Δυσμενής απόφαση Ε.Ε. για τις ΟΑ. Πιθανά σενάρια.

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αγαπητέ CONFIG2,

Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σου αλλά "έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς !!"

Ομως μην κοντράρεσαι με τον Ovelix διότι λέει αλήθειες, προσπάθησε να διαχωρήσεις το συναίσθημά σου από την αντικειμενική λογική.

Μην αντιπαρατίθεσαι περαιτέρω με τα παρόντα Μέλη, που έχουν καθαρότερη σκέψη από σένα σρη παρούσα φάση.

Σε συμβουλέυω "μην ακολουθείς το τόπικ κολλημένος στο pc κάθε μέρα , διότι έχεις σοβαρότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις, που επιβάλουν συγκρότηση και ψυχραιμία/ σαν πιλότος !

Γεια Χαρά

κάθε χρόνο τέτοιες μέρες όλοι στέλνουνε ευχές,
τι δεν έκατσε ως τώρα, για να έρθει προσεχές

μα και πάντα τέτοιες μέρες βγαίνουν οι πολιτικοί
και μας λένε το λουκέτο πως θα μπει στο μαγαζί

το 'χε πει ο καστανίδης με παγκάλου συντροφιά
τό λεγε και ο μαντέλης, τσακιρίδου κολεγιά
βοηθούσ' ο βερελής με καλόφωνου μυαλά
προσπαθούσε και ο λιάπης με τη χόλα αγκαλιά
μας τη λέει και ο γιάπης του μπαρώ τη προστυχιά
αλλά κρύβει με σπουδή ο,τι κείνος προσκυνά

για κοίτα ψηφοζήτουλες, πτωχούς πολιτικούς
με τι όραμα ορίζουν τις δικές μας ατραπούς

το χειρότερ' όμως είναι πως τους βάζουμε εκεί
για να βλέπουμε με δέος να μας τρώνε τη ζωή
και στα φανερά γλεντάμε κάθε νέα εκλογή
που τους δίνει κάθε τόσο πλειοψηφία στη βουλή

που και που μας ξεφουρνίζουν κάτι τις το εθνικό
και μας πιάνουνε στον ύπνο, ξεκινώντας πανικό
να μη δούμε την αλήθεια και ξυπνήσουν το λαό
να προλάβουν να μασήσουν και το ύστατο ευρώ

ύστερα ξανά ζητάνε να μας δώσουν δανεικά
να τα φαν' οι εργολάβοι που ΄χουμε αφεντικά
γιατί είναι συμμορίες κυβερνώντων μυστικά
που ορίζουνε τη τύχη όλων μας πραγματικά

το μεγάλο φαγοπότι θεωρούμε φυσικό
μιας και δίνει έναν αέρα λίγο πιό ευρωπαικό
δίχως σκέψη δεν ζητάμε από πριν λογαριασμό
μα στο τέλος τον ξυρίζουν τον χαζούλη το γαμπρό

Tο παραπανω, απο το "φορουμ" των χειριστων ΟΑ....

CONFIG2":z9z4glxa said:
Να σου στειλω το βιβλιο του δοκτωρα.....μπας και μαθεις μερικες αληθειες.

Μετά χαράς θα το διαβάσω αν το έχεις στείλε το με mail ( aas59 παπάκι hotmail.com) .

Ίσως όμως θα ήταν πιο χρήσιμο να το στέλνατε στην Commission να μάθουν και αυτοί την αλήθεια του Δόκτορος για να μήν μας πιέζουν για κλείσιμο....

Υ.Γ : Επειδή στον χρόνο που πέρασε σε αυτό το Forum συμπέρανα ότι και σοβαρά μπορείς να μιλήσεις αλλά και με επιχειρήματα , θα χαρώ να συζητήσουμε επί της ουσίας όταν έχεις επανακτήσει την ψυχραιμία σου που ( δικαιολογώ απόλυτα την απώλεια της την τρέχουσα συγκυρία) έχεις απολέσει.

aas59":zzl52rnf said:
CONFIG2":zzl52rnf said:
Να σου στειλω το βιβλιο του δοκτωρα.....μπας και μαθεις μερικες αληθειες.

Μετά χαράς θα το διαβάσω αν το έχεις στείλε το με mail ( aas59 παπάκι hotmail.com) .

Ίσως όμως θα ήταν πιο χρήσιμο να το στέλνατε στην Commission να μάθουν και αυτοί την αλήθεια του Δόκτορος για να μήν μας πιέζουν για κλείσιμο....

