Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό το ORY-ATH είναι ένα ανέκδοτο με την U2... Τον επόμενο μήνα οι τιμές στο 1way είναι από 270Ε μέχρι 511Ε (ναι καλά διαβάσατε 511Ε το 1 way χωρίς βαλίτσες κοκ), μέση τιμή δε είναι τα 350Ε... Ξέρω ότι είναι high season (αν είναι τα μέσα Ιουλίου) αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί μ@λ@κες που θα πληρώσουν αυτά τα φράγκα για να πετάξουν στις 6 το πρωί (που σημαίνει και ταξί)...Πώς να μην το γεμίζει μετά το Α321 ο Βασιλάκης; Με 200Ε το δίνει το κάθισμα (και το γεύμα, την βαλίτσα, τα μίλια, τις γλαροπούλες)...

Κλασσικά, easyjet τελευταία στιγμή σε high season... Πέρσυ είχα πετάξει ORY πάντως και πλήρωσα πηγαιν-έλα 105€ μέσα Οκτώβρη. Ταξί δεν υπάρχει λόγος, υπάρχει μέχρι αργά λεωφορείο αν με βοηθάει η μνήμη μου (να το http://air-travel.discoverfrance.net/ory_info.shtml#Citybus ).. Ε μετά ένα 3ωράκι στο χαμηλά φωτισμένο ρομαντικό Orly δεν αξίζει; :p :banana:

flesland":8qc6dn2q said:
Συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό το ORY-ATH είναι ένα ανέκδοτο με την U2... Τον επόμενο μήνα οι τιμές στο 1way είναι από 270Ε μέχρι 511Ε (ναι καλά διαβάσατε 511Ε το 1 way χωρίς βαλίτσες κοκ), μέση τιμή δε είναι τα 350Ε... Ξέρω ότι είναι high season (αν είναι τα μέσα Ιουλίου) αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί μ@λ@κες που θα πληρώσουν αυτά τα φράγκα για να πετάξουν στις 6 το πρωί (που σημαίνει και ταξί)...Πώς να μην το γεμίζει μετά το Α321 ο Βασιλάκης; Με 200Ε το δίνει το κάθισμα (και το γεύμα, την βαλίτσα, τα μίλια, τις γλαροπούλες)...
Όντως είναι ακριβοί οι ναύλοι, αλλά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Έψαξα μέσα στις επόμενες τριάντα ημέρες και διάλεξα τους ακριβότερους ναύλους της easyJet. Ήταν για αναχώρηση από Αθήνα στις 30 Ιουλίου με επιστροφή στις 2 Αυγούστου. Η easyJet με βαλίτσα και επιλογή αριθμημένης θέσης στοιχίζει €827,98, η Aegean €816,20 και η Air France €645,20. Ναι μεν η easyJet είναι η ακριβότερη, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αισθητά φθηνότερη η Aegean. Ποιοι αγοράζουν αυτά τα εισιτήρια; Δε γνωρίζω. Σίγουρα πάντως και οι τρεις εταιρείες θα γεμίσουν τα αεροπλάνα τους και αυτό το καλοκαίρι.

Να διευκρινίσω ότι έκανα την έρευνα μόνο για 1way στο δρομολόγιο PAR-ATH. Επίσης δεν κοίταξα μέσω του επίσημου site της Aegean (αν έκανες αυτό Cross) αλλά μέσω skyscanner που δίνει 230Ε κάποιες μέρες για Α3.

Όπως και να'χει το πρόβλημα μου είναι και η Aegean και η Easyjet και όλες οι υπόλοιπες, με όλη την ευελιξία των ημερών και των ωρών και με 4-5 αεροδρόμια που κοιτάω για ηπειρωτική Ελλάδα (πχ ATH,SKG αλλά και τα νέα φρούτα KLX,VOL) και όχι μόνο direct, θέλω ένα 600αρι μέσα στο νερό για να φτάσω Ελλάδα. Στο τέλος θα αγοράζω πακέτα και εγώ για την Κω ή θα πάω στην Ταϊλάνδη που κοστίζει το ίδιο και θα στέλνω κάρτες στους δικούς μου :rolleyes:

Πλάκα πλάκα, αν υπηρχε η Hellas Airlines, θα έκλεινες ένα τσαρτεράκι για Ρόδο και μετά ο Ραλάκης θα σε πήγαινε Αγχίαλο :mrgreen:

Την Transavia την τσέκαρες;

Λίγο πάντως που είδα γενικά τιμές, είναι όντως πιασοκωλέ, high season βέβαια αλλά με τα ίδια λεφτά κλείνεις 7ημέρο ΑΙ σε 5στερο...

Σε περίπτωση που υπάρχει κανείς που δεν το ξέρει ακόμα,λέμε τώρα,η easy μέχρι 31 Αυγούστου πετάει έξτρα ATH-MXP 2,4,6 στις 2215 και στις 2130..(αθόρυβα τοβαλε..)

Σϋμφωνα με το πάντα ψαγμένο και έγκυρο tlobby, η ΕΖΥ ετοιμάζει βάση στο HER καλοβλέποντας και πτήσεις εσωτερικού. :cool:
:arrow: http://tourismlobby.blogspot.gr/2013/07/easyjet.html#.Ufjgkaxh8yU

Παρεπιπτόντως, η ΕΖΥ πριν κανα 2 βδομάδες ήταν και εδώ στη Ρόδο για συζητήσεις περί επέκτασης της, άγνωσται αι λοιπαί λεπτομέριαι ενώ έχουν περάσει και η Dart Group και η Norwegian στην οποία και έγινε πρόταση να κάνει πτήσεις εσωτερικού.

παιδια ειμαι gold member star alliance και αν και σνομπαρα την easyjet αποφασισα να ταξιδεψω για πρωτη φορά με αυτή για εδιμβούργο. στην online πλατφορμα μου ζητάει τα στοιχεία ταυτότητας. θα ταξιδεψω με ταυτότητα. στο σημείο που λεει ημερομηνία λήξης δεν συμπληρώνω τίποτα έτσι?

μπορώ να κάνω check in κανονικα?

mtsagk":40bp5858 said:
παιδια ειμαι gold member star alliance και αν και σνομπαρα την easyjet αποφασισα να ταξιδεψω για πρωτη φορά με αυτή για εδιμβούργο. στην online πλατφορμα μου ζητάει τα στοιχεία ταυτότητας. θα ταξιδεψω με ταυτότητα. στο σημείο που λεει ημερομηνία λήξης δεν συμπληρώνω τίποτα έτσι?

μπορώ να κάνω check in κανονικα?
Εγώ τις 2 φορές που πήγα στο "Νησί" με Easyjet έβαλα την ημερομηνία έκδοσης +10 χρόνια.
Και τις 2 φορές κανείς δεν έδωσε σημασία στο check-in ή στην επιβίβαση (σαν να πετούσα από Γενεύη προς οποιαδήποτε πόλη που είναι στο Σένγκεν).