Δρομολόγια Olympic Air

Αγαπητέ rotomano ήδη αναπολούμε την παλιά Ολυμπιακή …..

Την εταιρεία των Ελλήνων ,,,,

Σε εκείνη άξιζε ΄΄Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ΄΄

Αυτη που πληρωνες απο την τσεπη σου λες?
Οχι, εμενα δε μου λειπει καθολου. Στα αγυριστα.

Aν άξιζε λέει? Η τσέπη μου ήδη αναπολεί τα γιγάντια κέρδη της ενώ ομολογώ ότι μου λείπουν και τα απρόοπτα του στυλ θα απέργησουν σήμερα ή όχι? Το α/φος θα είναι της ΟΑ ή της χΟλΑ? Θα υπάρχει πλήρωμα να φύγει η 714 ή θα συγχωνευθεί με την 718 και θα πετάξουμε 400 χλμ με Β747? Να ζητήσω κάποια διευκρίνηση ή θα με στραβοκοιτάξει ο/η υπάλληλος και θα έχουμε άλλα?

Πραγματικά, θέλουμε πίσω την πΟΑ, ΤΩΡΑ!!!

Πιασε κοκκινο, ΟΑ701 ;)

Στο τριμηνιαίο περιοδικό της εταιρείας "on air" στη σελίδα 131, διαφημίζει το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Gatwick που εγκαινίασε η εταιρεία στις 31/10/10. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η αγορά της Β. Ελλάδος είναι στρατηγικής σημασίας για την ενίσχυση της οικονομίας και του τουρισμού και γι' αυτό το λόγο έχει αποσπάσει ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό των δρομολογίων!

Μακάρι οι κινήσεις αυτές να τη βοηθήσουν να γίνει μια βιώσιμη εταιρεία αλλά είναι λυπηρό το ότι εδώ και 1,5 χρόνο διαφημίζουν με υπερβολή την κάθε επιπόλαιη κίνηση τους και οι ίδιες οι πράξεις τους το διαψεύδουν. Έδωσαν μεγάλη σημασία στην προβολή της εταιρείας με στόχο να αλλάξουν την εικόνα της παλιάς ΟΑ, το κατάφεραν στα μάτια του κόσμου που δεν τα ψάχνει και πολύ, έδωσαν αρκετά προνόμια στους τακτικούς επιβάτες ειδικά από εταιρείες του ομίλου MIG, gourmet φαγητά στις πτήσεις, διαφημίσεις και νομίζω πως χάθηκε ο πραγματικός στόχος. Πήραν αρκετά βραβεία όλο αυτό τον καιρό, Χρυσό Ερμή για το περιοδικό, Καλύτερη δημιουργία για το περίπτερο τους, πρωτιά στο call center, βραβείο εταιρικής επικοινωνίας, 1ο βραβείο famous brands, βραβείο στην handling αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και συρρικνώνονται. Μπορεί να είναι και σωστή η κίνηση τους αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνονται αυτά που έλεγαν αρκετοί εδώ μέσα από την αρχή, ότι όλο αυτό ήταν ένα στημένο παιχνίδι που απλά δεν τους έκατσε λόγω και της οικονομικής κατάστασης. Ας πετάξουν λίγο πιο χαμηλά τώρα και μπορεί να τους βγει και σε καλό.

Aγαπητέ mxnk, η λαϊκή παροιμία λέει ότι "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ#@^&ς". Άντε τώρα να βρεις εσύ μετάξι τέτοιες εποχές. Κάτι χονδρολινάτσες και αυτές τίγκα στην τρύπα. Το όλο εγχείρημα απλά αποδεικνύει το ότι έπρεπε να γίνει μία γρήγορη δουλειά βιτρίνας για να έρθει η ώρα να πουληθεί σωστά. Άλλωστε αυτό διατυμπάνιζε ο mrMIG όταν την πήρε. "Φέρτε μου πρόταση και είναι δική σας". Τώρα που δεν κατεβαίνει το χάπι έρχεται το χειρουργείο (σε συνεργασία με τον σωστό χειρούργο φυσικά). Προσωπικά, αν θέλετε, αυτά έπρεπε να τα κάνει από την αρχή. Να παίζει για να επιβιώσει στην γύρω παιδική χαρά. Τί ήταν; Ένα τίποτα (τα παλιά ξεχάστε τα δεν γυρνάνε πίσω και καλά κάνουν) που πούλαγε μούρη. Αντί να στρώσει γραμμές σιγά σιγά και να γεμίζει ο κουμπαράς, έβαλε τη Ρεμπούτσικα να τονώσει το πατριωτικό μας συνάισθημα πακέτο με τα λοιπά καλούδια και τώρα ψάχνει τη Μπέλλου για τα κλάψει. Ας μείνει με τα Ντασάκια που είναι μια χαρά, να γίνει μια καλή ρέτζιοναλ, να στρωθεί και να γίνει λόκο και να ξαναρχίσει. Ό,τι βλέπουμε διαφορετικό από αυτό θα πια θα είναι παπατζίδικο. Άντε και για κάνα "φυμέ" καφέ στο Αμστελόδαμο. Μη βάζουμε και τον χειρούργο να ανοίγει κι άλλα ιατρεία. :rolleyes:

δικός σας

Οι πτησεις για Βελιγραδι θα ειναι οι εξης:
ΑΘΗΝΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
OA-391 08:30 09:25 (Κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο)
OA-393 16:20 17:15 (Κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Κυριακή)

Αντίστοιχα οι επιστροφές θα είναι οι εξής:
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΑΘΗΝΑ
OA-392 10:00 12:40
OA-394 17:50 20:30

Τις Κυριακές θα είναι στις 15:35 ή στις 16:20 η πτήση;
Να υποθέσω ότι θα γίνονται με το Q400;

Το εκανα edit γιατι η πτηση αυτη ηταν λαθος(δικο μου)! Ευτυχως που το ειδες... ;)
Ναι τα αεροσκαφη που θα εκτελουν το δρομολογιο θα ειναι τα Q400!

Η ΟΑ393|4 της Κυριακής θα εκτελεστεί στις 15.35 από Αθήνα μόνο στις 12/8.

Οι πτήσεις του νέου προγράμματος έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να φορτώνονται