε μικρότερη ουρά για drop off, τουλάχιστον όσον αφορά το Gatwick (στην Αθήνα η κίνηση στα counters της easyjet είναι γενικώς μάλλον υποτονική).

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την τόσο περιεκτική απάντηση σου!! Χρησιμότατες οι πληροφορίες και για το drop off στο Gatwick!!

Δεν ξέρω σχεδόν κανέναν που να πετάει με Easyjet (και το "αεροδρόμιό μου" είναι κατά βάση βάση της Easyjet) και να μην κάνει check-in τουλάχιστον μερικές μέρες νωρίτερα.

Αν πας να κάνεις check-in στο αεροδρόμιο ετοιμάσου να κάτσεις σε μεσαίο κάθισμα (εκτός αν το αεροπλάνο δεν είναι γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο).

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, έκανα το check in και για τις δυο πτήσεις και όλα καλά!!