Cross":2vnsf0ov said:
τσιγκουίνοι που τρέμουν να δώσουν €2,5 για ένα μπουκάλι νερό
:shock:
τώρα τι να απαντήσω σε αυτό?
ξαναδιάβασέ το, ρίξε λίγο κρύο νερό στο προσωπάκι και σύνελθε φίλος. το νερό είναι βασικό αγαθό και αρνούμαι να το πληρώνω τόσο. είναι κακό?
το cross βγαίνει από το cross check ή από το cross dresser?
τεσπά, επειδή είναι αλήθεια ότι διακρίνω ένα υφάκι στο φόρουμ(και καλά μπαίνω σε αεροπλάνο κι ετσι) θα ήθελα να πω ότι απλά εγώ αυτά τα λεω και τα ρωτάω για τον παρακάτω λόγο:
έχουμε ένα φθηνό εισητήριο. ΟΚ.
82,6 ευρώ.
χμμ έχω εθνοκας και άρα ιντερνετ αγορές γιοκ. + 2 ευρώ. πάμε στα 84,6.
μετά, ε εντάξει 5 μέρες θα κατσω. με μπακπακ θα την περάσω? ας προπληρώσω και μια αποσκευή: +34, πάμε στα 118,6
δεν κλείνω και μία θεσούλα να μαι κομπλε? 4 ευρώ είναι: 122,6
Μετά η χειραποσκευή μου είναι λίγο μεγαλύτερη από το κουτι της easyjet. ωπ τι κάνω?αγοράζω και τσαντούλα για να ταξιδέψω φθηνά?
Μετά
το αεροπλάνο φεύγει 6 το πρωί από το αεροδρόμιο. Πως θα πάω? δεν χτυπάω και ένα ταξί για το αεροδρόμιο(εξάλλου έχω γλιτώσει από τη φθηνή πτήση που έκλεισα)? +35Ε ή
το αεροπλάνο φθάνει 23.30 + 1 ώρα τακτοποιήση στο ξενοδοχείο, 12.30 ώρα για ύπνο = τσάμπα μία διανυκτέρευση, πες 50 ευρώ, έχουμε φτάσει στα 203,6Ε
επίσης δεν υπάρχει lounge, ο cross που δεν είναι και τσιγκούνης θα χτυπήσει ενα σαντουιτσακι με αναψυκτικο, 6 γιούρα x 2 αεροδρόμια = 12
άρα φθάσαμε στα 215,6Ε
μέσα στο αεροπλανάκι δεν θα πάρει και κανα νερό ακόμη η καφέ? 5 x 2 =10 άρα τελικό 225,6Ε
και χωρίς να μου καταχωρηθούν μίλια στην miles + bonus, χωρίς να έχω pass στις ουρές, χωρίς priority στις αποσκευές, χωρίς να έχω εξασφαλισμένη θέση κλπ...
και ταξιδεύοντας και με δευτεράτζα-φθηνή αεροπορικη.
τις ημέρες που έκλεισα η air france το έχει 231Ε.
Όλα αυτά τα γράφω με σκοπό να δείξω το εξής:
έγω δεν είχα σκοπό να πάω EDI. πήγα λόγω EZY. Αλλά αν ταξιδεύεις με φθηνή αεροπορική, προσπαθείς να κρατήσεις το φθηνή. Αλλιώς πας με κανονική και ξεμπερδεύεις. Ειδικά αν έχεις προνόμια.
και ναι θα κάνω το οτιδήποτε για να μην πληρώσω ουτε σεντ στην EZY πέραν του μπιλιέτου. και νερό στη χούφτα άμα λάχει. μην σου πω ότι θα ζητήσω από τον διπλανό μου και καμια γουλιά.