E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αλλά ίσως η ανταπόκρισή σου για Λονδίνο δεν ήτανε ακόμα ανοιχτή.

Η μήπως έχεις αριθμό εισιτηρίου της BMI? Γιατί σε παρόμοιες περιπτώσεις (πτήση Α3, εισιτήριο LH) κι εγώ κάποιες φορές είχα πρόβλημα με online check-in.

η δευτερη πτηση απο Αθηνα-Λονδινο ειναι με codeshare BMI...... η πρωτη ομως ειναι κανονικα με Α3.

Ξερετε αν υπαρχει καποιο site οπου μπορω να δω το seat map απο τα Α321 της Aegean?

Εχω βρει ενα,αυτο http://www.seatplans.com/airlines/Aegea ... ns/A321-10,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστο ή οχι,οποτε ειπα να ζητησω και τη βοηθεια του κοινου :D

Εφοσον ειναι αυτο,ποιες θεσεις θα ηταν καλυτερο να διαλεξω,για καποια περισσοτερη ανεση και να εχουν και παραθυρο?
Ας πουμε οι 10Α/Ε και οι 23 Α/Ε ειναι περισσοτερο ανετες απο τις υπολοιπες και εχουν και παραθυρο?

Ευχαριστων για τις απαντησεις.

Όλη η σειρά 9 είναι στην πόρτα κινδύνου και έχεις απλωμένα τα πόδια σου αλλά το παράθυρο που έχει η πόρτα είναι ένα μικρό στρογγυλό τζαμάκι. Οι 10Α και 10F δεν έχουν κάθισμα μπροστά τους και έχουν και κανονικό παράθυρο, οπότε είναι η καλύτερη επιλογή. Άνετα είναι και οι 24Α&F, που είναι σαν τη 9, απλώνεις πόδια αλλά το παραθυράκι στην πόρτα είναι ένα μικρούλι στρογγυλο.
Κρίνεις και επιλέγεις,
Αυτά

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Οι 24A/F έχουν παράθυρο κανονικά στα Α321?

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Γεια χαρά παιδιά :)
Κάνω πάντοτε check-in στο αεροδρόμιο αλλά αυτή τη φορά λέω να πρωτοτυπήσω και να κάνω από το web :D Η πτήση μου είναι από Αθήνα για Βερολίνο μέσω Φρανκφούρτης. Το Αθήνα-Φρανκφούρτη (Aegean) μού βγάζει κανονικά για επιλογή θέσης αλλά δε γίνεται το ίδιο στο Φρανκφούρτη-Βερολίνο (Lufthansa). 1) Αν τελικά κάνω το check-in, θα με τσεκάρει και για τα δύο σκέλη; 2) Επιλογή θέσης στο δεύτερο σκέλος μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ :)

Εμένα μου άφησε σε παρόμοιες περιπτώσεις να κάνω check-in και για τις δύο πτήσεις, εάν το online Check-in για την ανταπόκριση της LH ήτανε ήδη ανοιχτό. Διαφορετικά μπορείς να κάνεις μόνο το Check-in για την πτήση της A3 και αργότερα ξεχωριστά για την πτήση της LH μέσω της ιστοσελίδας της LH. Εκεί μπορείς να επιλέξεις και τη θέση (εάν γίνεται και μέσω της A3 δεν ξέρω).

Επειδή έχω ίδια περίπτωση με SKG-DUS,DUS-PRG..Ενώ η Α3 σε αφήνει 48ωρες πριν και έκανα ηδη τσεκ-ιν,στο 2ο σκέλος δεν μου'δινε θέση να επιλέξω,απλά μετα στην εκτύπωση της καρτας επιβίβασης την έβγαλε έτοιμη..Μπορώ να μπω να την αλλάξω από το σάιτ της LH στο 24ωρο?

Ναι, γίνεται. Το έχω κάνει με επιτυχία.

Παιδιά θέλω να μας λύσετε μια απορία.
Στο αεροδρόμιο Αθηνών προσπάθησαν να κανουν check-in ,όμως για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να διαλέξουν θέση στο αεροσκάφος .
Το μηχάνημα αυτήν την δυνατότητα δεν τους την έδινε.
Η πτήση ήταν Αθηνά- Σαντορίνη.Γιατί δεν μπόρεσαν να διαλέξουν θέση ;
http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirof ... erodromio/