ATR-42

• Thread starter Thread starter geminiathboy
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάει αναλογα με τις θέσεις που έχει το αεροπλάνο κ όχι με τον αριθμό των επιβατών.

Re: ΟΑ ΑΤR-72

Με τα Ατράκια έχω πετάξει πάνω απο 50 φορές. Συνήθως στην τελευταία θέση για προφανής λόγους.

Πρόσφατα (πριν μια βδομάδα δηλαδή με βάλανε μπροστά μπροστά συγκεκριμένα στο ΑΤR 42. Στην θέση που δεν έχεις παράθυρο δηλαδή.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα μια τόσο απίστευτη δυσφορία στην αναπνοή μου και έναν απίστευτο πόνο στα αυτιά μου. Νόμιζα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ατμόσφαιρα στο αεροσκάφος αλλά παρατήρησα τον κόσμο γύρω μου ήτανε νορμάλ. Ο κύριος που καθότανε δίπλα μου ήταν ακίνητος και έπαιζε νευρικά με τα χέρια του , υπέθεσα απο τον τρόπο που καθότανε είτε οτί φοβότανε είτε οτι ήταν τρομοκράτης :D και δεν ήθελα να τον ανησυχήσω παρα πάνω.

Αφού λοιπόν το συζήτησα με φίλο που επίσης τα χρησιμοποιεί μου είπε οτι το ίδιο του συνέβη στην 2 σειρά. Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν κάτι τέτοιο?

Πάντως ειλικρίνα ήμουνα στο τσακ να ζητήσω απο την αεροσυνοδό να με βοηθήσει με κάποιον τρόπο.

Στην επιστροφή πάντως δεν ένιωσα τίποτα (ATR 72)

Y G Φτού μόλις είδα οτι υπάρχει αντίστοιχο viewtopic.php?f=15&t=5702 έαν κάποιος αντμίν .....sorry..

Το SX-BIA έχει τεθεί οριστικά εκτός στόλου, μιας και τελείωσε το extension του extension (ώ extension :thx: ) της πτητικής του ικανότητας. Βρίσκεται ήδη μπροστά στο υπόστεγο της Αεροπλοΐας χωρίς τον έναν κινητήρα.

Εχει κατέβει τελείως ο Νο 1 και ο Νο 2 ειναι στην θέση του αλλά χωρίς προπέλες

Με λίγα λόγια δηλαδή έχει φτάσει στο όριο των πτητικών κύκλων ? Γενικά τα περισσότερα ΑΤR πρέπει να φτάνουν στα όριά τους. Μέχρι να περάσει η εταιρεία στην Marfin βλέπω να βγάζουν τα μισά εκτός με τον έναν η με τον άλλον τρόπο. Ευκαιρία να δραστηριοποιήσουν το 42αρι της Pantheon.

Ελπίζω να έχει μείνει σπρέι στους μηχανικούς για να βάψουν το λίβερι και να μη το χαλάσανε όλο με τις κινητοποιήσεις :mrgreen:

Άς το να μείνει έτσι για να θυμίζει την καφρίλα ορισμένων...

GP707":sgmzml0r said:
Το SX-BIA έχει τεθεί οριστικά εκτός στόλου, μιας και τελείωσε το extension του extension (ώ extension :thx: ) της πτητικής του ικανότητας. Βρίσκεται ήδη μπροστά στο υπόστεγο της Αεροπλοΐας χωρίς τον έναν κινητήρα.

Κακοήθειες... Το SXBIA πετάει ξανά. Εκτέλεσε σήμερα την ΟΑ630|1, μετά την ΟΑ702 και συνέχισε την ΟΑ989, οπότε βασίζεται πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Και το έβλεπα τώρα τελευταία να του ξαναβάζουν κινητήρες πάνω και να το ελέγχουν αλλά δεν περίμενα οτι θα πετάξει.. Πιστευω οτι ίσως απλά το καναν ferry flight για κάποιο σκουπιδότοπο αεροσκαφών.. Κοίτα να δεις όμως... :)

Re: ΟΑ ΑΤR-72

ArtistZ":19igfgc3 said:
Με τα Ατράκια έχω πετάξει πάνω απο 50 φορές. Συνήθως στην τελευταία θέση για προφανής λόγους.

Πρόσφατα (πριν μια βδομάδα δηλαδή με βάλανε μπροστά μπροστά συγκεκριμένα στο ΑΤR 42. Στην θέση που δεν έχεις παράθυρο δηλαδή.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα μια τόσο απίστευτη δυσφορία στην αναπνοή μου και έναν απίστευτο πόνο στα αυτιά μου. Νόμιζα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ατμόσφαιρα στο αεροσκάφος αλλά παρατήρησα τον κόσμο γύρω μου ήτανε νορμάλ. Ο κύριος που καθότανε δίπλα μου ήταν ακίνητος και έπαιζε νευρικά με τα χέρια του , υπέθεσα απο τον τρόπο που καθότανε είτε οτί φοβότανε είτε οτι ήταν τρομοκράτης :D και δεν ήθελα να τον ανησυχήσω παρα πάνω.

Αφού λοιπόν το συζήτησα με φίλο που επίσης τα χρησιμοποιεί μου είπε οτι το ίδιο του συνέβη στην 2 σειρά. Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν κάτι τέτοιο?

Πάντως ειλικρίνα ήμουνα στο τσακ να ζητήσω απο την αεροσυνοδό να με βοηθήσει με κάποιον τρόπο.

Στην επιστροφή πάντως δεν ένιωσα τίποτα (ATR 72)

Υπάρχουν και χειρότερα
Στο atr 42 SX-BIN , οι θέσεις 1d kai 1f είναι ανάποδες με πίσω τους το πιλοτήριο και μπροστά τους το πίσω τμήμα του αεροσκάφους. :?