Υ.Γ : Επειδή στον χρόνο που πέρασε σε αυτό το Forum συμπέρανα ότι και σοβαρά μπορείς να μιλήσεις αλλά και με επιχειρήματα , θα χαρώ να συζητήσουμε επί της ουσίας όταν έχεις επανακτήσει την ψυχραιμία σου που ( δικαιολογώ απόλυτα την απώλεια της την τρέχουσα συγκυρία) έχεις απολέσει.

η ψυχραιμια, ειναι κατι που με διακρινει, μετα απο 16000 ωρες στον αερα, και δεν εισαι σε θεση να κρινεις.
Τωρα, σχετικα με τον ΛΑΙΝΟ (που μαλλον λοιδωρεις, αλλα αν ειχες εστω και ενα πτυχειο του, θα ησουν ευτυχης), ευχαριστως θα στο στειλλω, να το μελετησεις, και να μαθεις τις αληθειες.
Τελος, σε οτι αφορα την ΕΕ και την "αποφαση" της να κλεισει η ΟΑ, σε πληροφορω, οτι ο επιτροπος, δεν ειναι εκτελεστικο οργανο, και δεν εχει αφένος δικαιοδοσια κλεισιματος της εταιριας, ουτε μπορει να το κανει. Μονο η κυβερνηση μπορει.

Μπορεί να έχεις 16000 ώρες αλλά δεν είναι σωστό να τις επικαλείσαι στη συζήτηση ενός φόρουμ. Και τι έγινε που τις έχεις? Από ποιον αριθμό και πάνω γίνεσαι σωστός στις απόψεις σου? Και εγώ εργάζομαι 17 χρόνια συνεχώς, άλλος έχει πτυχία και διδακτορικά. Αν είναι να ανεμίζουμε ο καθένας το CV του εδώ μέσα για να πουμε μια γνώμη, ζήτω που καήκαμε.

OveLix":e1q7ehiv said:
Μπορεί να έχεις 16000 ώρες αλλά δεν είναι σωστό να τις επικαλείσαι στη συζήτηση ενός φόρουμ. Και τι έγινε που τις έχεις? Από ποιον αριθμό και πάνω γίνεσαι σωστός στις απόψεις σου? Και εγώ εργάζομαι 17 χρόνια συνεχώς, άλλος έχει πτυχία και διδακτορικά. Αν είναι να ανεμίζουμε ο καθένας το CV του εδώ μέσα για να πουμε μια γνώμη, ζήτω που καήκαμε.

16475 ακριβως.......τι να κανουμε? Το φορουμ ειναι η δεν ειναι "αεροπορικο"? Οταν λοιπον επικαλειται καποιος θεμα που απτεται του αεροπορικου επαγγελματος, επετρεψε μου, να γνωριζω πολυ περισσοτερα απο σενα. Η δεν ειναι ετσι?
Πετα και εσυ 8 τυπους αρχικα, γυρνα τον κοσμο μερικες δεκαδες φορες, κουβαλλα στα 30 χρονια μερικα εκ/ρια ανθρωπους, και οταν γινει αυτο (εγω μαλλον φεν θα υπαρχω τοτε), τα ξαναλεμε,,,,στην "αλλη" ζωη!

On/Off topic μαζι:

Ο Λαϊνος, που με τοση θερμη επικαλειστε, ενας αχρηστος και μισος ειναι, που οσα ξερει και πρεσβευει ισχυαν 50 χρονια πριν. Απο καθε αποψη. Απλα, ειναι αλλος ενας "Δοκτωρ" που κολλαει τον τιτλο στο ονομα του για να ψαρωνει κοσμος.
Πηγη? Τον ειχα καθηγητη στη σχολη που τελειωσα. Ευχαριστω.

CONFIG2":2hzokl41 said:
η ψυχραιμια, ειναι κατι που με διακρινει, μετα απο 16000 ωρες στον αερα, και δεν εισαι σε θεση να κρινεις.

Λυπάμαι αλλά στα πρόσφατα post σου δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.........
Συνεχίζεις να απαντάς εν θερμώ. Εγώ δεν γνώριζω τις ώρες σου (Του πιλότου ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ )για να κρίνω την επαγγελματική σου επάρκεια (που δεν έχω την δυνατότητα να κάνω) , ΚΡΙΝΩ και έχω άποψη (και αντίλογο) στα posts του CONFIG2 που συζητώ σαν aas59 ενα θέμα μαζί του.

Τωρα, σχετικα με τον ΛΑΙΝΟ (που μαλλον λοιδωρεις, αλλα αν ειχες εστω και ενα πτυχειο του, θα ησουν ευτυχης), ευχαριστως θα στο στειλλω, να το μελετησεις, και να μαθεις τις αληθειες.

