Δυσμενής απόφαση Ε.Ε. για τις ΟΑ. Πιθανά σενάρια.

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
CONFIG2":1r8dw6g7 said:
VanZanten":1r8dw6g7 said:
On/Off topic μαζι:

Ο Λαϊνος, που με τοση θερμη επικαλειστε, ενας αχρηστος και μισος ειναι, που οσα ξερει και πρεσβευει ισχυαν 50 χρονια πριν. Απο καθε αποψη. Απλα, ειναι αλλος ενας "Δοκτωρ" που κολλαρι τον τιτλο στο ονομα του για να ψαρωνει κοσμος.
Πηγη? Τον ειχα καθηγητη στη σχολη που τελειωσα. Ευχαριστω.

Μαλλον δεις ενα ειδος συμπλεγματος κατωτεροτητας, σχετικα με τον κ. Λαινο, ο οποιος τυγχανει να χαιρει της εκτιμησης πολλων ανθρωπων! Η γνωμη σου ειναι σεβαστη, αλλα προσεχε τον τροπο σου! Διοτι μπορει και να διαβαζει τα γραφομενα σου!

Κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι σε χαρτια, ποτε μου δεν ενοιωσα. Δεν μου λενε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτε.
Προσωπικα αν διαβαζει τα λεγομενα μου, δεν δινω δεκαρα τσακιστη. Το πτυχιο το πηρα (οσο και αν δεν το ηθελε), και αν θελει του δινω και ονομα.

Και σαφως ειναι γνωμη ΜΟΥ, και δεν την επιβαλλω. Τη λεω.

oxogekas":1r8dw6g7 said:
VanZanten":1r8dw6g7 said:
On/Off topic μαζι:

Ο Λαϊνος, που με τοση θερμη επικαλειστε, ενας αχρηστος και μισος ειναι, που οσα ξερει και πρεσβευει ισχυαν 50 χρονια πριν. Απο καθε αποψη. Απλα, ειναι αλλος ενας "Δοκτωρ" που κολλαει τον τιτλο στο ονομα του για να ψαρωνει κοσμος.
Πηγη? Τον ειχα καθηγητη στη σχολη που τελειωσα. Ευχαριστω.

I think that u are more stupid, saying all that crap!

Εσυ τωρα τι πεταχτηκες? Να πεις τι? Χαρηκες τωρα?

Τελος του Οφφ εδω, απο εμενα. Οχι ομως και βλακας και κομπλεξικος!

Αγαπητέ config2,
δεν υποστηρίζει κανένας ότι φταίνε οι απλοί εργαζόμενοι για αυτήν την κατάντια.
Να σε ρωτήσω όμως το εξής:
Βλέποντας επί 25 χρόνια όλους αυτούς τους
"ΑΛΗΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ, που ηπιαν το αιμα της αμοιρης της εταιριας, εχτισαν την μιση Γλυφαδα, τριγυρνανε με τα CAYENE, καπνιζουν πουρα, σε κοιτανε ειρωνικα, και γελανε, λεγοντας σου "ε, θα κλεισετε τωρα"! "
όπως τους χαρακτηρίζεις, τι έκανες εσύ και όλοι οι ευσυνείδητοι και (όντως) σκληρά εργαζόμενοι συνάδελφοί σου για να αποτρέψετε αυτή την κατάσταση ή να προλάβετε τα χειρότερα που (μαθηματικά) ήταν βέβαιο ότι θα έρθουν?
Γιατί δεν τραβήξατε το αυτί όλων αυτών?
Και πολύ περισσότερο, γιατί έστω δεν προσπαθήσατε να τους τραβήξετε το αυτί?

Κρίμα για την τροπή που πήρε η συζήτηση , κρίμα που οι εν θερμώ απαντήσεις ορισμένων οδήγησαν σε προσωρινή αναστολή τους από το Forum .....

Μάλλον είναι στον χαρακτήρα του Έλληνα να μήν μπορεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τις άσχημες καταστάσεις που του συμβαίνουν (Ίσως και εγώ να αντιδρούσα έτσι αν κινδύνευα να μείνω άνεργος......)

Ελπίζω να επανέλθουν ψυχραιμότεροι και σοφότεροι (εργαζόμενοι και όχι άνεργοι ) και να ξαναδιαβάσουν το thread αυτό για να δουν ότι κανείς δεν επιχαίρει που μία εταιρεία (με την οποία μεγαλώσαμε , κάναμε τις πρώτες μας πτήσεις και πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε όταν είμαστε στο εξωτερικό) κινδυνεύει να σβήσει.

