Δυσμενής απόφαση Ε.Ε. για τις ΟΑ. Πιθανά σενάρια.

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ρε σεις σας βαρέθηκα όλους… Δυό μέρες τώρα λέτε λέτε λέτε… ότι σαχλαμάρα δεν είχα ακούσει σε όλη μου την ζωή την διάβασα μαζεμένη από τους ξερόλες…
Κατηγορούν κυβερνήσεις, μηνύουν υπουργούς, τους φταίνε οι πάντες, τα ξέρουν όλα. Σιγά ρε, σιγά τα αυγά. Ποιοί νομίζετε ότι είσαστε επιτέλους;;; Να σας κάνουμε εσάς διοίκηση και υπουργούς να λύσετε το θέμα σε μια μέρα. ΝΟΥΜΕΡΑ.

Βγήκε τώρα και τελευταίο φρούτο που καταγγέλει το σύστημα(!!) και μας λέει ότι βάζουμε φίμωτρο στον αγωνιστή config2. Μας δίνει μάλιστα και mail για να μας λύσει τις όποιες απορίες μας… Ρε σεις πείτε μου ότι κάνει πλάκα!! Ρε μεγάλε, τώρα εσύ είσαι σοβαρός;; Αντί να κοιτάξεις πως θα αντιμετωπίσεις τα προβλήματα της δουλειάς σου κάθεσαι και διαπληκτίζεσαι με τον κάθε ένα που νομίζει ότι βρήκε την λύση στο πρόβλημα της Ο.Α. Τι να πω τώρα, είναι και πιλότος τρομάρα του…

Λοιπόν όπως σωστά έχουν πει ο Akis ,ο 707 και ο Jerry, το πράγμα έχει ξεφύγει τώρα τελευταία και η υπομονή εκλαμβάνετε ως αδυναμία. Πολλοί έχουν κάνει το forum ξέφραγο αμπέλι, γράφοντας ότι ανοησία τους κατέβει στο κεφάλι. Φτάσαμε στο σημείο να ποστάρουν, για να ποστάρουν και να γράφουν στην τελική μπούρδες .
Όποιος ρε παιδιά νομίζει ότι καταπιέζετε και του βάζουν φίμωτρο, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία. Να ανοίξει ένα δικό του,δημοκρατικό forum και να μαζέψει όποιο ψώνιο θέλει εκει ή ακόμη καλύτερα να πάει να γραφτεί στο κόμμα του Λεβέντη για να φτιάξουν μαζί την Ελλάδα…

ΥΓ.1 Αν νομίζει κάποιος συντονιστής ότι το παράκανα ας σβήσει την παρέμβαση μου. Ειλικρινά δεν θα παρεξηγηθώ ούτε θα τους καταγγείλω για αντιδημοκρατικές διαδικασίες…
ΥΓ.2 Ότι είχα να πω το είπα δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακώ σε κανενός είδους ηλίθιο διάλογο.

Το θέμα δεν προσφέρει πλέον ... (όχι ότι πρόσφερε κάποτε) :roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.