Δεν λοιδορώ κανένα. εγώ μια χαρά τα πάω με το δημοτικό που τελείωσα :wink: και δεν ζηλεύω τα πτυχία κανενός .
Μήπως πρέπει να καταθέτουμε cv για να γράψουμε την άποψή μας???
Όμως θεωρώ ότι σχολιάζω αντιπαραθέτοντας λογικά επιχειρήματα στο άρθρο που παρατέθηκε μερικά posts πριν.
Αν δεν τα δέχεσαι ευχαρίστως να ακούσω κάποιον αντίλογο (αλλά δεν είναι αντίλογος οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί να ξέρεις......)

Τελος, σε οτι αφορα την ΕΕ και την "αποφαση" της να κλεισει η ΟΑ, σε πληροφορω, οτι ο επιτροπος, δεν ειναι εκτελεστικο οργανο, και δεν εχει αφένος δικαιοδοσια κλεισιματος της εταιριας, ουτε μπορει να το κανει. Μονο η κυβερνηση μπορει.

Όταν αρχίσουν να παρακρατούν τα πρόστιμα από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν η χώρα μας από την ΕΕ ( αλλά Κουρουπιτός style) θα δεις ποιος κλείνει την ΟΑ

VanZanten":22s11mkj said:
On/Off topic μαζι:

Ο Λαϊνος, που με τοση θερμη επικαλειστε, ενας αχρηστος και μισος ειναι, που οσα ξερει και πρεσβευει ισχυαν 50 χρονια πριν. Απο καθε αποψη. Απλα, ειναι αλλος ενας "Δοκτωρ" που κολλαρι τον τιτλο στο ονομα του για να ψαρωνει κοσμος.

I think that u are more stupid, saying all that crap!

oxogekas":twxakaq4 said:
VanZanten":twxakaq4 said:
On/Off topic μαζι:

Ο Λαϊνος, που με τοση θερμη επικαλειστε, ενας αχρηστος και μισος ειναι, που οσα ξερει και πρεσβευει ισχυαν 50 χρονια πριν. Απο καθε αποψη. Απλα, ειναι αλλος ενας "Δοκτωρ" που κολλαρι τον τιτλο στο ονομα του για να ψαρωνει κοσμος.

I think that u are more stupid, saying all that crap!

Ε, ειπαμε......!

VanZanten":twxakaq4 said:
On/Off topic μαζι:

Μαλλον δεις ενα ειδος συμπλεγματος κατωτεροτητας, σχετικα με τον κ. Λαινο, ο οποιος τυγχανει να χαιρει της εκτιμησης πολλων ανθρωπων! Η γνωμη σου ειναι σεβαστη, αλλα προσεχε τον τροπο σου! Διοτι μπορει και να διαβαζει τα γραφομενα σου!

AAS59 Μηπως πιστευεις οτι τα "κονομισα" απο την ΟΑ, με λαμογιες και τεμπελια?
Μηπως εισαι απο αυτους που πιστευεις οτι φταινε ολοι οι εργαζομενοι για τα χαλια της εταιριας?
Ελα λιγο στη θεση μου, που μετα απο 25 και πλεον χρονια στην εταιρια, κινδυνευω να βρεθω στα ξενα για να συνεχισω να σπουδαζω τα παιδια μου, επειδη καποιοι ΑΛΗΤΕΣ, καποια ΛΑΜΟΓΙΑ, καποιοι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ, ηπιαν το αιμα της αμοιρης της εταιριας, εχτισαν την μιση Γλυφαδα, τριγυρνανε με τα CAYENE, καπνιζουν πουρα, σε κοιτανε ειρωνικα, και γελανε, λεγοντας σου "ε, θα κλεισετε τωρα"!
Τι θα εκανες στην θεση μου, οταν βλεπεις οτι τα "κεντρα" εχουν αποφαφισει απο καιρου, να την κλεισουν για να μεγαλωσει η Α3?
Δικια τους ηταν, η του πατερα τους?
Τελος παντων, αυτα ειχα να πω. Ειμαι αγανακτισμενος με αυτα που ειδα, βλεπω, ακουω, και θα δω στο εγγυς μελλον. Εγω θα σας τα γραφω, για να μαθαινετε, οι νεωτεροι, για την βρωμια που υπαρχει.
Και αυτη η βρωμια, δυστυχως, εχει εξαπλωθει και στην ωραια μας αεροπορια.......Κριμα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.