Δυστυχώς (για ΟΛΟΥΣ μας) οι ευθύνες και τα λάθη 'έρχονται από πολύ παλιά και συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι ότι έχουν "σφίξει" τα πράγματα σε διεθνές επίπεδο.
Η απελευθέρωση των συγκοινωνιών έκανε εταιρείες κολοσσούς να κλείσουν αλλά και δημιούργησε νέες μοντέρνες μορφές εταιρειών (ποιος θα φανταζόταν πρίν μερικά χρόνια το μέγεθος που θα είχε σήμερα η EasyJet η η Ryanair ).

Το μοντέλο εταιρείας τύπου ΟΑ έχει σχεδόν εκλείψει παγκοσμίως και πλέον είναι δύσκολο να λειτουργήσουν οσες στηρίζονται σε αυτό το μοντέλο .

Προς άρσην παρεξηγήσεων (και σαν επιβάτης μιλώντας) δεν υποστηρίζω ότι η σημερινή κατάσταση είναι καλύτερη (η χειρότερη από παλιά) απλά τονίζω ότι άλλαξαν οι εποχές.

παρακολοθωντας της εξελιξης για την οα απο το εξωτερικο οπου κ μενω για πολλα χρονια,μου εχω την αποποψη οτι ακομα κ τωρα που η ετερεια αργοπεθαινει καπηοι την υπονομεβουν ακομα κ τωρα κ γινομαι πιο κατανωητος ενα απο τα ατου της ολυμπιακης ειναι η ασφαλεια πτησεων κ το πολυ καλο εργο της τεχνικης βασης που ειναι γνωστο παγκοσμια ακομα κ σε αυτω το πολυ μικρο νησι την ταιβαν.

γιατι λοιπον καπηοι κανουν λογο για προβλημα στην ασφαλεια πτησεων της ετερεια με νοικιασμενα αεροπλανα?

γιατι απο οτι μαθαινω κ ας με διαψεφση καποιος που γνωριζει καλητερα
νοικιαζουν αεροπλανα για μερικους μηνες κ οχι για 2-3 χρονια που κοστιζει κ φτινωτερα?

εχει κανει καποιος καμοια ερευνα γιατι νοικιαζονται παντα αυτα τα προβληματικα αεροπλανα απο της γνωστες ετερειες?

Ρε παιδιά είναι σίγουρο ότι θα κλείσει η εταιρία γιατί αυτά τα σενάρια τα ακούω εδώ και πολλά χρόνια!!(Αλλά θα μου πείτε ότι πια η ολυμπιακή έχει καταχρεοκοπήσει!!) δεν υπάρχει όμως κανένας τρόπος να την σώσουν, γιατί κάποια νησιά θα καταντήσουν άγονες γραμμές!!Είναι έτσι πώς τα λέω ή λέω κάτι λάθος??(Πολύ νέκρα έπεσε σήμερα στο φόρουμ) <<χωρίς να παραξηγηθώ>>!! :D ε?

teo737":2k1wx4jc said:
ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΚΑ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.ΑΠΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΣΧΗΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.ΥΠΕΡ Η' ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟΣ ΜΕΝΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΑ ΑΠΟΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ POSTS ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ?

ΥΓ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ OVELIX ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?Η΄ΟΧΙ?.ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.ΚΑΛΥ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Αγαπητέ Τέο737 εντάξει όλα σαφώς και είναι δεκτά και δεν σου δίνω άδικο αλλά τί στο καλό να τους κάνεις δεν μπορούν να συγκρατίσουν την υπομονή τους (χωρίς να τους προσβάλλω) να τους σκοτώσεις δεν μπορείς.Καλύτερα ας το καταλάβουν μόνοι τους τί πατάτα κάνανε και μετά θα δεις ότι θα το μετανοιώσουν! :D Και καλώς ήρθες στο forum συζητήσεων.

