Angel Aviation
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- FIN
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGSA
Τις καλησπέρες μου από το βροχερό DUS. Οι γιορτές τελειώνουν, και σύντομα γυρίζω Χανία, με A3 (τι άλλο τέτοια εποχή). Η Ερώτηση μου είναι το web checkin, καθώς η δεύτερη πτήση μου (ATH-CHQ) είναι με ΟΑ. (κλεισμένο ενα εισητήριο μέσω του site της Α3). Σε επικοινωνία μου με την εταιρία, αν μπορώ να κάνω web checkin και για τις 2 πτήσεις μου έδωσαν απλα την απάντηση οτι για το δευτερο σκέλος δεν μπορώ να κάνω check in μέσω νετ γιατί στο σύστημα δεν εμφανίζεται η απεικονιση του αεροσκάφους. Δεν μου απάντησαν όμως τις εναλακτικές μου. και σε μετερώτηση δεν έχω πάρει απάντηση. οπότε και στρέφομαι εδώ.
Θεωρητικά μπορώ να κάνω web check in για το DUS-ATH, και παραδίδοντας την βαλίτσα να κάνω τσεκ ιν για το ΑΤΗ-CHQ? ΤΟ νέο με το υποχρεωτικό self-check in, αν θυμάμαι καλά δεν ισχύει ακόμα για DUS, θεωρητικά θα έχει counter. Αλήθεια, αν είχε self check in, θα με άφηνε να κάνω το 2ο σκέλος? γιατί λογικά αν δεν σε αφήνει απο νετ, γιατί να σε αφήνει από το μηχάνημα? Και στην τελική, γιατί δε στέλνουν εναν παντέρμο αριθμό να κάνω check in απο το site της ΟΑ?
Θα μπορούσα βέβαια να κλείσω με την επόμενη της Α3, και να έμενα στο Βενιζέλος για 1 ώρα ακόμα, αλλά 30-40 ευρώ παραπάνω που είχε, δεν είχα σκοπό να τα δώσω.
Τέλως πάντων, αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή είχε αντίστοιχη εμπειρία, i ll be grateful
Καλές γιορτές σε όλο το φορουμ
Θεωρητικά μπορώ να κάνω web check in για το DUS-ATH, και παραδίδοντας την βαλίτσα να κάνω τσεκ ιν για το ΑΤΗ-CHQ? ΤΟ νέο με το υποχρεωτικό self-check in, αν θυμάμαι καλά δεν ισχύει ακόμα για DUS, θεωρητικά θα έχει counter. Αλήθεια, αν είχε self check in, θα με άφηνε να κάνω το 2ο σκέλος? γιατί λογικά αν δεν σε αφήνει απο νετ, γιατί να σε αφήνει από το μηχάνημα? Και στην τελική, γιατί δε στέλνουν εναν παντέρμο αριθμό να κάνω check in απο το site της ΟΑ?
Θα μπορούσα βέβαια να κλείσω με την επόμενη της Α3, και να έμενα στο Βενιζέλος για 1 ώρα ακόμα, αλλά 30-40 ευρώ παραπάνω που είχε, δεν είχα σκοπό να τα δώσω.
Τέλως πάντων, αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή είχε αντίστοιχη εμπειρία, i ll be grateful
Καλές γιορτές σε όλο το φορουμ