Config 2 μιλας σαν τους απαραδεκτους συνδικαλιστες οι οποιοι θελουν να ριξουν ακομα και αυτους που βλεπουν την πραγματικοτητα στο συναισθημα... Δεν με ενδιαφερουν οσοι ζουν στις ΗΠΑ εγω ζω στην Ελλαδα και επειδη παρακολουθω το τι υπαρχει στην Ευρωπη δεν θα συμφωνησω οτι η σημερινη ολυμπιακη ειναι μεγαλη και σπουδαια εταιρια. Αυτο το μαγαζι Επι πολλα χρονια!!! ηταν μονο του και με το συναιτερακι του την ΥΠΑ! εκλεισαν πολλες αξιολογες εταιριες. Ηρθε η Aegean μετα το 99 και κατορθωσε οχι μονο να αντεξει τον πολεμο ΟΑ-ΥΠΑ ,αλλα να βγαλει και κερδη και απο πανω. Οι ΟΑ τοσα χρονια ολοι αυτοι οι συνδικαλιστες δεν αναρωτηθηκαν γιατι ενω επαιζε μπαλα τοσα χρονια μονη της συσσωτευε ζημιες; Και δυστυχως και τωρα αυτο κανει. Δειτε ολοι οσοι στηριζεται απο συναισθημα τις ΟΑ τη συγχρονη αεροπορικη και τουριστικη πραγματικοτητα. Πανε οι εποχες με τα χρυσα κουταλια, ο κοσμος ψαχνει αυτο που συμφερει την τσεπη γιατι υπαρχει ακριβεια και φυσικα κανενας πια δεν αισθανεται υπερηφανος οταν ταξιδευει με ΟΑ στις ΗΠΑ, υπερηφανος θα νιωθει κανεις οταν βλεπει ελληνικες εταιριες που μπορουν να στεκονται στον ευρωπαικο ανταγωνισμο και η SN brussels στεκεται γιατι πουλαει φτηνα και ειναι ευελικτη χωρις <<φωστηρες>> που μας πουλανε παραμυθια για μεγαθηρια οπως η Ryanair,ενω αυτοι ειναι το 1/3 της και τιποτα περισσοτερο.

Ρε σείς παιδιά, ΟΚ, έγινε αυτό που έγινε σήμερα με την αποβολή, μπορούμε νομίζω να σταματήσουμε να λέμε "CONFIG είσαι αυτό κι εκείνο και το άλλο", από τη στιγμή που ο άνθρωπος δεν είναι εδώ να πεί κάτι, έστω ως υπεράσπιση. Εγώ πιο πολύ λυπάμαι που πέραν απόψεων και κάποιων γνωμών συγκεκριμένων ανθρώπων δεν έχει βγεί κάποιο στοιχείο σοβαρό από αξιόπιστη πηγή που να δικαιολογεί οτιδήποτε.

Ισολογισμοί της ΟΑ δεν υπάρχουν δημοσιοποιημένοι για να δεί ο οποιοσδήποτε αν τα 2,5 δις. χρεών ισχύουν ή όχι; Οι αναφορές της ΕΕ για τις επιδοτήσεις είναι απορρητες; Δεν μπορεί να τις διαβάσει κάποιος αν τις ζητήσει; Οι δικογραφίες των προσφυγών και τα στοιχεία εκατέρωθεν δεν υπάρχουν σε κάποιο αρχείο ώστε να τις αναζητήσει κάποιος; Αυτά δίνουν εικόνες, και όχι οι δόκτορες, οι οποίοι εκφέρουν μια προσωπική άποψη. Αν εκφέρουν προσωπική άποψη, ανεξάρτητα από το αν έχουν 19 πτυχία ή όχι, είναι ανοιχτοί στην κριτική των λόγων τους. Αν απλώς συλλέγει στοιχεία και κάνει μια αναφορά, είναι υποχρεωμένος να αναφέρει τις πηγές και τη βιβλιογραφία του. Τουλάχιστον η σοβαρή επιστήμη έτσι γίνεται. Και στις δύο περιπτώσεις λοιπόν, μια δημοσίευση οποιουδήποτε δόκτορα δεν λέει τίποτε αν δεν κριθεί πλήρως η λογικότητα ή η σημασία των λόγων του...

Πάρτε κανένα Λεξοτανίλ, κανένα Βάλιουμ να ξαναρχίσουμε όλοι την ήσυχη και ωραία κουβέντα μας....

Μια ιδεα

Μιας και υπαρχει το πρόσφατα διαμορφωμένο κλίμα για την ΟΑ μια ιδέα θα μπορούσε να είναι η δημιουργία μιας εταιρίας λαικής βάσης κατα τα πρότυπα των ναυτιλιακων που να αναλάβει την ΟΑ

Ο CONFIG2 "τιμωρηθηκε" απο τους ιδιοκτητες του "συστηματος",αγνωστω λογω, και ανευ προειδοποιησεως προηγουμενως, οποτε αναγκαζομαι εγω, οπου ειμαι συναδελφος του, να εγγραφω εις το παρον, δια να σας ενημερωσω, οτι παρ'ολον το "φιμωτρο" που του επεβληθη, διαβαζει με ενδιαφερον τα γραφομενα, αλλα δεν προτιθεται να απαντησει απο το παρον. Το προσωπικο email του ειναι sined@in.gr, και ευχαριστως θα απαντησει σε οποιαδηποτε ερωτηση.
Τ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.